Підігрів сидіння Ємеля 2

Артикул: 4506444
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
705
грн

Опис Підігрів сидіння Емеля 2:

  • Накладна грілка 40х80см (на 1 крісло)
  • Споживана потужність до 50 Ватт
Характеристики підігріву сидінь Ємеля 2:
    Підігрів сидінь ЄМЕЛЯ: судячи з усього, не випадково в якості назви для своєї продукції компанія ТеплоДом обрала ім'я саме цього казкового персонажа, чиїм основним транспортним засобом була російська піч. Вже через 20 секунд після початку роботи температура найхолоднішої точки (виявити яку, до речі, було дуже непросто) склала 25,4 градуса, а після закінчення 4,5 хвилини – 28,9 градуса. Максимальна температура до закінчення нагрівання склала в середньому 37-39 градусів, що стало найкращим результатом за весь час проведення тесту. Щільне укладання термоелемента дозволяє створити рівномірне теплове поле на всій поверхні підігрівача. Але причина таких рекордних показників криється не тільки в густині укладання, але і в матеріалі, з якого виготовлений нагрівальний елемент. Більшість виробників використовують термоелементи, що виготовляються з металів (наприклад, ніхром або вольфрамові сплави). У цьому випадку застосована унікальна технологія вуглецевого волокна. За своїми властивостями воно перевершує металеві термоелементи, зокрема воно еластичніше і витримує значно більші навантаження на розрив. Єдиною складністю у застосуванні вуглецевого волокна є електричний контакт термоелемента та шнура живлення, однак у ТеплоДомі цю проблему цілком успішно вирішили. Крім іншого нитки в нагрівальному елементі з'єднані не послідовно, як у більшості аналогічних виробів, а паралельно, що підвищує надійність виробу, так як при обриві однієї з ниток решта системи збереже працездатність. Під нагрівальним елементом розташований екран із термоізоляційного матеріалу, що сприяє більш ефективному нагріванню зовнішньої поверхні.
ОСОБЛИВОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ: 
  • Підігріву сидінь ЕМЕЛЯ: підігрівач сидінь ЄМЕЛЯ-2 кріпиться еластичними лямками до спинки сидіння, а щодо подушки сидіння він залишається незакріпленим, що призводить до його зміщення. Однак його зворотний бік виготовлений з матеріалу, який перешкоджає ковзанню по поверхні крісла. Для оббивки лицьової сторони також застосовано матерію з високими фрикційними властивостями. Колір підігрівача – сірий, що у разі виникнення забруднень зробить їх менш помітними.
Встановлення: Накидка
Регулювання нагріву: Ні
Комплектність: На одне сидіння
Монтаж кнопок: Універсальний
Нагріваючий елемент: [?]Дротовий – недорогий. Швидко нагрівається і повільно остигає. Такий тип нагрівального елемента погано переносить високі вагові навантаження. Обрив дроту знеструмлює весь пристрій. Вуглеволоконний - надійний та стійкий до деформації. При обриві однієї ділянки не виходить із ладу повністю. Має повільніше нагрівання і швидше остигає. Вуглеволоконний

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі