Дзеркало заднього виду з монітором Gazer MU500

Артикул: 197012
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2569
грн

Опис Дзеркало автомобільне з монітором Gazer MU500:

Універсальна конструкція кріплення:

  • Відмінною рисою дзеркала Gazer MU500/MU700 є особлива конструкція кріплення. Кронштейн має універсальний плоский майданчик, на який кріпиться спеціальний знімний адаптер Gazer серії MB. Такий адаптер призначений для встановлення дзеркала MU у конкретну модель автомобіля. Таким чином, дзеркала серії MU з універсальним кронштейном підходять для штатної установки у більшість популярних автомобілів – досить просто підібрати сумісний адаптер та з'єднати його із дзеркалом. Це суттєво полегшує підбір та подальшу експлуатацію пристрою.

Повна сумісність з авто:

  • Дзеркало заднього виду Gazer серії MU із вбудованим монітором є повноцінним аналогом оригінального автомобільного дзеркала. За якістю дзеркальної поверхні та дизайном корпусу модель повністю ідентична заводському компоненту автомобіля, але перевершує його в технологічності та функціоналі. Дзеркало Gazer дозволить раціонально використати простір у салоні, дозволяючи водієві не обмежувати огляд додатковим обладнанням. Таким чином, дзеркало заднього виду Gazer стане ефективним елементом системи відеопаркування та повноцінною альтернативою заводському салонному дзеркалу.

Проста та швидка установка:

  • Встановлення дзеркала заднього виду Gazer із вбудованим монітором максимально проста, вимагатиме мінімум зусиль і не займе багато часу. Стандартна комплектація моделі включає блок комутації, необхідні елементи для монтажу та детальну інструкцію з детальним описом процесу встановлення та підключення. Дзеркало заднього виду Gazer призначене для автомобілів із напругою бортової мережі 12 Вольт. Максимальне споживання струму становить не більше 220mA для моделі Gazer MU500 без функції затемнення та не більше 580mA для Gazer MU700 з функцією затемнення поверхні дзеркала.

Функція автозатемнення:

  • Дзеркальна поверхня моделі Gazer MU700 автоматично затемнюється при попаданні яскравого світла фар позаду тих, що йдуть авто в темний час доби. Це дозволить уникнути засліплення водія через дзеркало заднього виду, що забезпечує комфортніші умови для керування авто вночі. При цьому ступінь затемнення дзеркальної поверхні автоматично змінюється залежно від інтенсивності освітлення.

Ефективний принцип роботи:

  • Принцип роботи дзеркала Gazer у системі відеопаркування - простий та ефективний. При русі автомобіля заднім ходом, відео з камери заднього виду буде відображатися на вмонтованому в дзеркало моніторі діагоналлю 4,3. В результаті – водій з комфортом контролює відстань до перешкод позаду автомобіля, які неможливо побачити через бічні дзеркала та звичайне салонне дзеркало заднього виду. При русі вперед, коли вбудований монітор вимкнений, водій отримує повністю оригінальне дзеркало заднього виду – дзеркальна поверхня максимально світла, вбудованого монітора абсолютно не видно через дзеркало.

2 композитних відеовходу:

  • Дзеркало заднього виду Gazer оснащено двома композитними відеовходами, що дає можливість одночасно підключати до дзеркала не лише відеокамеру заднього виду, але й камеру переднього огляду, автомобільний відеореєстратор або DVD-плеєр. При цьому зображення від відеокамери заднього виду буде пріоритетним: при увімкненні задньої передачі вбудований монітор автоматично переключиться на відеосигнал із камери. Якщо відеокамера вимкнена, монітор перейде в попередній режим роботи (вимкнеться або переключиться на інший відеосигнал від додаткового джерела).
  • Крім цього, дзеркало автоматично визначає режим роботи PAL або NTSC, залежно від відеосигналу. Можливе підключення обладнання будь-якого відео стандарту – PAL або NTSC.

Яскравий дисплей:

  • Однією з головних переваг дзеркала Gazer є вбудований дисплей з дуже високим рівнем яскравості 1000 кд/м. Таке рішення дозволяє отримати яскраву мальовничу картинку крізь якісну дзеркальну поверхню в будь-яких умовах освітленості. Навіть у найяскравіший сонячний день вбудований монітор забезпечить чітке та контрастне зображення.
  • Для максимальної зручності використання та комфортного сприйняття зображення лицьова панель дзеркала оснащена центральною кнопкою управління з розширеною функціональністю. Під час руху заднім ходом ця кнопка налаштовує рівень яскравості вбудованого монітора, який застосовується для всіх відеовходів. При вимкненій задній передачі кнопка виконує функцію увімкнення/вимкнення монітора. При цьому дзеркало оснащене функцією «пам'яті» останнього налаштування - стан монітора запам'ятовується при наступних запусках двигуна. Якщо монітор було вимкнено натисканням кнопки – при наступному запуску двигуна він також буде у вимкненому стані.

Характеристики:

  • Дзеркало заднього виду автомобіля з вбудованим монітором 4.3" та універсальним вбудованим кріпленням зі змінними майданчиками
  • Дисплей TFT LCD 4,3" (16:9) 480х272,
  • яскравість 1000 cd/m2.
  • Відеовходи: 2 композитних CVBS (RCA),
  • формат сигналу PAL/NTSC (автовизначення).
  • Автоматичне увімкнення дисплея при подачі відеосигналів,
  • автоматичне перемикання між відеоканалами.
  • Кнопка вимкнення першого відеовходу з пам'яттю останнього режиму,
  • регулювання яскравості дисплея при активному відеовході камери заднього виду з пам'яттю останнього налаштування.
  • Напруга живлення DC 12V,
  • споживаний струм < 220mA.
  • Температура експлуатації: -20° - +65°.
  • Габарити (ШхГхВ): 267mm×42mm×82mm.
  • Для установки потрібний змінний майданчик під штатне кріплення дзеркала автомобіля серії Gazer МВххх.
Встановлення: Штатное место
Розмір дисплея: 4.3"
Роздільна здатність екрану: 480х272
Співвідношення сторін: 16:9
Система кольоровості: PAL/NTSC
Відео Вхід: 2

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі