CAN модуль Magnum CAN TEC-XXL

Артикул: 17781
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2664
грн

Опис CAN модуль Magnum CAN TEC-XXL:

  • Сьогодні вже можна з упевненістю сказати, що CAN-шина — один із найважливіших складових елементів бортової електроніки сучасного автомобіля. Обмін даними по ній здійснюється практично на всіх нових машинах.
  • CAN-шина побудована на технології «вита пара (аналогія з Ethernet в наявності). А як відомо, перешкодозахищеність крученої пари в рази більша від одиночного дроту. Ось саме з цих проводів і здійснюється обмін даними між блоками управління. Вони можуть нести будь-яку інформацію, визначену автовиробником, причому швидкість передачі цієї інформації може досягати 1 Мбіт/с при найвищому ступені надійності проходження сигналу.
  • ТОВ «МСС» пропонує автомобільні охоронні системиMagnum з можливістю підключення зовнішнього протокольного CAN модуля для інтеграції з CAN шиною у вашому автомобілі MH-830,MH-840,MН-860, MН-880
  • Габаритні розміри 7,7х30х30 мм
  • Якщо Ваш автомобіль обладнаний CAN шиною настійно рекомендуємо перед придбанням сигналізації, проконсультуватися з установником про функціональність CAN шини у Вашому автомобілі для спільного прийняття рішення щодо вибору сигналізації за допомогою спеціалізованої програми INTEGRATOR.
Тип аксесуарів: Адаптери CAN-шини

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі