Калібрувальний комплект Alpine KTX-100EQ

Артикул: 4508307
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
8000
грн
  • Тип аксесуара
Опис Alpine KTX-100EQ:
    Компанія Alpine вже продає на території Росії головний пристрій СDA-9887R. що підтримує революційну концепцію Imprint. засновану на технології MultEQ. Із задоволенням повідомляємо. що починаються поставки в Росію калібрувального комплекту KTX-100EQ.
  • Цей комплект дозволяє задіяти технологію Imprint. вбудовану в топовий ресивер СDA-9887R. З його допомогою ви зможете з'єднати головний пристрій з комп'ютером та в автоматичному режимі в найкоротші терміни отримати максимально виразне. правдоподібне та чисте звучання. Такий ефект виходить завдяки тому. що технологія MultEQ використовує нові алгоритми роботи. що дозволяють оцінити можливості динаміків системи. налаштувати розділові фільтри. узгодити всі випромінювачі за рівнем. запровадити тимчасові затримки. максимально компенсувати вплив салону, отримавши при цьому рівну не тільки частотну, але й тимчасову характеристику.
  • Комплект включає CD-ROM. калібрувальний мікрофон класу high-end. блок комутації та кабелі. Призначений для налаштування головного пристрою Alpine CDA-9887R.
  • Imprint дозволяє налаштувати систему за досконалим методом автокорекції MultiEQ. MultiEQ автоматично коригує акустичні спотворення. викликані салоном автомобіля. по 500 точках.
Тип аксесуара: [?]Тип аксесуару Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі