26 червня 2021

У чому відмінність пасивної акустичної системи від активної. У чому її переваги і чи варто її встановлювати в особистому автомобілі?

 

Докладніше

23 червня 2021

На які якості брелока для автомобільної сигналізації варто звернути увагу при купівлі: сумісність, радіус дії, наявність дисплея і сигналу тривоги.

 

Докладніше

01 червня 2021

Основні критерії вибору радар-детектора: діапазон роботи (визначуваних частот), чутливість та інші

 

Докладніше

17 травня 2021

З якою метою на динаміки надягають грилі. Як грилі впливають на якість звуку. Використовувати або використовувати решітки.

 

Докладніше

14 травня 2021

Які функції в автомагнітолах на базі Android. На що варто звернути увагу під час вибору магнітоли на Android.

 

Докладніше

08 травня 2021

Види автомобільних динаміків. Відмінності між компонентними та широкосмуговими динаміками. Переваги та недоліки різних типів аудіосистем.

 

Докладніше

30 квітня 2021

Які автомобілі можуть похвалитися гарною штатною акустикою? Range Rover Sport, Jaguar F-Type, Porsche Cayenne і т.д. Основні особливості кожної моделі

 

Докладніше

30 квітня 2021

Що слід враховувати новачкові у сфері автозвуку? Корисні поради. Місце встановлення динаміків, вибір типу сабвуфера, сумісність обладнання тощо.

 

Докладніше

26 квітня 2021

Види сабвуферів для автомобіля. Відмінності між активною та пасивною апаратурою. Закриті та відкриті саби. Види корпусних моделей

 

Докладніше

19 квітня 2021

Навіщо потрібна двостороння сигналізація. Що таке сигналізація із автоматичним запуском. Можливості системи. Принцип роботи сигналізації із автозапуском.

 

Докладніше