Процесор Audison Bit Nove DRC Signal interface processor + DRC AB

Артикул: 5466545
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
20748
грн

Опис Процесор Audison Bit Nove DRC Signal interface processor + DRC AB:

  • Новий аудіопроцесор Audison Bit Nove успадковує традиції bit One, вперше представленого в 2007 році та пропонує інсталяторам та шанувальникам якісного звуку нові можливості.
  • Його назва несе в собі прихований підтекст. Термін bit традиційно поєднує сімейство цифрових аудіопристроїв Audison, а Nove (вимовляється “Нове”) по-італійськи означає “Девять”. У цьому випадку це поєднання означає, що це 9-канальний цифровий аудіопроцесор (DSP) для налаштування звуку та конфігурації аудіосистеми. Відповідно до сучасних трендів споживач, що формує її склад, вибирає з великої кількості нішевих моделей і в цьому плані можливості 9-канального bit Nove знаходяться рівно посередині між функціоналом молодшого 5-канального bit Ten-a і топового 13-канального bit One HD. /li>
  • Налаштування конфігурації виконується через ПК під керуванням Windows, що підключається по USB-інтерфейсу. Програмне забезпечення зазвичай для Audison дуже зручне в управлінні, наочне та інтуїтивно зрозуміле. Основні функції включають кросовер з довільним вибором типу та характеристик фільтрів (включаючи вибір Linkwitz/Butterworth), 10-смуговий параметричний еквалайзер, поканальні гейни та перемикачі фази, схему тимчасових затримок з автоматичним розрахунком виходячи з реальних відстаней до акустичних систем та можливістю тон кроком 0,02 мс. Безпосередньо у пам'яті аудіопроцесора можна зберегти чотири незалежні повні набори налаштувань усіх параметрів. Необмежену кількість варіантів налаштувань може зберігатися в пам'яті ПК. Всі оновлення прошивок та програмного забезпечення, у тому числі так званий русифікований мовний пакет (language pack) у міру налагодження будуть доступні для зареєстрованих користувачів на порталі http://audisonbitdrive.eu/. Підключення до підсилювачів здійснюється через аналогові лінійні виходи RCA.
  • У плані інтеграції з джерелами сигналу вхідну секцію bit Nove умовно можна розділити на цифрову та аналогову. Цифрова частина – це два оптичних цифрових входу TOSLINK, що підтримують аудіосигнал S/PDIF (стерео) з високою роздільною здатністю до 24 біта / 192 кГц включно*. Повна конфігурація з двома цифровими входами може включати ОЕМ головний пристрій, підключений через цифровий інтерфейс Audison bit DMI** (інтерфейс MOST/TOSLINK) та Hi-Res аудіоплеєр Audison bit Play HD для високоякісного відтворення медіа-контенту та Hi-Res аудіо файлів несумісних з можливостями штатної апаратури.
  • Аналогова вхідна секція – це два роздільних 6-канальних входу з різним рівнем чутливості: низького (1,2 – 8 В) та високого (3 – 20 В) рівня і ці можливості також відповідають золотій середині між молодшими процесорами Audison c 4-канальним Master входом та Топовим bit One HD здатним зібрати до 12 каналів. Вхідні канали високого рівня (Speaker In) можна довільно налаштувати залежно від особливостей штатної аудіосистеми: починаючи від простої комбінації Front + Rear (вихід ОЕМ головного пристрою) до складних випадків підсумовування виходів ОЕМ підсилювача з смуговим включенням – Tweeter + Midrange + Woofer. Процесор аналізує форму АЧХ штатного джерела сигналу і де-еквалізує її, причому форма АЧХ наочно відображається програмним забезпеченням. Входи високого рівня оснащені технологіями ART (Automatic Remote Turn ON/OFF) – автоматичного включення процесора за наявності вхідного сигналу, та USS (Universal Speakers Simulator) – для підключення до головних пристроїв із функцією захисту за відсутності навантаження. Додатковий AUX вхід можна використовувати для підключення  
  • смартфон з медіа-контентом безпосередньо до процесора в обхід штатного головного пристрою, який може погіршувати якість сигналу, або в процесі налаштування системи порівнюючи її звучання зі штатного та альтернативного джерела сигналу.
  • Audison Bit Nove DRC комплектується новим компактним пультом DRC AB який дозволяє перемикати входи процесора, вибирати один з чотирьох осередків пам'яті з незалежними налаштуваннями, оперативно регулювати загальну гучність системи, баланс, фейдер та рівень сабвуфера.

Технічні характеристики:

  • Тип 9-канальний DSP-аудіопроцесор
  • Процесор обробки аудіосигналу Cirrus Logic, 32-розрядний, 147 МГц
  • DAC/ADC SPDIF, до 24 біт / 192 кГц включно
  • Аналогові входи високого рівня 6-канальний Speaker Input
  • Аналогові лінійні входи 6-канальний Pre Input, стерео AUX In
  • Аналогові аудіовиходи 9-канальний Output
  • Цифрові аудіовходи 2 Optical In TOSLINK
  • Функціональні можливості Відновлення та дееквалізація вхідного аудіосигналу Можливість підсумовування сигналів ОЕМ підсилювача (до 3 смуг) Автоматичне вкл/викл за наявності вхідного аудіосигналу Симулятор навантаження для штатної аудіосистеми (USS - Universal Speaker Simulator)
  • Програмне забезпечення bit Ten software
  • Виносна панель керування Панель керування DRC AB (опція)
  • Кросовер "ФНЧ/ФВЧ/ПФ/ФІНЧ, вибір типу фільтра: Linkwitz (12/24 дБ/окт) або Butterworth (6/12/18/24 дБ/окт), 20 Гц - 20 кГц (68 варіантів частоти розділу)"
  • Діапазон частот 10 - 22000 Гц
  • Габаритні розміри (ДхШхВ) 199 x 130 x 34,5 мм
  • Вага 0,6 кг
Тип: Процесор

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі