GPS Трекер Pandora NAV-12

Артикул: 1642266284
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
6219
грн

Опис Протиугінно -пошуковий навігаційний комплекс Pandora NAV-12:

  • Оновлена версія маяка- трекера з аварійним живленням ( вбудованим акумулятором, що підзаряджається автоматично при включенні запалювання), слотом для встановлення власної СІМ-карти , спеціальним каналом здатним працювати в якості входу/виходу або цифрової шини для керування передпусковими підігрівачами Webasto .

Основні характеристики:

  • Виріб, насамперед, є високоефективним спеціалізованим пристроєм відстеження стану/місцеположення/пересування транспорту та створювався з метою розширення можливостей сучасного маяка- трекера зручними сервісними функціями.
  • Відмінною особливістю, завдяки якій сценарії застосування 4G/GPS маяка- трекера Pandora NAV-12 стають набагато ширшими, є можливість керування навісним обладнанням, таким як передпусковий підігрівач Webasto та Eberspacher . Ця функція особливо затребувана серед власників транспортних засобів із «холодних» регіонів, при цьому керування охоронною системою як такої не потрібне – неможливо, або має для них другорядне значення.
  • Робота з підігрівачами здійснюється за інтегрованим LIN-інтерфейсом і не вимагає додаткових підключень, що дає можливість максимально коректно дистанційно керувати підігрівачем, дотримуючись всіх заводських алгоритмів комфорту та безпеки.
  • Вільна логіка універсального каналу відкриває можливість контролювати стан, наприклад кінцевика капота або двері, з оповіщенням про тривожну подію, що настроюється. Вбудований у модуль Pandora NAV-12 акселерометр, що реагує на удари, початок руху або нахил, додасть ще одну тривожну зону. А сучасний і надійний бездротовий Bluetooth 5.0 інтерфейс дозволяє організувати функціональний комплекс охорони та сервісу за допомогою додаткових компонентів безпеки, одночасно підтримуючи висококласну роботу до трьох радіоміток, двох радіореле блокування та підкапотного радіомодуля RHM-03BT.
  • Також канал може використовуватися як аналоговий вихід, перетворюючи Pandora NAV-12 на багатофункціональний допоміжний пристрій для максимально ефективної взаємодії з додатковим обладнанням.
  • 4G/GPS маяк- трекер Pandora NAV-12 став лідером мініатюрності, чиї малі габарити дозволяють розмістити його практично в будь-якому місці транспортного засобу та має дуже скромне споживання енергії від акумулятора бортмережі напругою як 12 вольт, так і 24 вольт. Аварійне живлення походить від вбудованого Li- Po акумулятора, за відсутності основного забезпечуючи на кілька годин автономну працездатність пристрою.
  • Pandora NAV-12, як і належить, запозичила від свого попередника найкращу компонентну базу і відрізняється підвищеною чутливістю та підвищеною швидкістю визначення координат із супутників навігаційних систем GPS/GLONASS. Це досягнуто за рахунок застосування новітнього інтелектуального алгоритму, що забезпечує швидкий холодний старт і неймовірну точність навігаційного прийому.
  • За передачу інформації на сервер та найвищу якість GSM-зв'язку з модулем відповідає мультидіапазонний 2G/3G/4G (LTE) модем, а вбудований SIM-слот дозволяє досягти максимального покриття від найбільш представленого в регіоні мобільного оператора.
  • Моніторинг транспорту або автопарку та керування 4G/GPS маяк- трекером Pandora NAV-12 здійснюється через унікальний інтернет-сервіс p-on.ru або фірмовий мобільний додаток. Також, ознайомитися з деталізованою історією подій, відправити команду, що управляє, і зручно програмувати пристрій можна прямо зі смартфона в зоні досяжності Bluetooth (до 200 м), що досить часто може бути необхідно.
Тип пристрою: Моніторинговий трекер
Вбудована АКБ: Ні
Контроль запалювання: Ні
Реле блокування: Ні
Мікрофон: Ні
Встановлення Гео-зон: Так
Кнопка SOS: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі