GPS Трекер Pandora NAV-11

Артикул: 159912
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
4625
грн

Опис Pandora NAV-11 – 4G GPS- трекер з живленням від бортмережі та аварійним живленням:

  • Pandora NAV-11 – новий 4G GPS- трекер з живленням від бортмережі та аварійним живленням.
  • Новий виріб нашої розробки та виробництва дуже скоро вийде зі складального конвеєра нашого підприємства. Це GPS - трекер нового покоління, виконаний на новітньому 4G-модемі, з підтримкою 2G- та 3G-мереж. Pandora NAV-11 оснащений інтерфейсом Bluetooth 5.0 та має можливість живлення від бортової мережі напругою як 12 вольт, так і 24 вольт. Вбудовані гальванічні елементи CR123 забезпечать аварійне живлення пристрою у разі вимкнення основного живлення.
  • Начебто все, як завжди, крім 4G і наявності Bluetooth. Але тепер поговоримо про відмінності від «звичайних» трекерів . Якщо коротко, він просто сучасний, на новітній елементній базі (компоненти 2019-2020 року розробки).

По перше

  • Pandora NAV-11 – найновіший 4G (LTE) модем, що дає найкраще з усіх існуючих рішень на ринку покриття мережі, якість та швидкість з'єднання. Це для трекерів важливе! При зазіханні на транспортний засіб немає зайвих секунд на з'єднання – подія має бути доставлена миттєво, а це сьогодні на 2G-мережах менш ніж за 10-15 секунд майже ніколи і ніде неможливо. Наше рішення потребує не більше двох секунд.
  • 2G-рішення більше не в змозі своєчасно передавати координату та статуси транспортного засобу у русі, особливо у містах. Затримки та паузи передачі робить більшість існуючих 2G-трекерів майже непридатними для об'єктивного контролю розташування у реальному часі транспортного засобу у русі. І ситуація погіршується з кожним місяцем – те, що працювало ще два роки тому цілком пристойно, сьогодні вже не є актуальним. Крім того, дуже важливо, що у NAV-11 GSM-модем – багатодіапазонний. Якщо буде покриття 4G/LTE, для нашого пристрою це не проблема – він перейде на інші стандарти, аж до 2G зв'язку, забезпечивши максимально високу надійність з'єднання.

По-друге

  • Наявність вбудованого Bluetooth 5.0 інтерфейсу дозволяє зручно налаштовувати трекер під час встановлення з мобільного телефону. Дозволяє контролювати BT-мітку власника (до десяти) та ідентифікувати наявність конкретного водія транспортного засобу та передавати відповідну інформацію на сервер. А також дооснащувати різноманітними Bluetooth-периферійними пристроями – радіореле блокування, підкапотними модулями, сиренами, дозволяючи дистанційно, а також з інтернет-сервісу, керувати блокуванням двигуна та іншими функціями, що потрібні.

По-третє

  • Наш трекер Pandora NAV-11 в рази економічніший за будь-яке інше рішення і дозволяє продовжувати стеження за транспортним засобом довше за інших, споживаючи менше енергії від акумулятора бортмережі . А коли акумулятор сяде, подавши повідомлення про цю подію власнику, автоматично перейде в режим «маяка» з охороною за акселерометром (удари/рух/нахили) надсилаючи звіти про стан за розкладом (наприклад, один раз на добу) з живленням від вбудованих батарей. І вистачить батарей у такому режимі більш ніж на рік-півтора, навіть якщо мороз часом буде нижчим – 40 .

По-четверте

  • Чутливість, точність та швидкість визначення координат, вбудованого GPS/ГЛОНАСС-приймача значно вища, ніж у будь-якого аналогічного пристрою останнього покоління. Це досягнуто за рахунок застосування високочутливої антени та новітнього навігаційного чіпсету Qualcomm та системи передзавантаження актуальних ефемерид через 4G-модем.
  • Простіше кажучи, це найсучасніший GPS- трекер , з наявних на сьогодні пропозицій на ринку. Причому як за «залізом», так і за функціональністю програмного забезпечення та серверного забезпечення спостереження з боку мобільних додатків та комп'ютерів.
  • Нагадаємо, що наші пристрої відрізняються від інших ще й тим, що розроблені та виробляються нашим калузьким підприємством, що має сертифікат IATF 16949, що підтверджує наше право на розробку та виробництво автомобільної електроніки відповідно до найсуворіших регламентів надійності. Це підтверджується щорічними сертифікаційними аудитами німецького сертифікаційного органу DQS. Ви маєте право розраховувати на найвищу відмовостійкість виробленої нами електроніки та законність її встановлення на будь-який ваш автомобіль чи спецтехніку, що не призведе до проблем з авторизованою гарантією та страховими компаніями.

Характеристики:

  • Елемент живлення - CR123
  • Тривалість автономної роботи – 5 років
  • Герметичний корпус - Ні
  • Мікрофон є
  • Можливість підключення зовнішнього живлення
Тип пристрою: Моніторинговий трекер
Вбудована АКБ: Так
Контроль запалювання: Так
Реле блокування: Ні
Мікрофон: Так
Встановлення Гео-зон: Так
Кнопка SOS: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі