Відеореєстратор Gazer F750w

Артикул: 26552
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
7999
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Відеореєстратор Gazer F750w:

  • Флагманська 2-х канальна модель включає центральний блок з вбудованим дисплеєм 3,0’’ і дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери, які зовсім непомітні у салоні автомобіля. Wi-Fi модуль та мобільний додаток Gazer Dashcam для налаштування, перегляду записів та їх публікації. Охоронний запис у припаркованому автомобілі з контролем напруги бортової мережі. Функція WDR, запис 60fps, підтримка карток пам'яті 128Gb, бездротова кнопка управління, блокування паролем. Опціональний модуль GPS.

Ключові переваги:

  • Центральний блок з 3.0” екраном та дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери
  • WDR, кут огляду 160° та запис відео 60 fps
  • Опціональні камери Fisheye та зовнішні камери заднього виду IP67
  • Wi-Fi модуль та додаток Gazer Dashcam для iOS та Android
  • GPS модуль
  • Режим охоронного запису на парковці з контролем напруги бортової мережі
  • Бездротова виносна кнопка управління та G-сенсор
  • Блокування доступу до реєстратора та введення пароля

Основні характеристики:

  • Двоканальний відеореєстратор Gazer F750w це унікальне рішення, в якому центральний блок запису та обробки відокремлений від самих відеокамер. Таким чином сам блок може бути встановлений максимально приховано, наприклад, в ящику рукавички, а дві окремі відеокамери є настільки мініатюрними, що ледве можуть бути помітні в салоні автомобіля. Таке рішення дозволяє приховати наявність відеореєстратора від сторонніх очей, і при цьому отримати максимально високу якість запису відео як попереду автомобіля, так і в салоні або за авто, отримавши при цьому весь можливий функціонал і технології.
  • Як для персонального використання, так і для комерційних автомобілів відеореєстратор Gazer F750w надає низку важливих та унікальних функцій. Режим відеозапису дозволяє продовжувати запис після відключення двигуна, при цьому контролюючи рівень заряду акумуляторної батареї автомобіля. Спеціальна прихована кнопка блокування відеореєстратора дозволяє активувати захист паролем в один натиск, щоб забезпечити максимальну конфіденційність та захист даних реєстратора від несанкціонованого використання.

Центральний блок та виносні відеокамери:

  • Центральний блок реєстратора F750w оснащений 3.0 дюймовим дисплеєм LCD. Підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати як кожен канал окремо, так і суміщений сигнал з 2-х камер одночасно. Відеореєстратор працює в режимі, що не обслуговується: автоматично включається в режим зйомки при запуску двигуна, а сам процес запису здійснюється безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Після відключення двигуна реєстратор зупиняє свою роботу, а якщо увімкнено режим охоронного відеозапису – то продовжує роботу згідно з налаштуваннями. Невеликі габарити блоку та елегантний дизайн дозволяють встановлювати реєстратор у будь-якому зручному для водія місці за допомогою 3М скотчу або спеціального кріплення з комплекту постачання. Роз'єми для підключення виносних камер, кабелю живлення та модуля GPS – спеціально винесені за межі корпусу реєстратора, щоб підключення було максимально надійним і стабільним, і ви без проблем могли переміщати сам центральний блок, наприклад, діставати з ящика рукавички, і при цьому не турбується про пошкодження роз'ємів або надійність з'єднань.
  • Мініатюрні Full HD відеокамери підключаються до центрального блоку за спеціальними проводами, обидві камери оснащені функціональним кріпленням на 3М скотчі з можливістю налаштування положення та швидкого повороту кожної камери в будь-якому напрямку. Фронтальна камера має вбудований мікрофон, довжина кабелю становить 3 метри, окремо передбачений роз'єм з'єднання 30 см від камери для максимальної зручності встановлення. Друга камера може бути спрямована як в салон автомобіля, так і на огляд за авто, її кабель становить 6 метрів і так само передбачений роз'єм з'єднання в 30 см від самої камери. Запис з кожної камери проводиться на центральний блок окремим каналом, і зберігається в окремі файли. Підтримка карт пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb дозволяє зберігати максимальний архів відео.

Технологія WDR, кут огляду 160°, апертура F1.8 та запис відео 60fps:

  • Висококласна оптика з великою апертурою F1.8 та професійним сенсором Sony Exmor 1/2.7’ дозволяє отримати майже еталонне для відеореєстраторів якість Full HD зображення не тільки вдень, а й у нічний час або за поганого освітлення в кадрі. Повноцінна фіксація обстановки на перехрестях та багатосмугових магістралях забезпечується ширококутним об'єктивом 160° кожної з двох камер, а шестишарова скляна просвітлена оптика з Фільтр є стандартом якості Gazer у відеореєстраторах.
  • Технологія покращення якості зображення WDR (Wide Dynamic Range, широкий динамічний діапазон), яка широко застосовується у професійних системах відеоспостереження, забезпечує вирівнювання експозиції у кадрі шляхом об'єднання кількох кадрів. Об'єкти, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки потрапили в тінь, на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними. Для максимально плавної та насиченої картинки на відеозаписах, Gazer F750w передбачений режим запису з частотою 60 кадрів в секунду (60 fps). Цей режим дуже суттєво впливає на сприйняття відеозапису людським оком, і його ефект суб'єктивно перевершує застосування інших методів та технологій, як, наприклад, параметри матриці в Мегапікселях.

Опціональні камери FishEye та зовнішні камери заднього виду IP67:

  • Відеореєстратор Gazer F750w комплектується двома мініатюрними відеокамерами, які встановлюються за допомогою 3М скотчу. Спеціальна конструкція камер дозволяє фіксувати пристрої під різним кутом нахилу, вибираючи оптимальний огляд для зйомки. Вперше до двоканального відеореєстратора Gazer доступні опціональні камери – з ширококутною лінзою огляду на 360 градусів FishEye, яка додає літеру F у маркування моделі реєстратора, а також герметичну за стандартом IP67 камеру для зовнішньої установки у форматі камери заднього виду та сумісну з плафонами Gazer серії CM, яка додає символ E у маркування моделі. Доступно 5 додаткових комплектацій реєстратора: F750w-F (з однією стандартною та однією FishEye камерою), F750w-FF (з двома FishEye камерами в комплекті), F750w-E (з однією стандартною та однією зовнішньою камерою), F750w-EE (з двома зовнішніми камерами в комплекті), та F750w-FE (з однією камерою FishEye та однією зовнішньою камерою в комплекті).

Вбудований Wi-Fi модуль та програма Gazer Dashcam:

  • Відеореєстратор Gazer F750w оснащений модулем Wi-Fi для роботи з мобільним додатком Gazer Dashcam, який можна безкоштовно завантажити в App Store або Play Market. Всі можливості для налаштування відеореєстратора, роботи з відеозаписами та фотографіями, збереження та редагування відеороликів – доступні у Вашому смартфоні. Поділитися фото або відео фрагментами подорожі в соціальних мережах або месенджерах тепер дуже просто – Ви можете зробити це відразу ж із салону авто. Ще однією особливістю є наявність відео редактора, що надає можливість нарізки відеофрагментів. При використанні опціонального GPS модуля в програмі можна переглядати інформацію про поїздки в прив'язці до карт для збережених записів.

Підтримка опціонального GPS-модуля:

  • Двоканальний автомобільний відеореєстратор Gazer F750w підтримує підключення опціонального GPS модуля Gazer ACG750 для фіксації координат розташування та швидкості автомобіля у прив'язці до відеозаписів. Титри координат та швидкості можуть бути розміщені безпосередньо на відео, і так само зберігаються в окремий файл. У Gazer Dashcam можна перейти в режим відображення маршрутів руху на карті по кожному із записаних файлів.

Режим охоронного запису на парковці та контроль напруги:

  • Режим охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі – одна з унікальних та важливих функцій, яку надає двоканальний відеореєстратор Gazer F750w. Після вимкнення двигуна, реєстратор продовжує роботу за заданим таймером або постійно. Запис ведеться зі стандартною частотою 30 кад/сек із двох камер. У режимі охоронного запису відеореєстратор постійно контролює рівень заряду акумулятора автомобіля. Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7 Вольта, реєстратор завершить роботу та повністю вимкнеться, щоб зберегти можливість подальшого запуску автомобіля.

Бездротова кнопка керування та G-сенсор:

  • Відеореєстратор Gazer F750w оснащений вбудованим 3-осьовим датчиком прискорення, який називається G-сенсор. Він фіксує будь-які зміни у характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування чи удари. Відеоролики, записані в момент спрацювання G-сенсора, автоматично захищені від видалення під час циклічного запису. Таким чином, водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відеофайли будуть надійно збережені.
  • Так само ви зможете самостійно захистити потрібний ролик від перезапису за допомогою кнопки на центральному блоці або виносної безпроводової кнопки керування, яка постачається в комплекті. Дана кнопка має оптимальний розмір, щоб вдало вписатися в інтер'єр авто та при цьому залишатися зручною у використанні на дотик, не відволікаючи водія від дороги. Бездротова кнопка фіксується в будь-якому зручному місці за допомогою липкої прокладки, не пошкоджуючи поверхню інтер'єру автомобілі та дозволяючи легко змінити її розміщення в салоні. Індикатор на корпусі кнопки додатково підтверджує її натискання, яке помітне водієві бічним зором.
  • Завдяки спеціальній системі запису екстрених файлів вам не потрібно регулярно видаляти непотрібні фрагменти та стежити за заповненням картки пам'яті захищеними роликами. Усі файли, записані під час спрацювання G-сенсора, або натискання кнопки, зберігаються в межах 30% від загального обсягу картки пам'яті, в рамках якого також здійснюється циклічний запис.

Блокування доступу до відеореєстратора:

  • Відеореєстратор F750w має унікальну функцію захисту даних та контролю несанкціонованого доступу до інформації. Для активації даного режиму на корпусі реєстратора передбачена спеціальна кнопка PASSWORD, яка розташована на задній панелі пристрою. При натисканні на кнопку PASSWORD доступ до меню реєстратора повністю блокується, за аналогією як це відбувається з блокуванням доступу до ноутбука або сучасного смартфона. При спробі увійти в меню, реєстратор запитуватиме пароль, який спочатку задається в налаштуваннях власником реєстратора. Без введення пароля неможливо отримати доступ як до відеозаписів і фотографій, так і до налаштувань реєстратора. Залишається доступним тільки онлайн трансляція з камер для налаштування або перевірки роботи пристрою. Таким чином власник автомобіля може не турбуватися, що за його відсутності будь-хто може видалити окремі фрагменти відео, змінити налаштування реєстратора або вимкнути певні функції.

Все необхідне в комплекті:

  • Gazer F750w комплектується всім необхідним для підключення та подальшої експлуатації.

Стандартна комплектація пристрою включає:

  • Центральний блок
  • Передня камера
  • Задня камера
  • Подовжувач передньої камери
  • Подовжувач задньої камери 2шт.
  • Блок живлення з проводкою
  • Бездротова кнопка
  • GPS модуль
  • Карта пам'яті

Технічні характеристики:

  • Модель Gazer F750w
  • Кількість камер 2
  • Wi-Fi Так
  • Кут огляду камер 160°
  • Максимальна роздільна здатність відео Full HD (1920x1080)
  • Вбудований дисплей Так, 3"
  • Об'єктив 6-шаровий, скляний, з просвітленою лінзою та апертурою F1.8
  • Сенсор Sony Exmor 1/2.7"
  • Можливість повороту камери Поворот корпусу камери на 360°
  • Параметри відео H.264, MOV
  • Блокування доступу до реєстратора Так
  • Запис звуку Так
  • Відключення мікрофона Так
  • Підтримка карт пам'яті microSDXC до 128GB
  • Карта пам'яті в комплекті Так, Gazer microSDHC 16GB + Adapter опціонально
  • Накладення часу та дати Так
  • Автоматичне включення при подачі живлення Так, в режим запису
  • Циклічний запис відео Так
  • Тип кріплення на скло на 3М скотчі
  • GPS модуль Так, опціонально
  • Кнопка винесення так
  • G-сенсор Так, з додатковим налаштуванням чутливості
  • Режим охоронного відеозапису Так, з контролем напруження бортової мережі
  • Додаток «Gazer Dashcam» для ОС Android та iOS
  • Time-Lapse запис Ні
  • Живлення 5В, БП 12-24В від автомобільної розетки або 12В підключення до бортової мережі
  • Акумуляторна батарея Суперконденсатор
  • Пульт ДК Так
  • Габарити, мм 89x57x22 27x35x78
  • Вага, 9 г
Тип встановлення: Универсальный
Wi-Fi модуль: Так
Кількість камер: 2
Макс. Роздільна здатність відео: [?]От разрешения видео зависит четкость изображения, а также возможность различать при просмотре мелкие детали. 1920х1080
Дисплей: Так
Вбудований GPS модуль: [?]GPS-модуль в видеорегистраторе служит для наложения на записываемое видео местоположения и скорости транспортного средства в котором ведется запись. Опція
Датчик руху: [?]При попадании в кадр движущихся объектов(объекта)-автоматически включается запись видео. Так
Порт HDMI: Так
AV-OUT: Так
Підсвічування: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі