Іммобілайзер Black Bug BT-82 Standart

Артикул: 5688484
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
7200
грн

Опис Black Bug BT-82 Standart:

  • Протиугінна система BLACK BUG BT-82 Standard була розроблена спеціально на вимогу страхової компанії «Інгосстрах»: відповідно до договору, всі автовласники, які встановили дану систему (вік автомобіля не має значення), отримують знижку за ризиком «Крадіжка» до 70%. Ця угода є підтвердженням надійності системи та її високих охоронних властивостей.
  • Система працює за сучасною транспондерною технологією розпізнавання власника, не вимагаючи при цьому від нього будь-яких дій: все, що потрібно господареві автомобіля, - мати при собі мітку, якої система зможе його дізнатися. Контроль мітки проводиться багаторазово: перше отримання сигналу обумовлює вимкнення режиму охорони та відкриття дверей. При включенні запалення знову відбувається звернення до мітки, позитивна відповідь від якої зумовить вимкнення блокування двигуна та повну готовність автомобіля до руху.
  • Комплекс BLACK BUG BT-82 поставляється в трьох комплектаціях: Standard, Standard-1 та Standard-2. Перша версія є найдоступнішою, оскільки її комплектацію не входять замки капота. Система Standard-1 обладнана замком капота Fortress Lock, що забезпечує захист підкапотного простору та протиугінним реле HOOK-HLD. Найповніша версія, Standard-2, оснащена двома замками капота і включає реле HOOK-HLD.
  • Протиугінні пристрої керуються за допомогою динамічного коду, що повністю виключає можливість повторного використання сигналу для відключення блокувань. Всі сигнали надходять від блоку на реле штатною електропроводкою автомобіля, забезпечуючи, таким чином, підвищену скритність установки через відсутність будь-яких додаткових проводів.

Управління:

  • Безконтактна мітка

Переваги

Захист від угону

  • Високий рівень захисту від угону забезпечує дистанційно кероване реле HOOK-DZ або WAIT-D, а також спеціально розроблене для замку капота реле HOOK-HLD (залежно від комплектації) . Цей електронний протиугінний пристрій, виконаний у корпусі штатного автомобільного реле, потай встановлюється в автомобілі і блокує роботу двигуна при спробі викрадення. Для керування протиугінним пристроєм застосовується динамічне кодування, що унеможливлює повторне використання сигналів на відключення блокування двигуна. Передача динамічних сигналів від блоку управління системи в протиугінне реле здійснюється по штатній електропроводці автомобіля. Це забезпечує підвищену скритність установки, оскільки компоненти системи пов'язані між собою додатковими проводами. Виявити реле HOOK-DZ або WAIT-D за допомогою діагностичного обладнання неможливо, оскільки на нерухомій машині блоковані ланцюги замкнуті. Вони розмикаються лише при спробі викрадення з початком руху автомобіля. Як тільки автомобіль зупиниться, всі ланцюги знову замкнуті. При повторній спробі викрадення все повторюється. Сигналом для блокування реле WAIT-D є переміщення автомобіля у просторі. Датчик руху знаходиться безпосередньо в корпусі реле проти викрадення, що дозволяє йому прийняти самостійне рішення на блокування двигуна. Реле HOOK-DZ блокує роботу двигуна за 6 секунд. Навіть у випадку, якщо викрадач демонтує блок управління системи, двигун буде заблокований.

Захист від помилок користувача

  • Відомо, що горезвісний людський фактор найчастіше зводить нанівець навіть ультрасучасні охоронні технології. Саме тому в системі BLACK BUG BT-82 є захист на зміну будь-яких налаштувань, рекомендованих фірмою-виробником та страховою компанією. Також не передбачено режиму Valet, що дозволяє тимчасово відключити систему (зазвичай такий режим активується у разі втрати мітки або для технічного обслуговування автомобіля). Відомі випадки, коли безтурботні власники просто забували виводити систему з такого режиму, залишаючи автомобіль незахищеним. Не варто скидати з рахунків і можливість підбору секретного коду, за допомогою якого запускається такий режим. Сюди ж можна додати і ту обставину, що багато власників використовують найпримітивніші комбінації і навіть їх не можуть зберегти в таємниці. Уникнути цього можна лише одним способом – виключити можливість вимкнення системи. У разі передачі автомобіля в автосервіс відключення протиугінної системи не потрібно, так як вона не заважає роботі штатного електрообладнання. Автовласник просто залишає мітку співробітникам автосервісу, а потім забирає її на прийманні автомобіля. Тут важливо зазначити, що в системі застосовується технологія DID (динамічний ідентифікаційний діалог), яка виключає можливість виготовлення "електронного зліпка" з мітки-транспондера.

Робота системи

  • У системі застосована транспондерна технологія розпізнавання автовласника. Для керування системою від автовласника жодних дій не потрібно. Потрібно лише мати при собі електронну мітку-транспондер, якою система дізнається господаря машини. Щоразу після включення запалювання BLACK BUG BT-82 починає шукати мітку та при її успішному впізнанні відключає блокування двигуна. Після зупинки автомобіля та вимкнення запалення через 3 секунди включається блокування двигуна, а через 20 секунд перевіряється стан капота: якщо капот закритий, замок капота замикається; якщо капот відкритий, замикання не проводиться. Далі система автоматично переходить у режим економії енергії і до наступного включення запалення перебуває в стані «запалювання вимкнено, двигун заблокований, замок капота замкнений».

Комплект постачання Black Bug BT-82 Standart:

  • Блок управління ВТ-82 1шт.
  • Шнур системи ВТ-82 1шт
  • Антена феритова ВТ-82 1 шт
  • MB-LP (з пам'яттю) 2 шт
  • Реле HOOK-DZ 1 шт
  • Реле HOOK-HLD немає
  • Утримувач запобіжника 1А у зборі 1 шт
  • Тримач запобіжника 20А у зборі 1 шт

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі