Світлодіодні лампи (led) Philips H4 X-tremeUltinon +200% 12901HPX2

Артикул: 24210
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
7000
грн

Опис Philips H4 X-tremeUltinon +200% 12901HPX2:

  • На 200 % більше світла для чудового огляду Водіння у темряві — непросте завдання, тому необхідно відчувати впевненість у характеристиках встановлених ламп головного освітлення. Для безпечного водіння важливо забезпечити хороший передній та бічний огляд. Завдяки потужному яскравому світлу світлодіодних ламп головного освітлення Philips X-tremeUltinon LED видимість може збільшуватися на 200%. Ви гідно оціните світлодіодні лампи, оскільки вони створюють ефект, близький до денного освітлення. Чим кращий огляд, тим швидше реакція – при цьому підвищується безпека водіння. Вибирайте продукцію Philips, щоб навіть уночі керувати автомобілем впевнено та повністю контролювати ситуацію.
  • Колірна температура 6500 К для чистого білого світла Світлодіодні лампи головного освітлення Philips X-tremeUltinon LED зі спеціальною технологією LUXEON та колірною температурою до 6500 К забезпечують яскраве біле світло, близьке за характеристиками до денного. Чим кращий огляд, тим легше помічати перешкоди на дорозі, а отже, водіння стає впевненішим. Яскраве світло ламп у нічний час дозволяє не вдивлятися в далечінь, а насолоджуватися комфортною та захоплюючою поїздкою.
  • Могутнє яскраве світло там, де воно необхідне Потужний потік світла — не найважливіша особливість кращих ламп головного освітлення, оскільки збільшувати яскравість світлодіодів дуже просто. Що по-справжньому важливо, це спосіб застосування додаткової яскравості, оскільки неконтрольоване яскраве світло може створювати небезпечні для водіїв відблиски. Завдяки технології SafeBeam світлодіодні лампи головного освітлення Philips направляють світло саме туди, де воно необхідне. Однорідний та точний світловий пучок відповідає вимогам дорожньої безпеки до галогенних ламп головного освітлення. Завдяки покращеному контролю освітлення огляд покращиться, що допоможе зробити нічні поїздки комфортнішими та безпечнішими
  • Інноваційні системи тепловідведення для тривалого терміну служби Світлодіодні лампи головного освітлення випромінюють тепло, яке необхідно контролювати. Технології Philips AirFlux та AirCool – це складові інтелектуальної системи охолодження, яка відводить тепло від важливих деталей лампи. Завдяки підвищеній стійкості до впливу високих температур світлодіодні лампи головного освітлення Philips працюють довше за інші сучасні продукти тієї ж категорії. Наші надійні лампи гарантують не лише зручність та економію, а й безпеку, адже вам не хотілося б, щоб вони зламалися під час використання. Світлодіодні лампи Philips дарують відчуття повного спокою.

Характеристики:

  • Технологія - світлодіодний
  • Кольорова температура - До 6500 K
  • Люмен - 1000/1350
  • Застосування - Далеке світло, Близьке світло
  • Цоколь - P43t-38 (Н4)
  • Тип світлодіодів - LED-HL [H4]
  • Ступінь захисту від води - IP65
  • на 200% більше світла
  • Поліпшена технологія для автомобілів
Місце застосування: Ближнє/Дальнє
Цоколь: H4(HI-LOW)
Кількість в упаковці: 2шт
Охолодження: Пасивне
Напруга (V): 12
Колірна температура (К): 6500
Колір світіння: Блакитний
Світловий потік (Люмен): 1350

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі