Світлодіодні лампи (led) Philips X-tremeUltinon +200% H8/H11/H16 6500K 12V 12794UNIX2

Артикул: 24112
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3140
грн

Опис лампа Philips X-tremeUltinon +200% H8/H11/H16 6500K 12V 12794UNIX2 (2шт.):

  • Яскравіше. Біліше. Потужніше.
  • Світлодіодні протитуманні лампи з яскравим білим світлом для унікального стилю
  • LED-FOG [H8/H11/H16]
  • На 200% більше світла
  • Поліпшена технологія для автомобілів
  • Колірна температура 6500 К для чистого білого світла
  • Світлодіодні протитуманні лампи Philips X-tremeUltinon LED зі спеціальною технологією LUXEON та колірною температурою до 6500 К забезпечують яскраве біле світло, близьке за характеристиками до денного. Чим кращий огляд, тим легше помічати перешкоди на дорозі, а отже, водіння стає впевненішим. Яскраве світло ламп у нічний час дозволяє не вдивлятися в далечінь, а насолоджуватися комфортною та захоплюючою поїздкою. Потужне яскраве світло там, де воно необхідне

Могутнє яскраве світло там, де воно необхідне:

  • Потужний потік світла — не найважливіша особливість найкращих автомобільних ламп, тому що збільшувати яскравість світлодіодів дуже просто. Що по-справжньому важливо, це спосіб застосування додаткової яскравості, оскільки неконтрольоване яскраве світло може створювати небезпечні для водіїв відблиски. Завдяки технології SafeBeam світлодіодні протитуманні лампи Philips направляють світло саме туди, де воно необхідне. Однорідний та точний світловий пучок відповідає вимогам дорожньої безпеки до галогенних ламп головного освітлення. Завдяки покращеному контролю освітлення огляд покращиться, що допоможе зробити нічні поїздки комфортнішими та безпечнішими.

Удосконаліть освітлення, оновіть стиль:

  • Очі — це дзеркало душі, а по лампах головного освітлення можна багато дізнатися про автомобіль. Якщо ви бажаєте вдосконалити зовнішній вигляд автомобіля, не вкладаючись у придбання нового транспортного засобу, просто замініть лампи головного освітлення. Наголосіть на своєму автомобілі: зверніть увагу на світлодіодні протитуманні лампи Philips. Водії вибирають ці лампи Philips за їхній унікальний дизайн: замість жовтого вони випромінюють чисте біле світло, роблячи образ сучаснішим.

Надійні лампи головного освітлення прослужать так само довго, як і ваш автомобіль:

  • Водителям потрібні яскраві та стильні протитуманні лампи, проте їхня постійна заміна втомлює. Головна проблема стандартних ламп головного освітлення в тому, що чим вони яскравіші, тим коротший термін їхньої служби. Порівняно з ними, світлодіодні лампи працюють набагато довше, а світлодіодна продукція Philips X-tremeUltinon LED показує неперевершені результати — при вищому рівні інтенсивності світла. Завдяки системам тепловідведення AirFlux та AirCool термін служби таких ламп становить до 12 років. Так як протягом цього терміну більшість людей змінюють або модернізують автомобілі, ці стильні лампи головного освітлення прослужать вам так само довго, як автомобіль.

Інноваційні системи тепловідведення для тривалого терміну служби:

  • Світлодіодні протитуманні лампи випромінюють тепло, яке необхідно контролювати. Технології Philips AirFlux та AirCool — це складові інтелектуальної системи охолодження, що відводить тепло від важливих деталей лампи. Завдяки підвищеній стійкості до впливу високих температур світлодіодні протитуманні лампи Philips працюють довше за інші сучасні продукти тієї ж категорії. Наші надійні лампи гарантують не лише зручність та економію, а й безпеку, адже вам не хотілося б, щоб вони зламалися під час використання. Світлодіодні лампи Philips дарують відчуття повного спокою.

Висока якість автомобільних ламп Philips:

  • Високотехнологічні системи освітлення Philips відомі в автомобільній індустрії вже понад 100 років. Автомобільна продукція Philips розробляється та вдосконалюється відповідно до суворих вимог (включаючи застосовні норми ISO), що забезпечує постійне дотримання високих стандартів якості. Найбільші автовиробники вибирають лампи Philips, оскільки вони впевнені як вироби. Світлодіодні системи освітлення Philips забезпечують інтенсивне яскраве світло, точну спрямованість світлового променя та неперевершений стиль. З ними водіння стає безпечнішим, впевненішим і комфортнішим.

Проста установка та сумісність з багатьма моделями автомобілів:

  • Водії з досвідом технічного обслуговування легко впораються із встановленням нових світлодіодних ламп головного освітлення від Philips. Однак ми рекомендуємо звертатися до фахівців, які знають про всі тонкощі поводження з лампами. Зверніть увагу, що ці лампи головного освітлення мають широкий діапазон застосування, але не підходять для всіх автомобілів.

Не призначено для використання на громадських дорогах у європейських країнах:

  • Увага! У деяких країнах ЄС та в деяких регіонах світлодіодні лампи дозволяється використовувати лише поза дорогами та для встановлення всередині салону. Світлодіодні лампи головного освітлення, протитуманні та сигнальні лампи не мають сертифікації ECE і не призначені для громадських доріг. Використовуючи такі лампи на громадських дорогах, ви можете втратити права водія та страхування, а також отримати штраф. Світлодіодне освітлення Philips доступне не у всіх країнах. Щоб отримати додаткову інформацію, зв'яжіться з представником Philips.

На 200% більше світла для чудового огляду:

  • Водіння в темряві — непросте завдання, тому вам доводиться покладатися на лампи головного освітлення. Для безпечного водіння важливо забезпечити хороший фронтальний та бічний огляд. Завдяки потужному яскравому світлу світлодіодних протитуманних ламп Philips X-tremeUltinon LED видимість може збільшуватися на 200%. Ви гідно оціните світлодіодні лампи, оскільки вони створюють ефект, близький до денного освітлення. Чим кращий огляд, тим швидше реакція, тим більшої безпеки ви почуваєтеся. Вибирайте продукцію Philips, щоб навіть уночі керувати автомобілем впевненіше та безпечніше.
  • Технологія: світлодіодний
  • Застосування: Передня протитуманна фара

Характеристики:

  • Тип: H8, H11, H16
  • Цоколь: PGJ19-1, PGJ19-2, PGJ19-3
  • колірна температура: До 6500 K
  • Люмен: 1200 лм
  • потужність у ватах: 10 Вт
  • напруга: 12 В
Місце застосування: Ближнє/Дальнє
Цоколь: H8(H11)
Кількість в упаковці: 2шт
Охолодження: Пасивне
Напруга (V): 12
Колірна температура (К): 6500
Колір світіння: Блакитний
Світловий потік (Люмен): 1200

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі