Автосигналізація Convoy iGSM-003

Артикул: 4509179
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2718
грн
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна

Опис GSM-сигналізація Convoy iGSM-003:

  • Безбрелочна автомобільна охоронна GSM-система Convoy iGSM-003 дозволяє контролювати автомобіль та керувати його сервісними пристроями на всій території покриття GSM-мережі. Система може працювати самостійно та в комплексі з додатковою сигналізацією або блоком дистанційного керування замком дверей.
  • Системою можна керувати з мобільного телефону та з брелока підключеної спільно сигналізації. Інформація про стан машини надходить на телефон через SMS або дзвінок. Оповіщення про причини спрацьовування сигналізації надходить автовласнику відразу при знятті з охорони. Також є можливість реалізувати охорону автомобіля з працюючим двигуном.
  • Сигналізація постійно контролює рівень зв'язку системи з телефоном. Можна використовувати до 5 різних номерів телефонів, на які будуть надсилатися SMS-повідомлення про тривожні події. Система може працювати самостійно, спільно з додатковою або штатною системою дистанційного керування (сигналізацією або блоком дистанційного керування замком дверей). При спільній роботі система ставиться та знімається з охорони брелоком додаткової сигналізації. Крім того, поставити та зняти систему з охорони можна з клавіатури телефону (під час дзвінка), командою в тексті SMS або за допомогою спеціальної програми. У всіх випадках перед керуванням системою необхідно ввести правильний PIN-код.
  • Керувати системою можна і за допомогою SMS-повідомлень мобільних телефонів із сенсорним екраном, що працюють на платформах Apple Iphone та Google Android. Для цього необхідно мати спеціальну прикладну програму управління (для смартфонів iPhone додаток можна безкоштовно скачати на iTunes Store, ввівши в рядок пошуку «Convoy GSM». Для смартфонів на платформі Android (версія 2.1 і вище) програма доступна в Google Play). Програма суттєво спростить використання даної охоронної системи, яка крім автомобілів може встановлюватися на різні об'єкти охорони: квартири, котеджі, гаражі тощо. Вона дозволить автовласнику дистанційно ставити та знімати охорону об'єкта, керувати сервісними пристроями, здійснювати запуск та зупинку двигуна автомобіля, керувати кількома системами (до 6 шт.) та ін. Для керування охоронною системою у цій програмі використовується служба SMS-повідомлень.
  • Для того, щоб безкоштовно скачати програму, необхідно зайти в програму iTunes/Google Play і ввести в рядок пошуку «Convoy GSM». Далі слід зайти на сторінку програми «Convoy», завантажити та встановити його на iPhone або смартфон, що працює на платформі Android. Додаток для мобільних телефонів із сенсорним екраном, що працюють на платформі Google Android, також можна завантажити з цього сайту (див. вище посилання для скачування).
  • Встановивши на автомобіль iGSM-003, можна визначити його розташування, прослухати, що відбувається в салоні, а також підключити гучний зв'язок. Як сервісні функції система має універсальні додаткові канали, що дозволяють дистанційно (з клавіатури під час дзвінка або в тексті SMS-повідомлення) або автоматично (при постановці на охорону, при знятті, при включенні запалення, при вимиканні запалення) керувати додатковими пристроями в автомобілі. Це може бути система автозапуску, система прогріву двигуна, система клімат-контролю, привід відмикання замка дверей або будь-яке інше обладнання, яке Ви захочете увімкнути в автомобілі з мобільного телефону.
  • Модель має інтегровані в системний блок датчик удару та датчик нахилу (переміщення) автомобіля, що дозволяє розширити її функціональні можливості та додатково не встановлювати дані датчики на автомобіль.
  • Крім того було розроблено програмну програму «SMS-генератор Convoy 003», який призначений для програмування та налаштування автомобільної охоронної системи Convoy iGSM-003 за допомогою службових SMS-повідомлень . Інтерфейс програми дозволяє легко і інтуїтивно зрозуміло налаштувати як настановні, так і функції користувача системи. В першу чергу воно стане в нагоді фахівцям автосервісів, які займаються встановленням та налаштуванням iGSM-003. Існують дві російськомовні версії: мобільна та інсталяційна. Завантажити їх можна на сайті вищезгаданої компанії. Зазначимо, що раніше програмування системи здійснювалося лише шляхом надсилання SMS (за наявності GSM-зв'язку) та за допомогою сервісної кнопки (за відсутності GSM-зв'язку).
  • Комплект складається із системного блоку, GSM-антени, мікрофона, джгута проводів, сервісної кнопки, світлодіодного індикатора, кінцевого вимикача, сирени та інструкції.

Програмний додаток з управління iGSM-003 для смартфонів Android:

  • Програмний додаток для керування автомобільними охоронними сервісно-інформаційними GSM-системами Convoy (до 6 шт.) за допомогою смартфонів, що працюють на платформі Android (версія 2.1 та вище). Програма істотно спрощує управління системами (моделі: iGSM-005 CAN, iGSM-005, iGSM-003, GSM-001).
  • Дозволяє перемикати режими роботи та функції систем, включати/вимикати та налаштовувати їх датчики (удару, нахилу та переміщення), дистанційно блокувати двигун, керувати периферійними пристроями (автозапуском двигуна, системою підігріву тощо), а також запитувати GSM- та GPS-координати систем у реальному масштабі часу.
  • Для керування системами використовується служба SMS-повідомлень. Програма доступна трьома мовами: російська, англійська, іспанська.
Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. GSM
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): зона действия оператора GSM сети
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Так
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Динамічне
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Нет

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі