Парктронік (паркувальний радар) AMS A4191 Silver

Артикул: 9456189
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2350
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Паркувальний радар (парктронік) AMS A4191 Silver:

  • Під брендом AMS на сучасному ринку автоелектроніки пропонуються функціональні паркувальні системи середнього цінового сегменту. Ці пристрої сумісні з автомобілями будь-яких марок і моделей і не мають обмежень у використанні. Продукція AMS піддається комплексному тестуванню на етапі виробництва, що забезпечує її відповідність високим світовим стандартам.

Функціональні особливості пристрою 

  • Паркувальний радар AMS A4191 Silver є допоміжною системою, яка задіюється при виконанні паркувальних маневрів. Орієнтуючись на звукові та візуальні сповіщення, водій не допускає зіткнень із перешкодами під час паркування в умовах поганої видимості чи обмеженого простору. Комплектація даної моделі включає блок управління, чотири датчики 18.5 мм срібного кольору, дисплей з LED шкалою, біпер для звукових сигналів. Сенсори зовнішнього типу (виступаючі, з фаскою) встановлюються у задній бампер транспортного засобу. Для підготовки отворів у бампері необхідно скористатися мініатюрною фрезою, яка входить до комплекту постачання. На компактному дисплеї зі світлодіодною шкалою відображається відстань від заднього бампера до найближчої перешкоди. Цифрові показання доповнюються розподілами шкали жовтого та червоного кольорів. Дисплей має хорошу контрастність та чіткість, що робить його показання добре помітними навіть при яскравому сонячному освітленні. Функцію звукового сповіщення виконує біпер. Чутливість датчиків становить від 30 см до 2 метрів, а точність показань – близько 10 см. При цьому рівень чутливості сенсорів можна регулювати. У системі даної моделі передбачено функцію запам'ятовування виносних елементів автомобіля (фаркопа, колеса-запаски). Датчики працюють стабільно у широкому температурному діапазоні – від -30 °C до +60 °C.

Переваги AMS A4191 Silver 

  • Поєднання звукових сигналів та візуальних показань; Проста інсталяція; Надійна робота у будь-яких погодних умовах; Можливість регулювання чутливості датчиків; Контрастний та яскравий LED дисплей; Універсальність застосування.

Характеристики AMS A4191 Silver

  • Місце встановлення Задній бампер
  • Сповіщення Дисплей
  • Кількість датчиків 4
  • Розмір датчика, мм 18.5
  • Тип датчика Виступає з фаскою (зовнішній)
  • Колір датчиків Срібло
  • Виробник/Країна AMS/Китай
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Сріблястий
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18.5 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі