Світлодіодні лампи (led) MLux BLACK Line H16 55 Вт 4300К

Артикул: MBL68299
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2490
грн

Опис Світлодіодні LED лампи MLux BLACK Line H16 55 Вт 4300К:

  • Данный комплект светодиодных ламп MLux BLACK Line устанавливается в оптику с цоколями H16
  • Світлодіодні лампи MLux LED – BLACK Line зі світловим потоком до 5063 лм* з однієї лампи при потужності 55 Вт* розроблено на базі тайванських автомобільних CSP-чіпів Sunbyauto 3570W30. Світлова віддача досягає 92,05 лм/Вт* (в середньому галогенна лампа – 14,5 лм/Вт*), з найкращим співвідношенням люмен/Ват для чіпа з габаритами 4,32 х 2,86 мм.
  • Положення CSP-світлодіодів ідеально імітує нитку розжарення штатної галогенної лампи та забезпечує збіг точки фокусу в рефлекторній та лінзованій головній оптиці автомобіля. В результаті вдалося досягти чіткого світлового кордону та рівномірної заливки по всій площі дорожнього полотна без засліплення інших учасників дорожнього руху.
  • Використання люмінофора дозволило отримати варіанти колірної температури 4300, 5000°K без зниження світлового потоку, за рахунок відмови від всіляких корекційних фільтрів, що наносяться поверх світлодіода.
  • MLux LED – BLACK Line встановлюються на більшість сучасних автомобілів та спецтехніку, з бортовою напругою від 9 до 16 В, у т.ч. обладнаних системами контролю справності лампи (CAN-BUS). Клас захисту IP67 дозволяє безпечне використання навіть у агресивних умовах довкілля. Контролер напруги та інтелектуальна система управління температурою чіпа, а також захист від перепадів напруги, зміни полярності, короткого замикання – гарантують довговічність експлуатації.

ПОКІЛЬКИ НА ТЕРМІНІ СЛУЖБИ СВІТЛОДІОДІВ НАЙБІЛЬШ КРИТИЧНИМ ОБРАЗОМ СКАЗАЄТЬСЯ ТЕМПЕРАТУРА – ОСОБЛИВА УВАГА ПРИДІЛЕНО ПАСИВНОМУ І АКТИВНОМУ ОХОЛОДЖЕННЮ.

 

Мідна підкладка:

  • Монтаж світлодіодів на мідну підкладку з розмірами 57 х 8 х 1,5 мм та додатковими двома мідними стрижнями діаметром 3 мм забезпечує найбільш ефективне відведення тепла безпосередньо на алюмінієву основу, минаючи шар діелектрика.

Термопаста:

  • Термопаста не засихає і залишається еластичною протягом усього терміну служби, витісняючи повітря між мідною підкладкою та алюмінієвим корпусом, що збільшує теплопровідність.

Корпус та радіатор із кованого алюмінієвого сплаву:

  • Запатентована конструкція корпусу з радіатором виготовлена з кованого алюмінієвого сплаву марки 6063-T5, який має високий коефіцієнт теплопередачі, що максимально покращило тепловідведення. Для захисту від підробок корпус має унікальний дизайн із торговим знаком MLux.

Радіатор ребристої форми:

  • Надійне відведення тепла та захист світлодіодів від перегріву забезпечуються компактною конструкцією радіатора з ребристою поверхнею для максимальної площі зіткнення з повітрям.

Активне охолодження:

  • Кулер з швидкістю обертання, що динамічно змінюється, розроблений на основі оновленої моделі японського підшипника кочення NMB, в якому використовується втулка з нержавіючої сталі для досягнення максимальних обертів обертання 9000 об/хв, що ефективно охолоджує радіатор навіть при високих температурах.

Регулювання фокусування:

  • Переглянуто регулювання положення лампи для керування світловим кордоном та більш точного фокусування у фарі.

Легкість у встановленні:

  • Встановлення ламп не потребує доробок оптики, спеціальних знань та умінь. Мінімальні розміри кулера з радіатором уможливлюють заміну штатних галогенних ламп без змін у конструкції фар.

Доступна колірна температура в комплектах серії BLACK Line:

  • 4300°K (світлова віддача – 92,05 лм/Вт*)
  • 5000°K (світлова віддача – 87,05 лм/Вт*)

Комплектація:

  • 2 лампи з LED-драйверами

Гарантія на комплекти серії BLACK Line складає 2 роки.
У разі виходу з ладу протягом гарантійного терміну, єдиними умовами надання гарантійної заміни будуть: наявність гарантійного талону та відсутність механічних пошкоджень.

Місце застосування: Ближнє/Дальнє
Цоколь: H16
Кількість в упаковці: 2шт
Охолодження: Активне
Напруга (V): 8-16
Колірна температура (К): 4300
Колір світіння: Білий
Світловий потік (Люмен): 10000

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі