Наручний браслет Pandora Band

Артикул: 30922
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2600
грн

Опис Наручний браслет Pandora Band:

  • Компактний та герметичний пристрій з мінімальними функціями брелока та протирозбійної мітки. Також у цьому пристрої додані акселерометр і функція крокоміра, перетворивши його на практично повноцінний фітнес-браслет. Сумісність: Pandora DXL 4790/DXL 4750/DXL 4710/UX-4G/X-4G/DX 91 LoRa v3.
  • Індикація часу на Pandora Band синхронізується за допомогою з'єднання Bluetooth з автосигналізації, яка в свою чергу синхронізується або з телефону власника, або по GPS, або через інтернет-сесію з серверів світового точного часу. Тобто час, який показується на цьому браслеті, завжди буде точним.
  • Розрахунковий час автономної роботи, на який має вистачати ємність акумулятора для зручної та розумної експлуатації – 10-14 днів. А зарядка через micro-USB-порт займе трохи більше 20 хвилин.
  • Власники нового Pandora Band можуть не перейматися оновленням зовнішнього вигляду гаджета. Можна купити браслет за привабливою ціною, та змінювати аксесуар залежно від майбутньої події чи настрою! Скористайтеся ремінцями, мабуть найпоширенішого у світі фітнес-браслету Mi-Band 2/3. За дуже розумні гроші і в десятках кольорів та форм ці браслети доступні практично в будь-якому магазині електроніки у світі.
  • Незвичайне бачення браслета для керування охоронною системою ми продемонстрували давно. Після довгоочікуваного апгрейду ми представили друге покоління Pandora Band, що має новий дизайн, додаткові можливості, забезпечуючи своєму власнику зручність і комфорт.
Тип аксесуару: Брелок
Вид брелка: Мітка(Іммобілайзера)

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі