Антирадар Whistler PRO-89ST Ru

Артикул: 04858
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
0
грн

Опис антирадару Whistler PRO-89ST Ru:

  • X-діапазон: 10.500 - 10.550 ГГц
  • K-діапазон: 24.050 - 24.250 ГГц
  • Ka-діапазон: 33.400 - 36.000 ГГц
  • Довжина хвилі - (800 - 1000нм)
  • Виявлення радарів Стрілка-СТ
  • Виявлення радарів Іскра, Кріс-П, Візир, Сокіл, Бінар, Радіс, Арена
  • Харчування - 12В

Whistler Pro-89ST Ru має досить рідкісну функцію - GPS модуль дозволяє відстежувати не тільки радари, але і більшість інших «небезпечних» точок.

>

Одна з кращих функцій, яка тільки може бути у радар-детектора. Одна з найголовніших переваг - такий модуль дозволяє завжди з однаковою ефективністю сповіщати водія про камери "Стрілка-СТ", але цим його функціонал не обмежується. Він може попередити вас про будь-яку небезпечну точку, про посади ДПС, місця засідок поліцейських, камери, які фіксують швидкість, вираховуючи її за законами перспективи і взагалі нічого не випромінюють.

Попередження приходять з урахуванням напрямку руху автомобіля, а дальність на якій буде поданий сигнал можна налаштовувати від 1000 до 300 метрів.

Тип встановлення: [?]Зовнішня - Установка на лобове скло Прихована - Установка під елементами кузова з виносом дисплея на лобове скло або на панель приладів Зовнішня
GPS Модуль: [?]GPS модуль в залежності від моделі радар детектора може служити для: 1.Визначення швидкості (у разі перевищення швидкості може виводиться оповіщення) 2.Визначення радарів та стаціонарних камер (із завантаженої раніше бази в радар детектор) 3.Запам'ятовування за координатами помилкових сигналів та відключення сповіщень на даній ділянці дороги Що вміє GPS модуль конкретної моделі детектора, читайте в описі. Так
Дисплей: Символьний
Оповіщення: Тонове

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі