Антирадар ParkCity RD-55

Артикул: 1713363501
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1389
грн

Технічні характеристики ParkCity RD-55:

  • Integrated real voice® (голосове сповіщення) російською, українською, казахською та англійською мовами
  • Текстовий дисплей
  • Диск, що відключається Kа
  • Розпізнавання сигналів лазерів, що застосовуються в США та Росії
  • Вибір режиму виявлення сигналів лазера
  • Змінний тон сигналу оповіщення
  • Зона покриття 360°
  • 3 режими міста
  • Лінза з високим посиленням
  • Зміна рівня яскравості дисплея
  • Приглушення / автоприглушення звуку
  • Пріоритет сигналів оповіщення
  • Пам'ять налаштувань
  • Режим енергозбереження
  • Захист від пеленгації та оповіщення про прийом сигналу детектора радар-детекторів VG-2

Радар-детекторRD-55 – одна з нових розробок компанії ParkCity. Це незамінний прилад для кожного автолюбителя. Радар-детектор ParkCity RD-55 є високотехнологічним пристроєм, здатним вчасно попередити водія про « поліцейських постах, прихованих вимірниках швидкісного режиму З одного боку, цей прилад вказує на небезпечні зони, з іншого – – дисциплінує людину, яка перебуває за кермом транспортного засобу, змушуючи періодично скидати швидкість. Надійний та функціональний радар-детектор ParkCity RD-55 не тільки збереже життя, але й дозволить заощадити на непередбачених штрафах.

Антирадар ParkCity RD-55 має компактні розміри, форма приладу – довгаста, трохи витягнута, округлена по кутах. Є зовнішня схожість з комп'ютерною «мишею». Зручне розташування кнопок керування дозволяє швидко змінювати налаштування. Мініатюрне кріплення забезпечує встановлення пристрою практично у будь-яке місце на лобовому склі автомобіля. Обтічний дизайн чорного корпусу відмінно поєднується з інтер'єром салону.

Технічні характеристики пристрою

Лазер-радар-детекторParkCity RD-55 здатний виявляти випромінювання вимірювальних швидкість приладів у широкому полі хвиль: діапазони K, X, Ka, лазерні випромінювання амплітудою 800-100 нм, імпульсні POP-сигнали.

Сканування здійснюється з максимальним кутом захоплення, завдяки чому забезпечується точне і своєчасне виявлення випромінюючих приладів, у тому числі тих, що знаходяться в патрульних машинах, що проїжджають, на узбіччях доріг, за найближчими поворотами.

>

Висока дальність дії антирадару ParkCity RD-55 забезпечується спеціальною лінзою, що посилює, якою оснащений прилад. Це дозволяє водієві встигнути скинути швидкість, незалежно від того, як сильно він розігнався.

Сповіщення водія відбувається за допомогою виведення повідомлення на текстовий дисплей (англійською або російською), голосовим сигналом чотирма мовами, а також світловою та звуковою індикацією. Налаштування гучності звукового сигналу, функція автоматичного приглушення звуку протягом п'яти секунд після виявлення дії радара.

Для якісної роботи в місті в умовах великої кількості перешкод передбачено три спеціальні режими, що дозволяють мінімізувати кількість помилкових спрацьовувань приладу. При виїзді з міста потрібно просто переключити пристрій у режим «Трасса».

В антирадарі ParkCity RD-55 передбачена функція встановлення декількох скануючих діапазонів, з різними пріоритетами оповіщення. Вибрані параметри можна зберігати в пам'яті.

Функція енергозбереження автоматично вимикає детектор через 3 години після останнього натискання будь-якої з його кнопок, якщо до нього припинено бортове живлення автомобіля.

Грамотна експлуатація радара-детектора ParkCity RD-55 гарантує його тривале, ефективне використання.

Тип встановлення: [?]Зовнішня - Установка на лобове скло Прихована - Установка під елементами кузова з виносом дисплея на лобове скло або на панель приладів Зовнішня
GPS Модуль: [?]GPS модуль в залежності від моделі радар детектора може служити для: 1.Визначення швидкості (у разі перевищення швидкості може виводиться оповіщення) 2.Визначення радарів та стаціонарних камер (із завантаженої раніше бази в радар детектор) 3.Запам'ятовування за координатами помилкових сигналів та відключення сповіщень на даній ділянці дороги Що вміє GPS модуль конкретної моделі детектора, читайте в описі. Ні
Дисплей: Текстовий
Оповіщення: Тонове

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі