Морська радіостанція Garmin VHF 100i

Артикул: 88770
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
13000
грн

Опис Морська радіостанція Garmin VHF 100i:

  • Радіостанція Garmin VHF 100i готова протистояти несприятливим морським умовам. Для спрощення процедури встановлення передбачено кілька варіантів кріплення пристрою. Завдяки знімним переднім кришкам прилад VHF 100 може бути легко встановлений на панелі кокпіту або перебиранні рубки.
  • Гнучка та функціональна модель Garmin VHF 100i є єдиною морською радіостанцією з можливістю монтажу врівень, представленою на сучасному ринку. Міцні матеріали цього компактного пристрою забезпечують тривалий термін служби. Корпус пристрою відповідає стандарту водонепроникності IPX7.
  • У VHF 100i використовується простий інтерфейс користувача, і у Вас під рукою завжди буде потрібна інформація у потрібний час. На додаток до кнопок та ручок з фіксованими функціями VHF 100i оснащений трьома програмованими кнопками, пов'язаними з екранними меню та призначеними для перегляду та вибору необхідної інформації. VHF 100i забезпечує відмінну якість звуку, тому кожне повідомлення пролунає голосно та чітко. Інформація відображається на дисплеї з діагоналлю 3,2” – це найбільший екран для цього класу.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі