Блок навігації AudioSourceS MIB-211A

Артикул: 239998
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
13000
грн

Опис Відеоінтерфейс AudioSourceS MIB-211A:

  • Штатний відеоінтерфейс AudioSourceS MIB-210A 
  • Сумісний з автомобілем Volkswagen Touareg 2014+
  • Дуже потужний відеоінтерфейс для штатних головних пристроїв автомобільної марки Volkswagen Touareg 2014+. Компанія виробник AudioSourceS вмістила в пристрій цілу низку корисних а найголовніше необхідних функцій, вони перетворять звичайний штатний головний пристрій на автомагнітолу преміум класу. Відеоінтерфейс працює на базі Android 5.1.1 завдяки чому всі корисні програми будуть доступні для завантаження з Google Play Market. Усі завантажені та встановлені програми зберігаються на вбудовану пам'ять у 16 ​​Gb. Чудова якість картинки та повне сенсорне керування на рідному екрані здійснюється за допомогою вбудованого цифрового відеомодуля RGB Android, він підтримує головні пристрої MIB2 платформи MQB з дисплеєм діагональ якого складається від 6,5 до 8 дюймів та роздільною здатністю 800X480, 1024X600. Високошвидкісне підключення інтернету здійснюється завдяки вбудованому Wi-Fi/3G модулю. До одного з головних функцій можна віднести сумісність з кан-шиною автомобіля, завдяки такій функції здійснюється керування магнітолою за допомогою кнопок керма, відображається на дисплеї стан закриття/відкриття дверей, багажника, капота, також відображається помічник паркування та зображення з камери заднього виду.
  • Також варто звернути увагу, що відеоінтерфейс вмістив у собі повноцінну вбудовану gps-навігацію і дуже корисну функцію Parking Assistant, паркувальна лінія зображується на дисплеї магнітоли при включенні задньої передачі, а сама лінія адаптується під повороти керма і зсувається в необхідну сторону. Всі ці функції працюють на базі процесора Alwinner T3 Quad Core 1.6GHz Cortex-A9 і їх виконання виконує оперативна пам'ять DDR III 1Gb.
  • Відеоінтерфейс має великий діапазон робочої температури від -30 до +60 градусів, що дозволяє використовувати як у літній, так і в зимовий період року. Напруга живлення від 10.8 до 14.5 вольт споживчий струм до 15 ампер.
  • Формат відтворення відео та аудіофайлів 
  • Відео: 1080P, H.264, MPEG4, RMVB, AVI, WMV, 3GP, MP4, MOV, MPG, VOB, MKV, FLV, TS, TP, DAT.
  • Аудіо: APE, FLAC, WMA, AAC, OGG, RA, WAV, MP3, MP2.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі