Мініметеостанція Garmin GWS 10 з GMI 10

Артикул: 608330
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
52338
грн

Опис датчика вітру Garmin GWS 10 з GMI 10

  • Датчик вітру GWS 10 дає яхтсменам ще більший контроль над вітрильним судном, дозволяючи підвищити ефективність та швидкість за допомогою технології флюгера.
  • У моделі GWS 10 є флюгер для визначення напрямку вітру та анемометр для вимірювання його швидкості. Ця інформація дозволяє підвищити потенційні можливості Вашої яхти, оскільки при встановленні вітрил Ви можете враховувати точні сили та напрям вітру.
  • GWS 10 вимірює параметри вітру, а також вимірює атмосферний тиск та температуру повітря. Підключіться до інших датчиків і модель GWS 10 надасть Вам такі дані: вітер щодо землі, справжній вітер, вітер VMG та напрямок курсу.
  • Модель GWS 10 від компанії Garmin, що вимірює параметри вітру та погодні дані, не вимагає складного монтажу – інформація надходить по кабелю та шині NMEA 2000 на дисплей, яка використовується також і для живлення пристрою. Прилад GWS 10 підключається до універсального морського індикатора Garmin GMI 10, морських навігаторів серії GPSMAP 4000 та 5000 (з сенсорним екраном), а також до будь-яких навігаторів та дисплеїв, сумісних з форматом NMEA 2000.
  • * NMEA (National Marine Electronics Association) - повна назва NMEA 2000 - текстовий протокол зв'язку морського (як правило, навігаційного) обладнання між собою. Став особливо популярним у зв'язку з поширенням приймачів GSM, які використовують цей стандарт.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі