Мітка іммобілайзера Pandora BT-780 black

Артикул: 30923
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2131
грн

Опис Мітка іммобілайзера Pandora BT-780 black:

  • Bluetooth-мітка для керування автомобільними охоронними системами Pandora BT-780 призначена для авторизації власника протиугінного комплексу по захищеному радіоканалу. Виріб спроектований у найкращих традиціях нашої компанії: максимально надійно, сучасно та функціонально.
  • У новій версії Pandora BT-780 корпус тепер не розбірний, а зварений за допомогою ультразвуку, роблячи мітку в рази міцнішою та надійнішою. З підвищеним захистом від падінь суттєво збільшилася і герметичність, що перешкоджає попаданню пилу, вологи чи бруду на саму плату та випадковому дотику пальцями до її високопродуктивних мікроконтролерів та трансіверів.
  • На сьогоднішній день Bluetooth-мітки від Pandora є найміцнішими та мініатюрними, забезпечуючи комфортне приховане носіння. Адже найлогічне місце для носіння мітки – гаманець. А будь-які аналоги, що існують на ринку, мають товщину профілю в 1,5-2 рази більше, не додаючи надійності. Не варто спокушати кишенькових злодіїв зайвою повнотою вашого гаманця.
  • Pandora BT-780 не втрачає гарного зовнішнього вигляду та компактних габаритів за рахунок оригінального рішення та особливої ​​конструкції кришечки з двома положеннями LOCK/OPEN, що забезпечує доступ до елемента живлення (як елемент живлення використовується батарейка типорозміру 2032), що також дуже зручно для користувача.
  • Bluetooth-мітка має низьке енергоспоживання і здатна тривалий час працювати без заміни елемента живлення.
  • Ця мітка працює спільно з протиугінними системами Pandora та Pandect з підтримкою протоколу передачі даних через Bluetooth. Використання цього протоколу робить роботу мітки більш стабільною та стійкою до зовнішніх перешкод, підтримує роботу всіх протирозбійних алгоритмів (Anti Hi Jack, Anti Hi Jack+), дозволяє керувати системою в режимі HANDS FREE або за допомогою кнопок.
Тип аксесуару: Брелок
Вид брелка: Мітка(Іммобілайзера)

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі