25 грудня 2019

Pandora DXL 47хх – це найновіша платформа на світовому ринку засобів автомобільної безпеки та сервісу. У ній зібрані всі новітні технології, що не використовуються раніше, поєднання яких цілком гідно мови про нові стандарти для сучасних охоронно-сервісних комплексів і нове покоління автосигналізацій Pandora. Модель Pandora DXL 4710 - перша в цій лінійці, яку вже незабаром буде зустрічати ринок охоронно-сервісного обладнання.

 

Докладніше

25 грудня 2019

Інженери пандори продовжують дбати про автовласників, які користуються охоронно-сервісними та телеметричними системами, які вже протягом багатьох років надійно захищають автомобілі від угону.

 

Докладніше

25 грудня 2019

Мультимедіа 2DIN Gazer CM6507-100S. Мультимедія 2DIN з антивідблисковим Multitouch екраном 6,75.

 

Докладніше

15 листопада 2019

Серія Автомобільних сабвуферів Hertz Cento приходить на зміну знаменитій Hertz Energy 5-го покоління, яка протягом багатьох років була абсолютним референсом у своєму сегменті. Cento (читається "Ченто") італійською означає цифру "100" і, таким чином нова, "Сата" серія логічно доповнює модельний ряд.

 

Докладніше

26 вересня 2019

Більшість виробників готових акустичних систем досить поверхневої перевірки кривих частотної характеристики. Але для JBL це негаразд. Інженери JBL не тільки порівнюють свої акустичні системи з продукцією конкурентів, але й налаштовують їх для отримання фірмового звучання JBL, на яке чекають справжні любителі музики. Це лише частина ретельного процесу проектування, який застосовують інженери (одні з найкращих у світі) та який спрямований на створення чудового звуку у будь-якій ціновій категорії.

 

Докладніше

21 вересня 2019

Це двостороння охоронно-сервісна система з інтегрованими інтерфейсами 2хCAN, LIN, спеціальним портом для алгоритмічного обходу вбудованих іммобілайзерів більшості сучасних автомобілів IMMO/KEY, інтегрованим інтерфейсом Bluetooth 5.0 (4.0-4.2 сумісний) для зв'язку зі смартфоном власника, метками -периферійних модулів розширення Pandora, та вбудованим модулем радіоканалу, що працює в діапазоні 868MHz з модуляцією LoRa.

 

Докладніше

06 вересня 2019

У пошуках якісного звуку для свого транспортного засобу водії довгий час вивчають інформацію про виробників, особливості та характеристики товарів. Щоб уникнути зайвої трати часу, досвідчені власники акустики рекомендують купити сабвуфер KICX. Багато споживачів залишаються задоволені нестандартним дизайном, чудовим звучанням та тривалим терміном служби установок цієї компанії. Звукове обладнання чудово справляється із відтворенням будь-якого музичного стилю, створюючи в салоні приємну, розслаблюючу обстановку.

 

Докладніше

03 вересня 2019

Короткий огляд видів конструкцій сабвуферу.

 

Докладніше

18 серпня 2019

Топовый видеорегистратор Alpine DVR-F800PRO уже в продаже. Alpine DVR-F800PRO - это бортовая камера, которая непрерывно ведет запись через лобовое стекло автомобиля. Записанные кадры могут быть использованы в качестве цифровых доказательств в случае дорожно-транспортного происшествия, взлома или вандализма. На парковке видеорегистратор может писать видео и изображения в случае вандализма.

Alpine предлагает высококачественный видеорегистратор (DVR-F800PRO), который включает в себя функции помощи при вождении, а также обычную модель (DVR-F200). Для обеих моделей доступны дополнительные камеры заднего вида. Вы можете использовать удобное приложение для настройки и просмотра записей на ходу.
Загрузите Alpine Dash Cam Viewer для ПК или MAC из раздела поддержки ниже, чтобы смотреть ваши записи на своем домашнем компьютере.

 

Докладніше

17 липня 2019

Блискучий баланс дуже точного відтворення звуку кожного інструменту, з чудовою точністю передачі емоцій виконавця та детальним опрацюванням навіть дрібних нюансів, що робить музику надзвичайно живою.

BLAM дозволить Вам випробувати справжню насолоду від прослуховування музики!

 

Докладніше