Construct HLi + електронний іммобілайзер

Артикул: 4508711
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
8400
грн

Увага - Новинка!

CONSTRUCT Hl_i Замок капота + електронний іммобілайзер.

CONSTRUCT HL Замок капота. Розглянемо з прикладу CONSTRUCT Hl_i. Комплексна система захисту автомобіля. Складається з механічного модельного замку капота та електронного реле блокування. що знаходиться під капотом. Реле керується клавіатурою із салону автомобіля.

Щоб завести авто. необхідно ввести персональний код (не менше 4 цифр) з клавіатури. Встановлення на охорону здійснюється автоматично за 30 секунд після виключення запалення Електронне реле конструктивно виконане у герметичному корпусі та залите пластичною смолою. Воно розташоване у підкапотному просторі. доступ до нього неможливий. коли замок капоту замкнуто.

Циліндр знаходиться під торпедою і не ушкоджує інтер'єр салону. Клавіатура може встановлюватися будь-де: на торпеді. на консолі або навіть у бардачку. У салоні замок має тверду металеву конструкцію трубчастого типу. яка кріпиться зривними болтами. У салоні та під капотом замок кріпиться на рідні посадкові місця.

Конструкція надходить із заводу повністю зібраною і не потребує підрізання тросу. Цей комплекс має сенс використовувати в автомобілі. де неможливо заблокувати важіль КПП. тому що використовується джойстик або перемикач на рульовому колесі. Наприклад: BMW. MERSEDES.

Тип замку: На кермовий вал

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі