Антирадар ParkCity RD-11

Артикул: 6165
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1087
грн

Технічні характеристики ParkCity RD-11:

  • Світлодіодний дисплей
  • Диск, що відключається Kа
  • Розпізнавання сигналів лазерів, що застосовуються в США та Росії
  • Режим POP™ виявлення імпульсних сигналів радара
  • Зона покриття 360°
  • 3 режими міста
  • Зміна рівня яскравості дисплея
  • Лінза з високим посиленням
  • Приглушення/автоприглушення звуку
  • Пріоритет сигналів оповіщення
  • Пам'ять налаштувань
  • Режим енергозбереження
  • Захист від пеленгації та оповіщення про прийом сигналу детектора радар-детекторів VG-2

Подібні радар-детектори розроблені спеціально для застосування на території колишнього СРСР. Ці високотехнологічні пристрої обладнані голосовими оповіщеннями чотирма мовами. Одна з них англійська, а три мови – республік колишнього Союзу, російська, українська та казахська. А ось текстова інформація здатна виводитися лише російською мовою.

Поставляється це обладнання разом з комплектом по керівництву (російською мовою) для користувача.
Пристрій дає можливість ловити випромінювання в лазерному діапазоні (800 - 1000 нанометрів - довжина хвилі), що використовується на російській території.

Цей радар-детектор - відмінна зброя в руках порушників швидкісного режиму, які не бажають потрапляти в руки співробітників ДІБДР і уникають справедливої відплати з їхнього боку. Даний пристрій оснащений лінзою, що має високе посилення, що дозволяє йому справлятися з сигналами радарів, що працюють в діапазонах X, K і Ka в радіусі 360 градусів. Забезпечений радар і режимом РОР, що дозволяє йому визначати радари співробітників ДПС, які працюють в імпульсному режимі.

З цим радаром можна боротися з прихованими камерами відеоспостереження. Адже водій, змушений перевищити швидкість (іноді буває необхідно це зробити), не знає, де вони встановлені, а цей пристрій їх легко виявить і дасть можливість своєму господареві здійснити потрібний дорожній маневр.

Винятково чутливий і, що володіє неймовірною дальністю дії, Parkcity RD-11 попереджатиме водія про роботу радарів звуковим сигналом, висвічуванням інформації на світлодіодному дисплеї і світловою індикацією. Всі ці параметри регулюються і налаштовуються водієм так, як йому зручно сприймати інформацію. Пристрій має пам'ять, тому налаштування будуть збережені в ній і після вимкнення радара, а при увімкненні - знову відтворюються. Щоправда, можливі й хибні спрацьовування (парктроніки, датчики автодверей магазинів) та щоб відсіювати їх, пристрій оснащений режимами роботи "Місто" (їх три).

Як бачите, ParkCity RD-11 - гідна модель, що відповідає вимогам багатьох автомобілістів. Вартість цього приладу можна дізнатись у спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах.


Поради:

1. Вибираючи продукцію, обов'язково консультуйтеся зі спеціалістами-продавцями. Рекомендується пошукати відгуки на виріб у мережі.
2. Цей радар не ловить сигнали лише камери "Стрілка СТ", проте наприкінці року очікується оновлена модель виробу, якій навіть ця камера не стане на заваді.
3. Бажано встановити прилад на лобовому склі, але подалі від склоочисників та інших предметів, здатних перешкодити роботі детектора.
4. Деякі покриття скла (наприклад, Intarclear™) можуть призвести до неправильної роботи детектора (тоноване скло можна використовувати).
5. Уникайте прямого контакту обладнання з вітровим склом.
Радар-детектор ParkCity RD-11 працює на виявлення радіосигналів у 3-х діапазонах у таких частотах:
10.500 – 10.550 ГГц - Х-діапазон
24.050 – 24.250 ГГц - К-діапазон
33.400 – 36.000 ГГц - Широкополосний Ка-діапазон

Тип встановлення: [?]Зовнішня - Установка на лобове скло Прихована - Установка під елементами кузова з виносом дисплея на лобове скло або на панель приладів Зовнішня
GPS Модуль: [?]GPS модуль в залежності від моделі радар детектора може служити для: 1.Визначення швидкості (у разі перевищення швидкості може виводиться оповіщення) 2.Визначення радарів та стаціонарних камер (із завантаженої раніше бази в радар детектор) 3.Запам'ятовування за координатами помилкових сигналів та відключення сповіщень на даній ділянці дороги Що вміє GPS модуль конкретної моделі детектора, читайте в описі. Ні
Дисплей: Символьний
Оповіщення: Тонове

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі