6.05.2024 магазин не працює

16 лютого 2018

Динаміки X-Series розроблені для відтворення разючої потужності і при цьому зберігають виняткову чистоту звуку, що дає в результаті фантастичне звучання.

 

Докладніше

15 лютого 2018

Все це вже є на екрані мого IPHONE, а тепер доступно і в автомобілі – на екрані
Alpine iLX-700

 

Докладніше

08 лютого 2018

Новий «ідол» звуковідтворення – музика у форматах High Resolution

 

Докладніше

27 січня 2018

Функціональні можливості автомагнітолу серії Z від Pioneer. Широкі можливості налаштування аудіо та відео джерел, інтуїтивний інтерфейс, простота управління підключеними Bluetooth пристроями та багато іншого.

Просто підключіть ваш смартфон до нового пристрою серії AVH-Z та отримайте доступ до програм Apple CarPlay™, Android Auto™ та Waze™. Ви також можете відтворювати музику та відео з вашого смартфона в набагато вищій якості, ніж будь-коли.

 

Докладніше

26 січня 2018

Охоронні системи Magnum - зручно та ефективно

 

Докладніше

02 грудня 2017

Характеристики та огляд 4-канального підсилювача Mosconi One 130.4.Mosconi – марка з давньою історією.

 

Докладніше

29 листопада 2017

Чергова цікава новинка від компанії Gazer вже надійшла у продаж. На цей раз інженери Gazer начинили свої магнітоли передовими технологіями без яких ми вже не уявляємо свого життя.

Мультимедійна система Gazer – це музичний центр, бортовий комп'ютер та продуктивний планшет у салоні Вашого автомобіля. Найпопулярніша у світі операційна система Android, потужні апаратні рішення, передові технології бездротового зв'язку та необмежені можливості для розваг – це лише частина переваг, зібраних в автомобільній мультимедійній системі Gazer.

 

Докладніше

23 листопада 2017

Новий аудіопроцесор Audison Bit Nove успадковує традиції bit One, вперше представленого в 2007 році та пропонує інсталяторам та шанувальникам якісного звуку нові можливості.

 

Докладніше

22 листопада 2017

Огляд новинок від Pioneer Гучною новиною у сфері авторозваг безперечно стане нова функція - караоке. Pioneer підхоплює тренд співу, що набирає популярність, в автомобілі випуском відразу трьох моделей з підтримкою караоке - DEH-S3000BT, DEH-S5000BT і MVH-S300BT.

 

Докладніше

18 листопада 2017

Компанія KENWOOD ставить завдання з досягнення найвищої точки в дизайні та технології. Кожен дизайн не тільки чудовий, а й технологічно високо функціональний. Як приклад, роз'єм USB та гнізда AUX на передній панелі закриваються зсувними дверцятами для зручності та підсвічуються для естетики. Іншою особливістю дизайну є «ефект емоційного підсвічування», який реагує на дію користувача або звук. Моделі, сумісні з відтворенням звуку через Bluetooth, та моделі, що підключаються до iPod за допомогою одного. кабелю також є частиною нової лінійки пристроїв. Корпорація Kenwood представляє справді інноваційні ресивери. Вони зроблені лише для вас.

 

Докладніше