Антирадар ParkCity RD-44

Артикул: 1713363533
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1704
грн

Технічні характеристики:


ParkCity RD-44

  • Текстовий дисплей російською та англійською мовами
  • Розпізнавання сигналів лазерів, що застосовуються в США та Росії
  • Вибір режиму виявлення сигналів лазера дозволяє вибрати кілька сегментів частоти зондувальних імпульсів лазера
  • Режим POP™ виявлення імпульсних сигналів радара.
  • Зона покриття 360°
  • 3 режими Місто
  • Індивідуальне тональне сповіщення
  • Лінза з високим посиленням.
  • Диск, що відключається Kа
  • Зміна рівня яскравості дисплея
  • Приглушення/автоприглушення звуку
  • Пріоритет сигналів оповіщення
  • Пам'ять налаштувань
  • Режим енергозбереження

ParkCity RD-44 – одна з найновіших розробок серед радарів-детекторів, які можуть бездоганно працювати не лише на території Сполучених Штатів, а й у країнах СНД, включаючи Білорусь, Україну та Росію. Зона покриття становить 360 градусів, що дає змогу ідентифікувати спробу визначення швидкості з будь-якого боку автомобіля. Важливою відмінністю від моделей-аналогів є можливість введення та виведення всієї інформації не лише російською та англійською, а також українською та казахською мовами. Російськомовний дисплей дає можливість повноцінно використовувати пристрій глухонімими людьми.

У стандартну комплектацію ParkCity RD-44 входить керівництво користувача, яке навчить власника правильно використовувати всі функції радара-детектора. Як показує практика, керування пристроєм відбувається на інтуїтивному рівні, тому цю модель можна повноцінно використовувати з перших днів знайомства з нею.

Технічні характеристики та можливості радара-детектора ParkCity RD-44

Як говорилося вище, детектор адаптований для роботи в країнах СНД. Тобто. пристрій визначає діапазони радіосигналів, що використовуються саме на цій території. До них відносяться Х-діапазон, К-діапазон та широкосмуговий КА-діапазон з відповідною частотою 10.500 – 10.550 ГГц, 24.050 – 24.250 ГГц та 33.400 – 36.000 ГГц. Індивідуальне тональне сповіщення повідомить про застосування конкретного типу радара.

Радар-детектор ParkCity RD-44 має можливість перемикатися між режимами траса/місто. Ця функція особливо важлива у густонаселених мегаполісах із великою кількістю джерел сторонніх радіосигналів, які можуть спричинити некоректну роботу пристрою. Лінза високого посилення дозволяє заздалегідь ідентифікувати джерело "ворожого". сигналу та сповістити про це водія.

Важливою особливістю ParkCity RD-44 є розпізнавання імпульсних сигналів радара. У великих містах Державтоінспекція нерідко використовує такий спосіб визначення швидкості. Пристрій вчасно повідомить про це і не дозволить зафіксувати порушення з вашого боку.


Можливість зміни ступеня яскравості дисплея не доставить додаткового дискомфорту при керуванні у вечірній або нічний час. Функція приглушення звуку дозволяє використовувати радар-детектор ParkCity RD-44 у маршрутних таксі та автобусах, не відволікаючи водія та не набридаючи своїм писком пасажирам. Пам'ять установок автоматично зберігає внесені зміни в роботу пристрою, які будуть використовуватися надалі. Робоча температура становить від -10 до +70 градусів.

Тип встановлення: [?]Зовнішня - Установка на лобове скло Прихована - Установка під елементами кузова з виносом дисплея на лобове скло або на панель приладів Зовнішня
GPS Модуль: [?]GPS модуль в залежності від моделі радар детектора може служити для: 1.Визначення швидкості (у разі перевищення швидкості може виводиться оповіщення) 2.Визначення радарів та стаціонарних камер (із завантаженої раніше бази в радар детектор) 3.Запам'ятовування за координатами помилкових сигналів та відключення сповіщень на даній ділянці дороги Що вміє GPS модуль конкретної моделі детектора, читайте в описі. Ні
Дисплей: Символьний
Оповіщення: Тонове

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі