Парктронік (паркувальний радар) AMS A422Video Black

Артикул: 3241688
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2355
грн

Опис Паркувальний радар (парктронік) AMS A422Video Black:

  • Продукція бренду AMS користується заслуженою популярністю на українському ринку автоелектроніки та аксесуарів. Виробник включив у товарну лінійку надійні та функціональні паркувальні системи, які можуть встановлюватися на сучасні автомобілі більшості марок та моделей. За рахунок суворого контролю якості на стадії виробництва паркувальні радари AMS за всіма показниками відповідають високим світовим стандартам.

Функціональні особливості пристрою 

  • Парктронік AMS A422Video Black – це допоміжна система, яку задіють при виконанні паркувальних маневрів в умовах обмеженого простору та при недостатньому освітленні. Пристрій повідомляє водія візуальними та звуковими засобами, допомагаючи уникнути небезпечного зближення або зіткнення з перешкодами. Комплектація паркувальної системи AMS A422Video Black включає блок управління, біпер для подачі звукових сигналів, чотири ультразвукові датчики чорного кольору (діаметр 22 мм) і videobox для підключення до штатного головного пристрою авто. Сенсори з фаскою встановлюються у задній бампер транспортного засобу, виступаючи над його поверхнею. Для встановлення датчиків у комплекті поставки передбачена фреза, за допомогою якої готуються отвори в бампері. Біпер, що входить до комплекту даної моделі, виробляє звукові сигнали. Їхня гучність наростає в міру наближення автомобіля до перешкоди. Датчики можуть розпізнавати перешкоди на відстані від 30 см до 2 метрів, при цьому ступінь їх чутливості можна регулювати. Іншою корисною функцією є запам'ятовування виносних елементів автомобіля (запасного колеса, фаркопа), що зводить до мінімуму можливість помилкових спрацьовувань.

Переваги AMS A422Video Black 

  • Поєднання візуальних та звукових оповіщень; Проста установка та підключення; Ефективна робота за будь-якої погоди; Підвищена чутливість детекторів; Сумісність із більшістю сучасних авто. Замовити та придбати паркувальний радар AMS A422Video Black на кращих умовах можна у нашому інтернет магазині. Гарантія на пристрій складає 24 місяці. Також у каталозі представлена ​​інша автоелектроніка популярного бренду.

Характеристики AMS A422Video Black 

  • Місце встановлення Задній бампер 
  • Оповідання Біпер 
  • Кількість датчиків 4 
  • Розмір датчика, мм 22 
  • Тип датчика Виступає з фаскою (зовнішній) 
  • Колір датчиків Чорний 
  • Виробник/Країна AMS/Китай
Дисплей: Без дисплею
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Так
Діаметр датчика (мм): 22 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі