GPS навігатор Garmin Nuvi 465 T Аероскан

Артикул: 765405
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
20720
грн
  • Bluetooth

Опис навігатора Garmin Nuvi 465 T Аероскан:

  • Розміри, ДxВxШ: 4,8"(Д)x3,0"(В)x8", (Ш) (12,2x7,1x2,0 см)
  • Розмір дисплея, ДxВ: 3,81"(Д)x2,25"(В)(9,7x5,7см); 4.3", діагональ (10,9 см)
  • Роздільна здатність дисплея: 480x272 пікселів 
  • Тип дисплея: WQVGA, кольоровий TFT з білим підсвічуванням 
  • Вага: 173 грам 
  • Батарея: Внутрішня літій-іонна 
  • Час роботи: До 5 годин 
  • Високочутливий приймач 
  • Можливість оновлення прошивки

Отримайте повну картину
Модель nüvi 465T, оснащена сенсорним екраном з діагоналлю 4.3” та високим рівнем дозволу, забезпечує своїх користувачів повною та докладною інформацією Пристрій nüvi 465T видає голосові інструкції для навігації від повороту до повороту, оголошуючи назви вулиць, наприклад, «поверніть праворуч на вулицю Речникова». Крім того, модель nüvi 465T включає функцію “Lane assist”, яка вчасно направить Вас на потрібну смугу руху – це особливо корисно при проходженні складних дорожніх розв'язок.


Розрахунок маршрутів
Модель nüvi 465T, що включає докладні карти та навігаційні інструкції для руху від повороту до повороту з оголошенням назв вулиць пропонує спеціалізовані функції розрахунку маршрутів для підтримки обмежень, пов'язаних з характеристиками вантажівок (довжина, вага, ширина і тип вантажів, що перевозяться). Просто введіть обмеження щодо габаритів та навантаження, і прилад nüvi 465T буде вибирати маршрути відповідно до Ваших вимог. Також Ви можете ввести декілька пунктів призначення, і пристрій створить найбільш ефективний маршрут, що включає кілька зупинок.


Уникайте небезпек на дорозі
Завдяки приладу nüvi 465T Ви завжди будете знати про небезпеки, що лежать на вашому шляху. Пристрій попередить Вас про складні ділянки дороги: круті повороти і підйоми. Також Ви отримуватимете попередження про бічний вітер і вузькі ділянки дороги. Тепер Ви зможете відчути себе у безпеці на дорозі.


Навігація в об'їзд пробок
Завдяки вбудованому FM приймачу трафіку приладу nüvi 465T Ви можете забути про транспортні пробки. Ви будете отримувати безкоштовні попередження про пробки та ділянки ремонту дороги, розташовані попереду за маршрутом. Просто торкніться екрана nüvi, щоб переглянути інформацію про дорожню обстановку або об'їзд проблемної зони.


Дзвінки в режимі Hands-free
У модель nüvi 465T включена бездротова технологія Bluetooth® з мікрофоном та динаміком для дзвінків у режимі hands-free. Просто підключіть навігатор до сумісного телефону з функцією Bluetooth і говоріть через прилад 465T, не відволікаючись від дороги. Щоб зателефонувати, наберіть номер за допомогою сенсорного екрана nüvi. Щоб відповісти на вхідний дзвінок, торкніться екрана та говоріть у вбудований мікрофон. Для набору контакту або об'єкта POI потрібно лише одне натискання.

Розмір дисплея: 4.3"
Роздільна здатність дисплея: 480 х 272
Вбудована пам'ять (Flash): Так
Слот Для Сім-карт: Ні
TV-тюнер: Ні
Bluetooth: Так
FM-Модулятор: Ні
Відео вхід: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі