Пульт керування процесором Audison DRC MP

Артикул: 3188734
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
5870
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Пульт управління процесором Audison DRC MP digital remote control:

  • Удосконалений провідний пульт дистанційного керування DRC MP призначений для спільної роботи з різними пристроями Audison, що підтримують інтерфейс AC Link: аудіопроцесорами, підсилювачами та HD-медіаплеєром. Пульт встановлюється у зручному для водія місці та служить оперативному керуванню основними функціями аудіосистеми.
  • Компактний пульт DRC MP ((Digital Remote Control Multimedia Play) підпорядкований міркуванням бездоганної ергономіки та стилістичної інтеграції в інтер'єр сучасного автомобіля. Управління покладено на поворотну ручку-джойстик з можливістю нахилу вліво/вправо та вгору/вниз, а також призначення яких контектно змінюється залежно від поточного режиму.Невеликі розміри пульта та наявність комплектної монтажної рамки спрощують вибір місця розміщення.В комплектацію включений кабель для підключення, довжиною 4,5 м.
  • Під час роботи з сумісними аудіопроцесорами та підсилювачами Audison за допомогою DRC MP виконуються такі функції як: увімкнення/вимкнення аудіосистеми, загальне регулювання гучності (Master Volume), регулювання балансу, фейдера (фронт/тил), рівня сабвуферного каналу, вибір входів, вибір заздалегідь збереженого в пам'яті пресета з налаштуваннями, а також ряд додаткових функцій залежно від оснащення підключеного пристрою.
  • Під час роботи з медіаплеєром Audison bit Play HD у системах, обладнаних відеомонітором, надається можливість активації функції "Navi Command" для керування меню плеєра через ручку-джойстик DRC MP. Зручною функцією є вибір часу знаходження плеєра в режимі готовності (standby) після подачі сигналу відключення Remote Off.
  • Для найкращої стилістичної інтеграції пульта передбачено 42 варіанти кольору свічення кнопок на лицьовій панелі. Яскравість свічення кнопок та 2-рядкового дисплея регулюється незалежно в широких межах, з можливістю автоматичного перемикання між режимами "день/ніч" за командою вбудованого датчика освітлення. Дисплей добре читається під будь-якими кутами, а при бажанні його свічення може гаснути через 2 хв після звернення до пульта.


Тип: Пульт ДУ

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі