Комплект ксенону Tesla Quick start/Inspire 40W H1 4300K

Артикул: 360522
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2600
грн

Опис комплекту ксенону Tesla Quick start/Inspire 40W H1 4300K:

  • Блоки розпалу Quick start – це цікавий представник свого модельного ряду. Вони виробляються за сучасною технологією, мають цифрове оснащення, що дозволяє забезпечити стабільну довгострокову роботу з відмінними показниками. Споживана потужність складає 40 W, робочий діапазон у межах від – 40 до +105 градусів за Цельсієм. Баласт Quick start відрізняється швидким стартом, тобто, на відміну від аналогічних блоків розпалювання, стартує на 30% швидше.
  • Комплект ксенону Quick start має компактні розміри, легко встановлюються в автомобіль, в основному, для далекого світла. Баласт генерує розряд потужністю, що досягає 25000 W, який розпалює лампу. Для підвищення безпеки та надійності блок розпалювання ксенону має захист від перепадів напруги. Схема баласту оснащена стабілізатором напруги та запобіжником для забезпечення безперебійної роботи.
  • Ксенонові лампи Tesla Inspire (виробництво Чехії) мають масу переваг перед аналогами інших виробників. Окрім мінімального показника коефіцієнта шлюбу – лише 0,1%, лампи Tesla Inspire мають підвищений рівень фокусування. Завдяки цьому світло фар не розсіюється і не засліплює автомобілістів, що рухаються зустрічною смугою. Лампи відрізняються яскравістю, що досягає 3200 Лм, що на 15% перевищує показники яскравості аналогічних приладів. Tesla Inspire – це не тільки чудові якісні характеристики, але й 2500 годин безперебійного функціонування.

Технічні характеристики комплекту ксенону Tesla Quick tart/Inspire:

  • комплект ксенону (2 - а блоку розпалу Tesla Quick start, дві лампи Tesla Inspire, коробка)
  • потужність: 40 W
  • температура: 4300К
  • цоколь: Н1
Цоколь: H1
Тип: Ксенон
Тип баласту: Стандартний
Потужність: 40W
Обхід бортового комп'ютера: Без обманки

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі