Парктронік (паркувальний радар) Multitronics PT-4TC Black

Артикул: 54796497
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1975
грн

Опис парктроніка Multitronics PT-4TC (парктронік на 4 датчики чорного кольору)

  • Висока швидкість - частота оновлення інформації на екрані 0,12 сек!
  • Автоматичне вмикання парктроніка при включенні задньої передачі або від стоп-сигналу.
  • Автоматичне визначення найближчої перешкоди.
  • 4 ультразвукові датчики.
  • Підключення до маршрутних бортових комп'ютерів Multitronics: VG1031(U, UPL, GPL), SE-50/SL-50/SE-50V, X140/X150, TC 50UPL/GPL, RI-500/RI-500V/RIF- 500, RC-700, VC731, TC 750.

Можливість вибору попереджувального сигналу з панелі маршрутного комп'ютера:

  • промовлення голосом відстані до перешкоди з одночасною індикацією відстані на дисплеї маршрутного комп'ютера;
  • тональний сигнал (біп) з одночасною індикацією на дисплеї маршрутного комп'ютера відстані до перешкоди;
  • попередження однією мелодією на відстані до перешкоди 30-100см з одночасною індикацією відстані на дисплеї маршрутного комп'ютера
  • лише індикація на дисплеї маршрутного комп'ютера відстані до перешкоди.

Установка чутливості датчиків парктроніка з панелі маршрутного комп'ютера Multitronics для усунення перешкод від сторонніх факторів (сніг, нерівна дорога та ін.) з панелі маршрутного комп'ютера - функція захищена патентом РФ.

>


Встановлення порога попередження мелодією для відстаней 30-100см з панелі маршрутного бортового комп'ютера Multitronics


Спрацювання від стоп-сигналу та функція "Антипідкат" - функція активується при натисканні на педаль гальма (при підключенні до дроту стоп-сигналу). При цьому дисплей маршрутного комп'ютера Multitronics перемикається на дисплей "Паркування" і на екрані відображається відстань до перешкоди ззаду. Використання цієї функції дозволить контролювати відстань до автомобіля, що стоїть позаду, і планувати максимальний відкат власної машини на підйомі.


Фільтр перешкод - дана функція покликана забезпечити захист парктроніка від хибних спрацьовувань через сильні перешкоди (н-р, що працює поблизу іншого парктроніка).


Робота в якості переднього парктроніка. При використанні паркувального радара як переднього червоний провід ("задній хід") підключається до проводу, на якому з'являється напруга в момент включення запалювання, жовтий провід ("стоп-сигнал") необхідно заізолювати.


Функція "Фаркоп".
Відключення бічних датчиків при роботі від стоп-сигналу - у випадку, якщо ззаду машини встановлений парктронік з 4 датчиками, то при Спрацьовування від Стоп-сигналу відстань ззаду буде вимірюватися тільки внутрішніми датчиками, крайні датчики будуть відключені. У цьому випадку виключаються сторонні спрацьовування, наприклад, від машин, що знаходяться збоку від Вашої а/м.


Тимчасове відключення парктроніка - можна примусово вийти з екрану “Парковка”. БК не перейде в цей режим, поки швидкість машини не перевищить 25 км/год. Після перевищення цього порога парктроніки знову включатимуться згідно з заданими умовами.

Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі