Автомобільний Глонасс-GPS годинник Pandora Watch 2 Plus

Артикул: 1602255570
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
16245
грн

Опис Автомобільний Глонасс-GPS годинник Pandora Watch 2 Plus:

  • Раді повідомити про початок серійного виробництва оновленої версії наших автомобільних розумних годинників Pandora Watch 2 plus.
  • Pandora продовжує працювати над цим чудовим продуктом, наповнюючи його новими можливостями та зручнішими інтерфейсами. Ми знову підняли кількість часу автономної роботи годинника до наступної зарядки. Ми вже не наздоганяємо найтоповіші моделі GARMIN. тепер їм доведеться нас наздоганяти!
  • Головна ідея цього годинника, що відрізняє їх від решти Smart Watch у світі, зробити його надійним і зручним супутником сучасної людини, а сучасна людина практично завжди шматочок душі віддає своєму улюбленому автомобілю. А ще сучасна та успішна людина активна. Спорт чи фітнес для нього – майже синонім успішності.
  • Саме такий годинник створює наша компанія. І сьогодні це унікальний продукт, який не тільки чудово виконує всі функції, властиві сучасним SmartWatch, але й має унікальну властивість – спілкується з інформаційною системою автомобіля безпосередньо, без телефонів та інтернету, за допомогою прямого Bluetooth 5.0 підключення до автомобільних телеметричних охоронно-сервісних комплексів Pandora/ Pandect. А вже наші комплекси дуже глибоко живуть в інфосистемі ВСІХ сучасних автомобілів, як мінімум значно глибші за інші, дозволяючи використовувати всю наявну інформацію бортової електроніки. І навіть дозволяє керувати безліччю функцій, властивих складному діагностичному обладнанню. Це дає величезне поле для фантазії розробникам і дозволяє робити безліч зручних та корисних речей, які тепер доступні автовласнику безпосередньо з наручного годинника.
  • Нова версія наших годинників укомплектована новою, більш ємною батареєю, що вимагало трохи змінити нижню титанову кришку. Змінено антену GPS, з метою отримати найкращий прийом із навігаційних супутників. У коробці з годинником Pandora Watch 2 plus ви знайдете наш кардіобалістичний пульсометр з ремінцем нагрудного кріплення.
  • Ті, хто займається спортом, активним фітнесом або просто активним і любить іноді надіти кросівки і пробігтися красивим лісом або парком, знають, що показанням модних оптичних пульсоксиметрів, вбудованих у кожен годинник, вірити не можна, як мінімум при середніх і високих навантаженнях. Особливо, якщо вік вже не дає зовсім не думати про здоров'я, і навіть одноразове перевищення максимального ЧСС навіть на півхвилини пов'язане, як мінімум, з погіршенням самопочуття та працездатності щонайменше на тиждень. Електрокардіо метод набагато надійніший, йому довіряють і справжні спортсмени. Усі вони бігають і тренуються у нагрудних ремінцях. А наш ремінець окрім електродів, які зчитують електроімпульси скорочень міокарди, ще й високочутливим акселерометром зчитує пульсації грудної клітки, уточнюючи результат вимірювання. Не будемо себе перехвалювати і давати привід для очікування дива в такому новому для нас виробі. Роботи на наших інженерів доведеться ще багато з алгоритмами, що уточнюють виміри. Але поточний результат вже зараз не гірший за кардіо-ремінці самих ТОПових виробників професійного спортивного обладнання. А оновлення прошивки нашого кардіо-датчика виходитимуть регулярно. Оновлення його ведеться через Bluetooth-інтерфейс із програми Pandora Specialist, яким обслуговується більшість наших виробів автомобільної безпеки під час монтажу.
  • У найближчому майбутньому ми плануємо створити спеціальний додаток для смартфонів для Pandora Watch, з поглибленою роботою спорт-режимів, обміном інформації на хмарні сервери сорт-спільнот, підтримкою роботи з віддаленим тренером та іншими модними фішками. Але і зараз Pandora Watch 2 досить досконалий і самодостатній виріб, який при постійно включеному екрані в жодному разі не варто порівнювати за надійністю роботи, логічністю інтерфейсів та часом автономної роботи з азіатськими виробами.
  • Нагадаємо, що годинник Pandora Watch 2 (Watch 2 plus) повністю розроблений і виробляється в Калузі. Включаючи майже всю механічну обробку титанових деталей корпусу (кришки і кнопки з титану), виливок корпусу зі складного поліаміду і т.д. Нами самостійно написана спеціальна операційна система реального часу – надекономічна, надійна, безпечна (стандартні методи злому Android та OS та ін. на ній не спрацюють) та дуже функціональна. Звичайно, всі інтерфейси ми малюємо і відпрацьовуємо їхню ергономіку абсолютно самостійно. В особистій експлуатації у співробітників нашої компанії знаходиться понад 50 екземплярів годинників Pandora Watch 2 і ми дуже вболіваємо за цей продукт, допомагаючи його вдосконалювати.
  • Кілька нових інтерфейсів ви побачите в оновлених версіях наших годинників, або після прошивки актуальною версією програмного забезпечення тих годинників, які ви вже встигли придбати.
  • Звісно, це нові спорт-інтерфейси. Один із них – з можливістю навігації на припаркований автомобіль. Причому координату автомобіля годинник Pandora Watch 2 знає завжди, оскільки подія «постановка на охорону», що передається на годинник по Bluetooth, має обов'язкове поле координати. Тобто. GPS-приймач автосигналізації видає точну координату (а після поїздки, перед паркуванням, точність координат дуже висока) і надсилає годинник. І будь-якої миті, якщо ви «заблукали», стартуєте навігаційний режим у Pandora Watch 2, і, отримавши актуальні координати на GPS/ГЛОНАСС-приймач годинника, маєте відразу напрямок та дистанцію до автомобіля (не треба про це дбати заздалегідь – координата припаркованого автомобіля) завжди вже є в пам'яті годинника). Звичайно, така робота можлива лише разом з автосигналізація Pandora з вбудованим Bluetooth-інтерфейсом і навігаційним приймачем. Особливо добре вдасться поєднати роботу нашими новими охоронно-телеметричними комплексами типу Pandora 4710/4750/4790, Pandora X-4G, адже їх інтерфейс Bluetooth 5.0 забезпечить велику дальність зв'язку з годинником (до 50м), вбудовані GPS/ГЛОНАСС приймачі дуже чутливі та точні, а вбудовані мультисистемні модеми 2G/3G/4G не залишать вас без зв'язку з автомобілем на великих відстанях, практично будь-яких, хоч із-за океану!
  • Одночасно з випуском автомобільного смарт-годинника Pandora Watch 2 plus, ми стартуємо продажу та здешевленої версії годинника Pandora Watch 2 у новій пакувальній коробці. Між собою версії відрізняються покриттям елементів титану корпусу, ємністю вбудованої батареї живлення і комплектацією.
  • Ідея уявити два продукти в лінійці нам здається вдалою, адже не всім потрібні спорт-режими та пульсометр у комплекті. А автомобільний годинник, який для багатьох замінить брелок від автосигналізації, стануть у нагоді багатьом, при тій функціональності, яка в них закладена, це дійсно зручно.
  • А ще такого другого продукту ви більше у світі не знайдете – абсолютно унікальна, повністю російська технологія!
  • Отже, зустрічайте, Pandora Watch 2 plus - сучасний, стильний аксесуар, сумісний з усіма автосигналізація Pandora, що мають Bluetooth-інтерфейс.
Тип аксесуарів: Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі