Парктронік (паркувальний радар) AMS A4190 Black

Артикул: 79644
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2350
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Паркувальний радар AMS A4190 Black:

  • Продукція бренду AMS має високий попит на ринку автомобільної електроніки та аксесуарів. Виробник включив у свою товарну лінійку функціональні та надійні паркувальні системи середньої цінової категорії. Парктроніки AMS можуть встановлюватися на більшість сучасних автомобілів без серйозних конструктивних змін. Продукція бренду проходить багаторівневий контроль якості на етапі виробництва, що забезпечує її відповідність актуальним світовим стандартам.

Функціональні особливості пристрою

  • Паркувальна система AMS A4190 Black – це допоміжний пристрій, який задіють під час паркувального маневрування. Пристрій повідомляє водія за допомогою звукових сигналів про небезпечне наближення до перешкоди – іншого транспортного засобу або природної перешкоди. Комплект поставки включає блок живлення, чотири датчики (сенсора) діаметром 18.5 мм чорного кольору і компактний біпер для звукових оповіщень. Датчики з вологозахищеними роз'ємами монтуються у задній бампер автомобіля. Радіатор паркування цієї моделі не комплектується дисплеєм, який відображає відстань до перешкоди. Для сповіщень використовується біпер, що подає звукові сигнали, гучність яких збільшується при наближенні до перешкоди. У разі потреби можна активувати функцію примусового вимкнення звуку (режим Mute). Виробником AMS A4190 Black передбачена можливість регулювання ступеня чутливості датчиків (мінімальна відстань, коли сенсори будуть реагувати на перешкоду). Інша корисна функція, впроваджена в парктронік цієї моделі – запам'ятовування виносних елементів транспортного засобу, які можуть бути розпізнані як перешкоди (фаркоп, прикріплене колесо-запаска). Паркувальний радар AMS A4190 сумісний з бортовою електронікою будь-яких сучасних авто і має ефективний захист від електромагнітних перешкод. Пристрій характеризується високою точністю показань та надійною роботою у широкому температурному діапазоні.

Переваги AMS A4190 Black

  • Сумісність з будь-якими автомобілями; Регулювання чутливості датчиків; Простота встановлення; Запам'ятовування перешкод.

Характеристики AMS A4190 Black

  • Місце встановлення Задній бампер 
  • Оповідання Біпер
  • Кількість датчиків 4
  • Розмір датчика, мм 18.5
  • Тип датчика Виступає з фаскою (зовнішній)
Дисплей: Без дисплею
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18.5 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі