Відеореєстратор Gazer F725

Артикул: 633353
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
1999
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Відеореєстратор Gazer F725:

  • Інноваційний Full HD відеореєстратор з OBD II підключенням та функцією діагностики автомобіля, GPS з функцією SpeedCam та реєстрацією маршрутів та Wi-Fi з унікальним додатком Gazer Dashcam IoV (Internet of Vehicles). Тепер ви зможете стежити за станом вашого автомобіля, налаштовувати роботу режиму охоронного відеоспостереження, аналізувати кожну поїздку по карті, витраті палива, майстерності вашого водіння, зберігати відео та миттєво ділитися роликами у соціальних мережах, зберігати записи у хмарному сховищі та використовувати Ваш смартфон як Head- UP Display (HUD) із проекцією на лобове скло.

Ключові переваги:

  • Підключення живлення та діагностика автомобіля по OBD II роз'єму*
  • GPS* з фіксацією маршрутів та відображенням їх на карті
  • ADAS другого покоління, включаючи FCWS та LDWS
  • SpeedCam* функція попередження про об'єкти на дорозі
  • Збереження записів у хмару та соціальна мережа Gazer
  • Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android та iPhone
  • Режим Head-UP Display (HUD) з проекцією на лобове скло
  • Full HD з кутом огляду 140° та WDR
  • Охоронний запис на парковці та G-сенсор
  • Бездротова кнопка екстреного захисту записів
  • Підтримка карт пам'яті до 128 Гб

Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)

  • Gazer F725 – це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію із CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора становлять лише 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним у салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, не обмежуючи налаштування пристрою та миттєву зміну напряму зйомки у разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз'єми для підключення живлення, так само на корпусі розміщена кнопка включення/вимкнення живлення.

OBD II модуль підключення з антеною GPS

  • Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати розташування та пройдена відстані, поточну швидкість та середню швидкість, витрата палива та витрачену кількість палива за поїздку, час у дорозі , обороти двигуна, та оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку у балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» Ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.
  • Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз'єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності та помилки систем авто максимально своєчасно, і бути впевненим у повній справності свого автомобіля. А якщо несправність таки виникла – ви дізнаєтеся про це негайно, і зможете звернутися до сервісу для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з відеореєстратора Gazer F725. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, і дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі та температури охолоджуючої рідини та закінчуючи тиском у паливній рейці та статусі «лямбда» датчиків, положенні дросельної заслінки, температуру та тиск повітря на впуску, навантаження двигуна та багато іншого.

ADAS другого покоління та функція SpeedCam

  • Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з FCWS і про перетин смуги руху LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними налаштуваннями зробило цей асистент дійсно ефективним, що підвищує безпеку. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з автомобілем, що йде попереду, і ви не знижуєте швидкість – відеореєстратор подасть попереджувальний звуковий сигнал Ця функція мінімізує ризик зіткнення у тому випадку, якщо водій на мить відвернувся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше перебування на смузі понад три секунди, F725 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV можна налаштувати як чутливість функцій, так і швидкість, при якій асистенти починають працювати.
  • Функція SpeedCam, що працює з опціональним ACG-OBD модулем, дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про об'єкти POI. У відеореєстраторі збережена база даних GPS координат різних об'єктів, включаючи стаціонарні радари та камери (Стрілка, TruCam та ін.), а також лежачих поліцейських, крутих поворотів, шкіл та садків тощо. При наближенні вашого автомобіля до одного з об'єктів, відеореєстратор за GPS координатами визначає відстані до об'єкта і попереджає водія звуковим сигналом заздалегідь. Базу даних об'єктів можна оновити самостійно та відредагувати за власними уподобаннями.

Збереження відео в хмару та соціальна мережа Gazer

  • Вперше у відеореєстраторах Gazer застосовується функція збереження відеозаписів у хмарному сховищі. Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-який відео фрагмент безпосередньо в хмару, яка одночасно є соціальною мережею власників відеореєстраторів Gazer у всьому світі. Вам більше не доведеться турбуватися про зберігання важливих для вас відео фрагментів вашого реєстратора – хмарне сховище Gazer абсолютно безкоштовно та надійно зберігає ваше відео, розміщуючи його у стрічці для всіх власників відеореєстраторів Gazer та користувачів програми Gazer Dashcam IoV.

Реєстратор з Wi-Fi та додаток Gazer IoV

  • З реєстратором Gazer F725 не потрібно щоразу виймати картку пам'яті, щоб скопіювати потрібний файл. Завдяки наявності вбудованого Wi-Fi модуля, ви легко зможете підключити реєстратор до смартфону і працювати з відеозаписами прямо на телефоні. Приємною функцією буде наявність Direct Wi-Fi, з якою при підключенні до реєстратора мобільний інтернет на смартфоні продовжує працювати без інтуїтивного перемикання пристрою на Wi-Fi з'єднання з інтернетом (тільки для Android пристроїв).
  • Встановивши фірмову програму Gazer Dashcam IoV та підключивши смартфон до F725 у Вас з'являється повний доступ до всіх налаштувань відеореєстратора, а також до відео, інформації про поїздку та стан автомобіля після діагностики пристроєм. Завдяки Gazer Dashcam IoV ви зможете зберігати відео про поїздку прямо у Ваш смартфон, а також відстежувати дані про всі поїздки, які закріплені за знятим відео. Детальне налаштування режиму паркування (по удару або TimeLapse з налаштуванням fps), пароль відеореєстратора, включення/вимкнення мікрофона, поворот зображення основної камери, дзеркальне відображення другої камери, гучність оповіщень, одиниці вимірювання швидкості-відстань-літражу, роздільна здатність відео і т.д. Можливість оперативно ділитися відео в популярних соціальних мережах та месенджерах також буде доступна завдяки використанню фірмової програми Gazer Dashcam IoV.

Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло

  • Використання смартфона як проектора на лобове скло стало можливим з режимом HUD в мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV». При розміщенні вашого смартфона на торпедо авто ви можете отримувати всю інформацію про швидкість, час в дорозі, обороти двигуна, середню швидкість, пройдену відстань, температуру двигуна і витрату палива.
  • двоканальний відеореєстратор, режим паркування, gazer f725 двоканальний відеореєстратор, режим паркування, gazer f725
  • Ця функція здійснюється шляхом відображення зображення вашого смартфона та відображення його на лобове скло. Ця функція працює при підключенні реєстратора через опціональний модуль ACG-OBD.

Бездоганна якість зйомки з технологією WDR

  • Gazer F725 забезпечує бездоганну якість зйомки завдяки потужним характеристикам апаратної та програмної частин пристрою. Модель робить запис у реальній роздільній здатності Full HD (1920x1080) з широким кутом огляду 140° для повноцінного охоплення проїзної частини у кадрі. Застосування висококласної скляної оптики з шестишаровою просвітленою лінзою об'єктива та великою апертурою F1.8 дозволило досягти максимальної чіткості та деталізації зображення навіть за умов слабкого освітлення. Такі характеристики забезпечують вражаючу якість запису у будь-який час.
  • У Gazer F725 реалізовано технологію автоматичного вирівнювання експозції WDR (широкий динамічний діапазон). Дана технологія є незамінною в охоронних системах відеоспостереження, критичних до наявності важливих деталей на зображенні. Сьогодні ж функція WDR – одна з найбільш популярних в автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла та ін.) дана технологія дозволить уникнути сліпих « дільниць на відео. Об'єкти, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки – потрапили в тінь, завдяки технології WDR на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними.

Охоронний запис на парковці та G-сенсор

  • Щоб у найважливіший момент відео було збережено, у реєстраторі Gazer F725 реалізовано G-сенсор. Датчик фіксує різкі повороти, гальмування або удари та автоматично захищає відеофайл тривалістю 15 сек. (10сек. до спрацьовування G сенсора + 5 сек. після спрацьовування) від перезапису та поміщає його в окрему папку на карті пам'яті. Режим охоронного запису на паркуванні доступний при використанні опціонального ACG-OBD модуля, реєстратор переходить в даний режим при вимиканні двигуна. Далі девайс починає здійснювати зйомку з уповільненою частотою кадрів у режимі Time-Lapse з обраною частотою кадрів, що забезпечує ефективний моніторинг обстановки навколо авто під час паркування з економною витратою місця на картці пам'яті. Якщо в такому режимі спрацює сенсор G – реєстратор перейде в режим нормального запису 30 к/с і зніме відео тривалістю 3 хвилини, потім знову повернеться в режим Time-Lapse. Як тільки ви запустите двигун, реєстратор автоматично повернеться у стандартний режим роботи. Цей режим роботи налаштовується у програмі «Gazer Dashcam IoV». Там же здійснюється налаштування контролю рівня заряду акумуляторної батареї автомобіля при досягненні конкретного значення – реєстратор завершить свою роботу і не споживатиме струм для успішного запуску авто.

Робота в необслуговуваному режимі та підтримка карт 128Gb

  • Мініатюрний реєстратор Gazer F725 працює в режимі, що не обслуговується, а водію не потрібно кожного разу запускати його в режим запису або вимикати: робота пристрою повністю автоматизована і ведеться синхронно з включенням/вимкненням двигуна. Завдяки функції циклічного запису, зйомка відбувається безперервно, незалежно від заповнення карти пам'яті. Наявність акумуляторної батареї 400mAh дозволяє відеореєстратору коректно зберегти останні відеофайли та завершити зйомку.
  • Для забезпечення максимально тривалого архіву записів, відеореєстратор Gazer F725 підтримує картку пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb, що, безумовно, є топовим показником серед усіх відеореєстраторів.

Переваги комплектації

  • Як і всі реєстратори Gazer, модель Gazer F725 відрізняється багатою комплектацією. Набір постачання включає не тільки все необхідне для підключення та подальшої експлуатації, а й порадує власника додатковими бонусами.

У стандартну комплектацію крім самого відеореєстратора входить:

  • кріплення на 3М скотчі з можливістю повороту на 360
  • автомобільний зарядний пристрій 12-24В з додатковим USB роз'ємом для заряджання портативної електроніки;
  • USB кабель живлення;
  • детальна інструкція щодо підключення та експлуатації;
  • гарантійний талон.

Технічні характеристики:

  • Модель Gazer F725
  • Wi-Fi Так
  • Кількість камер 1
  • Кут огляду камер 140°
  • Максимальна роздільна здатність відео Full HD (1920x1080)
  • Об'єктив 6-шаровий, скляний, з просвітленою лінзою та апертурою F1.8
  • Cенсор 1/3”
  • Можливість повороту камери Поворот корпусу пристрою
  • Параметри відео H.264, MP4
  • Функція WDR Так
  • Запис звуку Так
  • Відключення мікрофона Так
  • Підтримка карт пам'яті microSDXC до 128GB
  • Накладення часу та дати Так
  • Автоматичне включення при подачі живлення Так, в режим запису
  • Циклічний запис відео Так
  • Тип кріплення на скло На 3М скотчі
  • GPS модуль Так (Опція)
  • G-сенсор Так, з додатковим налаштуванням чутливості
  • Режим паркування Так, з контролем напруги бортової мережі
  • Додаток «Gazer Dashcam IoV» для ОС Android та iOS
  • Time-Lapse запис Так, у режимі паркування
  • Живлення 5В, БП 12-24В від автомобільної розетки або OBD II
  • Акумуляторна батарея Вбудована, 400 mAh
  • Пульт ДК Так
  • Габарити, мм 78х32х38
  • Вага, г 42
Тип встановлення: Универсальный
Wi-Fi модуль: Так
Кількість камер: 1
Макс. Роздільна здатність відео: [?]От разрешения видео зависит четкость изображения, а также возможность различать при просмотре мелкие детали. 1920х1080
Дисплей: Ні
Вбудований GPS модуль: [?]GPS-модуль в видеорегистраторе служит для наложения на записываемое видео местоположения и скорости транспортного средства в котором ведется запись. Опція
Датчик руху: [?]При попадании в кадр движущихся объектов(объекта)-автоматически включается запись видео. Так
Порт HDMI: Ні
AV-OUT: Так
Підсвічування: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі

Відгуки

Доволен работой этого регистратора на все сто. Снимает отлично, при съемки захватывает всю широту дороги. Запись качественная. Крепление удобное, управление простое. Шустрый регик.
К стеклу крепление удобное и быстрое, а снимается свободно. Звук и видео пишет на уровне. Приложение на русском. В управлении прост. Разряжается не быстро.
К работе регистратора замечаний нет. Качественная запись, детализированная ночная съемка, удобный в управлении и компактный, не мешает в салоне.
Регик огонь! Работает без замечаний, легко подключается к телефону для передачи данных, ночная съемка достойная, таймлапс, G-сенсор все работает исправно. В целом, по сравнению с другими китайскими регистраторами этот очень неплохой и качественная сборка.