Парктронік (паркувальний радар) AMS A8181in V2 Black

Артикул: 3344455
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
5640
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Паркувальний радар AMS A8181in V2 Black:

  • Під брендом AMS на сучасному ринку пропонується високоякісна автоелектроніка середньої та бюджетної цінової категорії. У лінійку своєї продукції популярний виробник включив системи паркування в широкому модельному асортименті. Ці функціональні та надійні пристрої можуть встановлюватись практично на будь-які сучасні авто. Вся продукція AMS піддається комплексному тестуванню на стадії виробництва, що забезпечує її відповідність світовим стандартам якості.

Функціональні особливості пристрою 

  • Парктронік AMS A8181in V2 Black є пристроєм, що виконує допоміжні функції при паркувальному маневруванні. Система є незамінною під час маневрів в умовах обмеженого простору або недостатнього освітлення. Враховуючи свідчення парктроніка та орієнтуючись на звукові сигнали, водій уникає зближення та зіткнення з різними видами перешкод. Комплект поставки AMS A8181in V2 включає блок управління, набір з восьми датчиків чорного кольору (діаметр 18 мм), дисплей зі світлодіодною шкалою і біпер для звукових оповіщень. Сенсори монтуються в задній та передній бампер автомобіля. Для підготовки отворів під установку використовується мініатюрна фреза, що входить до комплектації пристрою. На дисплеї з інформативною шкалою LED відображається відстань від переднього або заднього бампера авто до найближчої перешкоди в зоні дії датчиків. Цифрове значення цієї відстані відображається на дисплеї. Сенсори розпізнають перешкоди в діапазоні від 0,3 до 2 метрів, маючи показник точності вимірювань 10 см. Розробниками передбачена можливість регулювання чутливості датчиків та функція запам'ятовування виносних елементів автомобіля (колеса-запаски, фаркопа).

Переваги AMS A8181in V2 Black 

  • Висока чутливість сенсорів із можливістю регулювання; Поєднання звукових сигналів та візуальних показань; Проста інсталяція датчиків; Надійна робота у будь-яких погодних умовах; Широке застосування. Придбати паркувальний радар AMS A8181in V2 Black можна у нашому інтернет магазині – на найкращих умовах. Також у каталозі представлена ​​інша автоелектроніка популярного бренду.

Характеристики AMS A8181in V2 Black

  • Місце встановлення Передній та Задній бампер
  • Оповідання Дисплей Кількість датчиків 8
  • Розмір датчика, мм 18
  • Тип датчика В рівень з бампером (внутрішній)
  • Колір датчиків Чорний
  • Виробник/Країна AMS/Китай 
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 8
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі