Штатна Магнітола AudioSources T100-1070A Volkswagen Polo (2009+)

Артикул: 95452187
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
18530
грн

Опис Штатна магнітола AudioSources T100-1070A Volkswagen Polo (2009+):

  • Підтримує роботу з Volkswagen: Polo (2009+)
  • Головний пристрій T100-1070А від AudioSources на платформі Т100 – це досконалий продукт серед штатних автомобільних магнітол, спеціально розроблений для автомобілів Volkswagen Polo (2009+). Продуктивний 8-ядерний процесор Cortex-A53 MPCore 1.6GHz., 4Gb DDRIII оперативної пам'яті від Samsung, оновлена ОС Android 8.0 Oreo та найкращий TFT AH-IPS дисплей у своєму класі виводять платформу AudioSources Т100 у ТОП на ринку автомагнітол для автомобілів концерну VAG. Високоякісна інтеграція з CAN-шиною, преміальний підсилювач звуку TDA7851A, Apple CarPlay та Android Auto, доступ до інтернету та GPS/ГЛОНАС-модуль дають необмежені можливості для комфортної їзди, відпочинку, розваг та додаткової безпеки.

Операційна система

  • Автомагнітола Т100-1070 розроблена на новітній ОС Android 8 Oreo. Це остання версія Android, яка гарантує широкий функціонал пристрою. Android Oreo ідеально інтегрується зі штатними функціями авто та дає додаткові можливості. Магнітола підтримує нові програми з магазину Google Play Market: браузери, соц. мережі, онлайн-тв, діагностика бортового комп'ютера та інше.

Екран

  • Мультимедійна система обладнана 9-дюймовим (22,9см.) TFT AH-IPS дисплеєм - найкращим варіантом на ринку головних пристроїв. Advanced High Performance IPS - це новітній тип матриці, в якій, збільшено роздільну здатність і PPI, покращено кольору, підвищена яскравість і знижено енергоспоживання, час відгуку не перевищує 5-6 мс. Сенсорний дисплей забезпечує зручність управління магнітолою, а технологія MultiTouch дозволяє легко масштабувати, повертати зображення та виконувати інші операції з багатоточковим торканням.
  • Роздільна здатність екрану – 1024х600 пікселів, тому він передає чітку, деталізовану картину. Ви можете насолоджуватися найвищою якістю фільмів, відео та фотографій у форматі 16:9.
  • Екран має додаткове захисне покриття, яке запобігає появі подряпин, відбитків пальців, а також зменшує сонячні відблиски.
  • IPS матриця

Процесор

  • Магнітол AudioSources Т100-1070А оснащений найновішим 8-ядерним процесором Octa-core ARM Cortex-A53 MPCore, частотою 1.6GHz. Cortex-A53 – це один із перших мікропроцесорів, який відповідає 64-бітовій архітектурі ARMv8-A. Сьогодні цей процесор є найкращим варіантом для Android пристроїв. Він забезпечує миттєве включення магнітоли та безперебійну роботу будь-яких додатків завдяки високій швидкості відкликання від натискань.

Пам'ять

  • AudioSources Т100-1070А обладнано оперативною пам'яттю від Samsung DDR III, об'ємом 4Gb. У поєднанні з суперпотужним процесором, ОЗУ DDR III дозволяє одночасно працювати з багатьма програмами, що не позначається на швидкодії пристрою.
  • Вбудована пам'ять у магнітолі – 32Gb, плюс вона підтримує роботу із зовнішніми жорсткими дисками. Цього достатньо, щоб встановити велику кількість програм: браузери, навігатори, месенджери, робочі програми, ігри та інше.
  • Samsung DDR III

Радіо

  • У Вашому пристрої встановлено радіочіп високої чутливості TEF6686 від Philips (NXP). Це лідер ринку радіоприймачів, який проводить програмну обробку сигналу. Звук подається у цифровому форматі, проходячи через множинні фільтри. Декодер від Dolby передає в динаміки чистий звук, без зайвих шумів та перешкод. Радіоприймач підтримує стандарти сучасного цифрового HD радіо та добре приймає АМ/FM сигнали далеко від вишки.

Навігація

  • Штатна автомагнітола підтримує навігаційні системи GPS/ГЛОНАС. Висока точність та швидкість передачі даних забезпечені сучасним GPS/ГЛОНАС-модулем ZS1011 GPS+BDS UBLOX: M8030. Купити автомобільну магнітолу AudioSources Т100-1070А можна з встановленим навігаційним додатком з картою України або України та Європи. Програма підтримує пошук точок, вимірювання відстаней, прокладання маршруту, голосові підказки, рівень пробок та інші функції. Також ви можете завантажити будь-який навігаційний додаток з Play Market.
  • GPS, ГЛОНАС

Інтернет

  • AudioSources Т100-1070А обладнана новим Wi-Fi модулем RTL8723DS для швидкого доступу до Інтернету. Модуль працює за високошвидкісним стандартом 802.11b/g/n із робочою частотою 2.4GHz. Це гарантує швидкий доступ до мережі інтернет та максимально високу швидкість передачі даних у зоні дії сигналу. Хоча модуль RTL8723DS чудово вловлює навіть слабкий сигнал. У поєднанні з 3G-модемом AudioSources UM-667ZTE Wi-Fi модуль RTL8723DS перетворює Т100-1070А на повноцінний WI-Fi-роутер. Це найзручніший варіант бути завжди online, що не вимагає додаткового налаштування. За допомогою нашого 3G-модему або вбудованого модуля Wi-Fi ви можете користуватися будь-якими веб-сервісами та додатками з Play Market.

Медіаплеєр

  • Потужні графічний та звуковий процесор забезпечують високу якість відтворення відео та аудіо файлів. Комфорт перегляду/прослуховування забезпечує простий та зручний медіаплеєр. З його допомогою можна переглядати контент із пам'яті пристрою, USB-накопичувача або смартфона. Плеєр підтримує велику кількість форматів аудіо та відео: MKV, AVI, MPEG4, MP3 та інші.

Гучний зв'язок (Hands Free)

  • Автомагнітола має оновлений Bluetooth модуль RTL8723DS виробництва Realtek. Він підтримує стандарт BLUETOOTH 2.1/4.2. Завдяки цьому з'явилася можливість роботи функції Hands Free. Автовласник може говорити телефоном по гучномовному зв'язку, тримаючи обидві руки на кермі. Потужний Bluetooth-модуль та високочутливий мікрофон гарантують гарну якість розмови, яка конкурує з оригінальною системою Parrot від VAG.

Управління на кермі

  • Штатні кнопки на кермі забезпечать вам комфортне керування штатним мультимедійним центром без відриву уваги від керування автомобілем. AudioSources T100-1070A працює зі всіма автомобілями Volkswagen обладнаними блоком кнопок. Додатково додана можливість активувати голосовий помічник з кнопки на кермі.
  • Parking Assistant
  • Door control
  • Сlimate control
  • Multi-function display

Сумісність із автомобілем

  • AudioSources T100-1070A повністю сумісний з автомобілями Volkswagen, встановлюється в штатне посадкове місце магнітоли, підключається до рідного роз'єму QUADLOCK, і повністю синхронізуються з CAN-шиною автомобіля.
  • Відображення інформації від рідних паркувальних VAG j426 датчиків або штатних систем паркування AudioSources Inter-Park4 та Inter-Park8;
  • Відображення інформації клімат контролю та датчиків комфорту автомобіля (Сlimate control support);
  • Управління пристроєм через штатні кнопки на кермі;
  • Помічник паркування (з функцією калібрування): паркувальні лінії рухаються у бік повороту керма (Parking Assistant);
  • Відображення бортових даних автомобіля (OBD IlI);
  • Індикація закриття/відкриття дверей, багажника, капота (Door control);
  • відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на бортовому дисплеї автомобіля (Multi-function display);
  • Управління функціями автомобіля (актуально для моделей авто, де це управління передбачено штатно) (Car settings support);
  • Активація режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - управляється CAN-шиною авто.
  • Працездатність тих чи інших функцій із цього переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля. Для більш детальної інформації запитуйте продавця або звертайтеся в техпідтримку нашої компанії.

Адаптивне паркування (Adaptive parking)

  • Купити автомагнітолу AudioSources Т100-1070А особливо зручне для мешканців великих міст, де припаркуватися не завжди просто. Вона сумісна з рідними VAG-датчиками та штатною паркувальною системою AudioSources Inter-Park4 або Inter-Park8. Інтегрований помічник відображає адаптивні лінії паркування, які калібруються під розмір авто. Так ви отримуєте динамічне зображення з камери заднього вигляду, а лінії паркування змінюють свій напрямок з поворотом керма дозволяючи спроектувати точну траєкторію руху заднім ходом.
  • Також до AudioSources T100-1070A підтримує підключення кількох камер, і об'єднання їх у систему кругового огляду.

Функція (Mirror Link)

  • Ця функція інтегрує зображення зі смартфона в магнітолу. Ви можете підключити смартфон через USB-роз'єм або Wi-Fi. Активуйте функцію Mirror Link та керуйте смартфоном через сенсорний дисплей магнітоли. Так ви можете користуватися програмами зі смартфона, слухати музику, переглядати мультимедійні файли. З'єднання за Wi-Fi сигналом забезпечує зручну та швидку передачу даних, відкриваючи всі можливості функції Mirror Link.

Підключення відеореєстратора

  • Автомагнітола AudioSources Т100-1070А сумісна з великою кількістю відеореєстраторів. Але максимальна функціональність забезпечується від інтеграції із відеореєстратором AudioSources DR-1001 ADAS.
  • ADAS (Advanced Driver Assistance System) – прогресивна система допомоги водієві. Це набір певних алгоритмів, які по-різному допомагають водію в швидкому прийнятті рішень для безпечного та легкого керування транспортним засобом. Відстеження дорожньої ситуації здійснюється моніторингом багатьох параметрів: ідентифікація учасників дорожнього руху, розрахунковий час зіткнення, відстані до об'єкта, підсвічування стану смуг (вільно/зайнято), альтернативне визначення швидкості руху об'єкта GPS і т.д.

Автомобільний Звук

  • Штатна автомобільна магнітола оснащена звуковим підсилювачем TDA7851A від ST Microelectronics. Це топовий неймовірно потужний підсилювач, розроблений за технологією MOSFET. Він має найвищий клас звучання – АВ. Складається підсилювач із 4 каналів по 60 Вт, які дають достатню потужність. Особлива система обробки звуку та вбудований еквалайзер дозволяють отримати дуже високу якість аудіо.

Бездротовий контроль (I-Safe)

  • Ви також можете придбати бездротовий контролер AudioSources IS-3001 I-Safe Wireless. Він значно полегшує керування сенсорною мультимедійною системою, не відволікаючись від дороги. Маніпулятор вставляється в штатні утримувачі автомобіля і швидко підключається до магнітола.
  • I-Safe особливо зручний для управління головними пристроями AudioSources планшетного типу із величезними сенсорними екранами без фізичних кнопок.
  • Купується окремо.
  • Контролер AudioSources IS-3001 I-Safe Wireless

Адаптер (Car-Phone)

  • Якщо ви власник гаджетів на операційній системі IOS і вирішили купити магнітолу AudioSources Т100-1070А, ви можете додатково придбати адаптер AudioSources Car-Phone CP-2001. З його допомогою автомагнітола повністю підтримуватиме Apple CarPlay, який дозволяє керувати своїм iPhone через дисплей Т100-1070А з комфортом і продуманістю Apple. Ви отримуєте доступ до телефонної книги, медіа-галереї, додатків та віртуального помічника Siri.
  • Купується окремо.

Бортовий комп'ютер (OBD III)

  • У магнітолу вбудований адаптер третього покоління OBD III, який відображає на екран пристрою дані бортового комп'ютера, перетворюючи головний пристрій міні-діагностичну лабораторію. Діагностика проводиться в реальному часі та відображає точні дані. Ви можете подивитися: середню та поточну швидкість авто; пробіг; оберти двигуна; кількість палива; стан ручника, омивачів та ременів безпеки; напруги бортової мережі; температуру та інші показники.

Характеристики

  • Операційна система: Android 8.0.0 Oreo
  • Навігаційна система: GPS/ГЛОНАС
  • Комплектна навігаційна програма: Navitel
  • Функція обліку "пробок": є за наявності підключення до інтернету.

Дисплей

  • Тип екрану: 9 дюймів, TFT AH-IPS, сенсорний, ємнісний
  • Розширення: 1024 х 600
  • Формат зображення: 16:9

Процесор

  • 8-core/Octa-core ARM Cortex-A53 MPCore 1.6GHz

Пам'ять

  • Оперативна пам'ять: Samsung DDR III 4Gb
  • Постійна: 32Gb (з можливістю розширення)
  • Сумісність з CAN-шиною автомобіля:
  • Управління пристроєм штатними кнопками на кермі
  • Відображення інформації зі штатних паркувальних датчиків VAG j426 та штатних систем паркування AudioSources Inter-Park4 та Inter-Park8;
  • Відображення інформації клімат контролю автомобіля та датчиків комфорту (Сlimate control support)
  • Помічник паркування (з калібруванням): паркувальні лінії зрушуватись у бік повороту керма (Parking Assistant)

Відображення бортових даних автомобіля (OBD III)

  • Індикація закриття/відкриття дверей, багажника, капота (Door control)
  • Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на штатному дисплеї автомобіля (Multi-function display)
  • Увімкнення режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - керується через CAN-Bus
  • Керування функціями автомобіля (актуально для моделей авто де це управління передбачено штатно) (Car settings support)
  • Працездатність тих чи інших функцій із цього переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля. Для більш детальної інформації запитуйте продавця або звертайтеся в техпідтримку нашої компанії.

Склад системи

  • Радіо-тюнер: AM/FM
  • USB-програвач, CD/DVD – (наявність DVD-приводу залежить від моделі магнітоли)
  • TV-тюнер: вбудованого немає, можливість підключення комплекту T2.

Відтворення

  • Типи носіїв: CD, CD-R, CD-RW, VCD, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD (за наявності DVD-привода), USB, SD.
  • Формати, що підтримуються: CD-audio, DVD-video – (за наявності DVD-приводу).
  • ID3: підтримуються.
  • CD-текст: підтримується – (за наявності DVD-приводу).
  • Підсилювач: 4 х 60 Вт 4-8 Ом.
  • Приглушення звуку: є.
  • Автопошук станцій: є.
  • Еквалайзер: є.

Інтерфейси

  • Підтримка зовнішніх жорстких дисків
  • 3 порти USB, підтримка USB 3.0 та зовнішнього USB HUB;
  • Вхід: RCA, AUX 2 x audio, 1 x video
  • Виходи: RCA, 2 відео, 4 відео
  • Вихід до Інтернету: є
  • Bluetooth: є
  • Підтримка A2DP: є
  • Wi-Fi: є
  • Підтримка модемів 3G/4G: є (AudioSources UM-667ZTE)
  • Лінійні виходи: є.

Додатково

  • Типорозмір: 2DIN, встановлюється у штатне місце
  • Напруга живлення: +10.8...14.5 В
  • Споживаний струм: до 15A
  • Діапазон робочих температур: -25' C ... +50' C
  • Температура зберігання: -30' C ... +70' C
  • Гарантія – 12 місяців.
Марка автомобіля: VW
Діагональ дисплея (Дюймів): 9"
Роздільна здатність екрана (px): 1024x600
Операційна система: Android 8
Процесор (Android): восьмиядерний
Оперативна пам'ять (Android): 4гб
CD/DVD привід: Ні
GPS навігація: Так
Bluetooth: Так
Wi-Fi: Так

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі