Модуль обходу штатного іммобілайзера Saturn BM-4

Артикул: 24850
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
377
грн

Опис Модуль обходу іммобілайзера Saturn BM-4:

  • Модуль обходу іммобілайзера SATURN BM-4
  • Модуль обходу штатного бездротового іммобілайзера SATURN BM-4 спеціалізований як установка з сигналізаціями, що мають функцію дистанційного/автоматичного пуску мотора, на транспортні засоби зі штатним бездротовим іммобілайзером.
  • Безпровідні іммобілайзери найбільш поширені. Конструктивно вони мають чіп-ключ запалювання/антену/блок керування. Чіп-ключ - бездротовий і передбачає мітку радіочастотної ідентифікації RFID. Сигнал передається на антену іммобілайзера. При отриманні точного шифру іммобілайзер буде вимкнено і дасть можливість завести двигун машини. Якщо ж при спробі запуску двигуна поблизу з антеною відсутній транспондерний ключ, то штатний іммобілайзер не дозволить завести двигун. Це значно ускладнює монтаж систем дистанційного пуску мотора на машини зі штатним бездротовим іммобілайзером і в окремих випадках єдиним виходом в аналогічних моментах була розбирання бездротового штатного іммобілайзера.
  • SATURN BM-4 дає можливість «обійти» штатний іммобілайзер при дистанційному або автоматичному старті двигуна. При цьому, якщо функція дистанційного/автоматичного старту не застосовується, штатний бездротовий іммобілайзер буде повністю працювати, запобігаючи невирішені прагнення завести мотор.
  • Модуль спеціалізований з метою застосування на всіх типах машин з живленням від бортової мережі із заземленим негативним виходом АКБ з номінальною напругою +12 V.
Тип аксесуарів: Модулі обходу іммобілайзера

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі