Антирадар ParkCity RD-22

Артикул: 1713363614
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1473
грн

Технічні характеристики ParkCity RD-22:

  • Символьний дисплей.
  • Диск, що відключається Kа
  • Розпізнавання сигналів лазерів, що застосовуються в США та Росії
  • Вибір режиму виявлення сигналів лазера дозволяє вибрати кілька сегментів частоти імпульсів, випромінюваних лазером
  • Режим POP™ виявлення імпульсних сигналів радара
  • Зона покриття 360°
  • 3 режими Місто
  • Лінза з високим посиленням
  • Зміна рівня яскравості дисплея
  • Приглушення / автоприглушення звуку
  • Пріоритет сигналів оповіщення
  • Пам'ять налаштувань
  • Режим енергозбереження
  • Захист від пеленгації та оповіщення про прийом сигналу детектора радар-детекторів VG-2

ParkCity RD-22 – сучасний радар-детектор повністю адаптований до роботи на території Європи, включаючи Білорусь, Казахстан, Росію та Україну. Як і всі подібні пристрої, апарат має високу чутливість, що дає йому можливість максимально точно розпізнавати практичні сигнали будь-яких типів радарів. Повна русифікація дозволяє використовувати ParkCity RD-22 на 100%. Зона покриття 360 градусів не залишає жодних шансів автоінспекції залишитися непоміченою і зафіксувати перевищення швидкості. На передній поверхні розташований дисплей для виведення інформації як англійською, так і російською.


У стандартну комплектацію входить все необхідне для повноцінної роботи, включаючи докладну інструкцію з користування. Пристрій оснащений актуальним в даний час VG-2 захистом від виявлення. Швидкодія радара-детектора радує рядових користувачів з перших секунд застосування. Управління відбувається на інтуїтивному рівні, що не завдає ніяких незручностей під час роботи з ним.


Можливості та технічні характеристики радара-детектора ParkCity RD-22


Як і у всіх сучасних пристроях такого типу, тут є додаткова вбудована лінза посилення. Завдяки їй, апарат повідомляє водія про будь-яку спробу пеленгу ще до моменту знаходження автомобіля в зоні дії радара. Перемикання режимів траса/місто гарантує безпомилкову роботу ParkCity RD-22 на будь-якій території з величезною кількістю перешкод.


На даний момент у європейських країнах більшість радарів працюють на трьох основних діапазонах: Х, К і КА. Останній можна вимкнути вручну. За умовчанням детектор налаштований на уловлювання саме цих частот. При їх визначенні пристрій видає характерний звук, що сигналізує про спробу визначення швидкості руху. Завдяки індивідуальному тональному оповіщенню водій не залишиться непоінформованим про застосування радара в його бік.


Для зручності роботи радар-детектор ParkCity RD-22 оснащений кількома додатковими функціями. До них відносяться зміна рівня освітлення дисплея та автоматичне приглушення звуку. Така робота пристрою дозволяє використовувати його не лише в нічний час, а й за наявності пасажирів. Усі зміни налаштувань зберігаються автоматично та відновлюються, коли ввімкнено детектор. Оптимальна температура для роботи ParkCity RD-22 в основному – від -10 до +70 градусів.


Переваги радара-детектора ParkCity RD-22 та думки користувачів


За словами власників, до основних переваг радара-детектора ParkCity RD-22 можна віднести зовнішній вигляд, бездоганне виконання функцій, дизайн та розміри. Немаловажне значення має наявність додаткової функції захисту від виявлення, можливість визначення радарів, що знаходяться під будь-яким кутом по відношенню до пристрою та актуальність детектора на території Росії.

Тип встановлення: [?]Зовнішня - Установка на лобове скло Прихована - Установка під елементами кузова з виносом дисплея на лобове скло або на панель приладів Зовнішня
GPS Модуль: [?]GPS модуль в залежності від моделі радар детектора може служити для: 1.Визначення швидкості (у разі перевищення швидкості може виводиться оповіщення) 2.Визначення радарів та стаціонарних камер (із завантаженої раніше бази в радар детектор) 3.Запам'ятовування за координатами помилкових сигналів та відключення сповіщень на даній ділянці дороги Що вміє GPS модуль конкретної моделі детектора, читайте в описі. Ні
Дисплей: Символьний
Оповіщення: Тонове

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі