Датчик дверей Pandora DMS-100 BT

Артикул: 746912
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2200
грн

Опис Датчик дверей Pandora DMS-100 BT:

  • Датчик Pandora DMS-100BT увібрав у себе все найкраще від попередника Pandora DMS-100 і не тільки вирішив усі проблеми, які були притаманні первістю, але й отримав масу нових можливостей, що розширюють межі та способи застосування цього датчика.
  • Дальність та стійкість зв'язку тепер забезпечується захищеними протоколами зв'язку Bluetooth 4.2 (мінімум вдвічі далі і дуже висока стійкість до перешкод цього, сьогодні дуже завантаженого діапазону радіоефіру). Чутливість вбудованого акселерометра тепер регулюється через додаток керування автосигналізацією для телефону, там же можна налаштувати, відключити датчик холу, що реєструє зміну положення магніту частини датчика у відповідь. Датчик тепер вміє реєструвати температуру навколишнього повітря та передавати її на автосигналізацію. Що відкриває нові можливості застосування, такі як контроль температури всередині ізотермічних фургонів для перевезення продуктів харчування або медикаментів або просто контроль температури навколишнього повітря – дуже потрібна функція користувачами наших систем. Та й знати температуру повітря всередині гаража чи місця зберігання причепа корисно. Пристрій має безліч контрольних функцій, що полегшують монтаж і налаштування, перевірку працездатності датчика.
  • Енергоспоживання – окрема гордість наших інженерів, які займалися розробкою даного датчика. Тепер елемент живлення CR123A не доведеться змінювати раніше, ніж три роки реальної експлуатації.
  • Датчик Pandora DMS-100BT буде корисним при організації охорони або моніторингу дверей та воріт боксів та гаражів, при встановленні на кофри кузовів пікапів, для охорони кришок причепів, для стулок дверей кузовів та кунгів вантажних автомобілів. Для охорони цінних вантажів особливо пов'язаних із контролем дотримання температурних режимів перевезення та вимогами щодо відсутності ударів у процесі транспортування.
  • Всі параметри, що реєструються датчиком, можуть бути виведені окремим логом в охоронно-телеметричний сервіс pro.p-on.ru з подальшим відображенням у мобільному або повноекранному комп'ютерному додатку. Є де розгулятися фантазії найвибагливіших клієнтів та фахівців, хто візьметься за рішення.
  • Датчик Pandora DMS-100BT сьогодні сумісний з поточними автосигналізаціями з інтегрованим Bluetooth 4.2-інтерфейсом на борту: 3150, Pandect X-1800BT, Pandect X-1900BT, Pandora DXL 4970.
Тип аксесуарів: Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі