Відеореєстратор Gazer F730

Артикул: 26551
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2899
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Відеореєстратор Gazer F730:

  • Інноваційний Full HD відеореєстратор з OBD II підключенням та функцією діагностики автомобіля, можливістю підключення другої виносної камери, GPS з функцією SpeedCam та реєстрацією маршрутів, Wi-Fi з унікальним додатком Gazer Dashcam IoV (Internet of Vehicles) та матрицею Sony Exmor з кутом огляду 170°. Тепер ви зможете стежити за станом вашого автомобіля, налаштовувати роботу режиму охоронного відеоспостереження, аналізувати кожну поїздку по карті, витраті палива, майстерності вашого водіння, зберігати відео та миттєво ділитися роликами у соціальних мережах, зберігати записи у хмарному сховищі та використовувати Ваш смартфон як HeadUP Display (HUD) з проекцією на лобове скло.

Ключові переваги:

  • Підключення живлення та діагностика автомобіля по OBD II роз'єму
  • GPS* з фіксацією маршрутів та відображенням їх на карті
  • ADAS другого покоління, включаючи FCWS та LDWS
  • SpeedCam* функція попередження про об'єкти на дорозі
  • Збереження записів у хмару та соціальна мережа Gazer
  • Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android та iPhone
  • Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло
  • Full HD з кутом огляду 170°, сенсор Sony Exmor та WDR
  • Охоронний запис на парковці та G-сенсор
  • Бездротова кнопка екстреного захисту записів
  • Підтримка карт пам'яті до 256 Гб

Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)

  • Gazer F730 – це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію із CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора становлять лише 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним у салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, не обмежуючи налаштування пристрою та миттєву зміну напряму зйомки у разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз'єми для підключення живлення та підключення додаткових сумісних камер CF730-IN або CF730-EX. Також на корпусі розміщена кнопка включення/вимкнення живлення.

OBD II модуль підключення з антеною GPS

  • Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати розташування та пройдена відстані, поточну швидкість та середню швидкість, витрата палива та витрачену кількість палива за поїздку, час у дорозі , обороти двигуна, та оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку у балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» Ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.
  • Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз'єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності та помилки систем авто максимально своєчасно, і бути впевненим у повній справності свого автомобіля. А якщо несправність таки виникла – ви дізнаєтеся про це негайно, і зможете звернутися до сервісу для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з відеореєстратора Gazer F730. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, і дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі та температури охолоджуючої рідини та закінчуючи тиском у паливній рейці та статусі «лямбда» датчиків, положенні дросельної заслінки, температуру та тиск повітря на впуску, навантаження двигуна та багато іншого.

ADAS другого покоління та функція SpeedCam

  • Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з FCWS і про перетин смуги руху LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними налаштуваннями зробило цей асистент дійсно ефективним, що підвищує безпеку. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з автомобілем, що йде попереду, і ви не знижуєте швидкість – відеореєстратор подасть попереджувальний звуковий сигнал Ця функція мінімізує ризик зіткнення у тому випадку, якщо водій на мить відвернувся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше знаходження на смузі більше трьох секунд, F730 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV можна налаштувати як чутливість функцій, так і швидкість, при якій асистенти починають працювати.
  • Функція SpeedCam, що працює з опціональним ACG-OBD модулем, дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про об'єкти POI. У відеореєстраторі збережена база даних GPS координати
Тип встановлення: Универсальный
Wi-Fi модуль: Так
Кількість камер: 1
Макс. Роздільна здатність відео: [?]От разрешения видео зависит четкость изображения, а также возможность различать при просмотре мелкие детали. 1920х1080
Дисплей: Ні
Вбудований GPS модуль: [?]GPS-модуль в видеорегистраторе служит для наложения на записываемое видео местоположения и скорости транспортного средства в котором ведется запись. Опція
Датчик руху: [?]При попадании в кадр движущихся объектов(объекта)-автоматически включается запись видео. Так
Порт HDMI: Ні
AV-OUT: Так
Підсвічування: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі

Відгуки

Компактный, хорошо собранный регистратор! Качество видео отличное.
Гоняет со мной два месяца и всё нормально. Днём, ночью-видно в записи всё.
Компактный и широкий угол обзора. Детализированная ночная съемка, поддерживает до 32 гигов карту памяти.Крепление на скотч удобное, держится надежно.
Регистратор сделан из неплохого пластика, в установке проблем не было, настройки на русском языке. Также есть приложение для управления девайсом. Снимает хорошо, видны все мелкие детали, есть Дж сенсор, который реагирует на более менее резкие движения. Режим охранки много места не занимает. Региком доволен, рекомендую.