Телеметричний модуль (трекер) Pandora NAV-09

Артикул: 1713653944
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
8237
грн

Опис Телеметричний GSM/GPRS/GPS/ГЛОНАСС-модуль Pandora NAV-09:

  • Установка Pandora NAV-09, звичайно ж, не перетворить двосторонню сигналізацію на аналог наших ТОПових телеметричних комплексів (кількість доступних функцій скорочена до необхідного мінімуму), але дасть можливість керувати та отримувати повідомлення за допомогою GSM-зв'язку, SMS, і навіть надасть можливість використання частини функцій наших інтернет-сервісів через мобільні та комп'ютерні програми. Доступні функції «зняти/поставити на охорону», «завести/заглушити двигун», «отримати координату», «отримати трек поїздки» і т.д. А ще Pandora NAV-09 повідомить про зникнення живлення акумулятора і здатне кілька днів пропрацювати як GPS-маяк на вбудованих літієвих батареях резервного живлення.
  • Виріб вийшов складним і дуже функціональним. Для виробництва його ми використовували відпрацьований у виробництві та надійний в експлуатації пластиковий корпус виробу Pandora NAV-04, що входить до комплекту ТОП-охоронно-телеметричних комплексів Pandora DXL 5xxx. Але начинка має дуже мало загального – мабуть, лише контакти батарей резервного живлення ми залишили від чотирирічної давності. Новий сучасний та економічний мікроконтролер сімейства ARM M4L, найновіший Bluetooth 4.2-трансівер, найновіший GPS/Глонасс-приймач сімейства SiRF Star V plus з чутливою антеною та покращеною перешкодозахистом ефірної активності пристроїв з WiFi, 4G/LTE. Для прослуховування простору навколо встановленого модуля можна скористатися вбудованим високочутливим MEMS-мікрофоном. Вбудований акселерометр, який реагує на сильні удари, додасть ще одну тривожну зону підключеної автосигналізації.
  • Встановлена на заводі nano-SIM, вже підключена до нашого інтернет-сервісу p-on.ru і має мінімальний передплачений баланс, достатній для початку роботи з нашим інтернет-сервісом та мобільними додатками, DTMF-командами та голосовим інтерфейсом інформатора-помічника .
  • Pandora NAV-09 призначена для встановлення та розширення можливостей наших охоронно-сервісних комплексів Pandora, Pandect, які мають Bluetooth інтерфейс. В першу чергу цією новинкою цікавляться власники вже встановлених наших сигналізацій Pandora DX-90B, DX-90BT та DX-91, оскільки встановлення Pandora NAV-09 розширить можливості їх систем, подарувавши можливість керування режимами охоронної системи з телефону голосовим інтерфейсом та з відповідних програм. для телефонів, що працюють із мобільним інтернетом. І для цього навіть немає необхідності комутувати вже встановлену сигналізацію – достатньо встановити Pandora NAV-09, а це всього два дроти живлення в місці на автомобілі, де будуть хороші умови для прийому GPS сигналів супутників та прийнятні умови для роботи з мережами GSM-операторів.
  • Вологозахист корпусу та комутаційних з'єднань модуля Pandora NAV-09 виконаний на вимоги не нижче за IP65, що дозволяє монтувати його практично в будь-якій порожнині автомобіля. Це може бути порожнина в пластиковому бампері, місце під пластиковим крилом, модуль головної оптики, а також будь-яка порожнина в салоні автомобіля. аби ближнє скління не мало вбудованої сітки обігріву, що екранує роботу GPS-діапазону. Крім розширення можливостей дистанційного керування та контролю встановленої автосигналізації, одночасно вирішується питання пошуку евакуйованого або викраденого транспортного засобу, оскільки Pandora NAV-09 має резервне автономне живлення, що зберігає функції встановлення координат навіть при відключеному акумуляторі бортмережі автомобіля. Природно, повідомлення про спробу вимкнення акумулятора ви отримаєте відразу після його вимкнення. Кілька годин після відключення акумулятора бортмережі автомобіля Pandora NAV-09 буде активно і повнофункціонально, а після цього перейде в режим “маяка”, періодично посилаючи власнику координати свого місцезнаходження для економії енергії, і в цьому режимі зможе пропрацювати до декількох місяців.
  • Також представляється дуже цікавою взаємодія Pandora NAV-09 з найменшою в світі автосигналізацією Pandect X-1000BT. Може вийти досить функціональний дезінтегрований комплекс охорони та сервісу, особливо якщо додати не тільки мітку-брелок, а й Bluetooth-брелок Pandora D-030, який тепер вміє працювати і як мітка для режимів Hands-Free.
  • Виріб Pandora NAV-09 оснащений micro-USB портом для програмування та оновлення прошивок мікроконтролерів. Втім, оновлення вбудованого ПЗ можна зробити і повітрям за допомогою Bluetooth-інтерфейсу та програми для смартфонів Pandora BT.
Тип аксесуарів: GSM/GPS модулі

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі