Парктронік (паркувальний радар) Multitronics PT-3TC Black

Артикул: 817227
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2840
грн

Опис парктроніка Multitronics PT-3TC Black:

  • Паркувальний радар Multitronics PT-3TC включає 3 ультразвукові датчики (чорного або сірого кольору) і системний блок, що працюють спільно з маршрутними комп'ютерами Multitronics: VG1031(U, UPL, GPL), SE-50 / SL-50 / SE -50V/SL-50V, X140/X150, TC 50UPL/GPL, RI-500/RI-500V/RIF-500, RC-700, VC731, TC 750.
  • Автономна робота або робота з іншими маршрутними комп'ютерами неможлива!
  • Кожного разу при включенні заднього ходу на дисплеї маршрутного комп'ютера виводиться назва дисплея «Паркування», що вказує на те, що система увімкнена і датчики почали сканувати предмети в зоні охоплення.
  • У дисплеї "Парковка" маршрутного бортового комп'ютера Multitronics виводиться відстань до перешкоди і відбувається промовлення голосом найближчої відстані. З панелі МК можна вимкнути голос і переключити парктронік у режим тонального оповіщення (біп) або відключити звук взагалі.
  • Під час експлуатації парктроніка можуть виникнути ситуації, коли відбуваються помилкові спрацьовування: сильний дощ, снігопад тощо. Щоб усунути ці перешкоди, з панелі МК можна зменшити чутливість датчиків паркування. При зникненні перешкод можна знову збільшити чутливість системи паркування.
  • При вимушеній низькій висоті установки датчиків, а також при можливій наявності в дальній зоні охоплення датчиків перешкод у вигляді виступаючих частин запасного колеса або частин бампера регулювання чутливості з панелі МК Multitronics забезпечує правильну роботу радару паркування.
  • Під час встановлення в металеві бампери можлива ситуація, коли парктронік постійно визначає відстань як 0 см. У цьому випадку необхідно ізолювати корпус ультразвукового датчика від поверхні бампера, щоб уникнути брязкоту від металевих частин бампера. Як ізолюючий матеріал можна застосовувати силіконовий герметик.
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі