Штатна Магнітола AudioSources T100-1040A Skoda

Артикул: 9888778
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
15120
грн

Опис Штатна магнітола AudioSources T100-1040A Skoda :

  • Підтримує роботу з Skoda : Octavia A7, Octavia A7 Combi , Octavia A7 Combi Scout , Octavia A7 RS.
  • Головне пристрій T100-1040А від AudioSources на платформі Т100 – це досконалий продукт серед штатних автомобільних магнітол спеціально розроблений для автомобілів Skoda ( Octavia A7, Octavia A7 Combi , Octavia A7 Combi Scout , Octavia A7 RS). Продуктивний 8-ядерний процесор Cortex-A53 MPCore 1.6GHz., 4Gb DDRIII оперативної пам'яті від Samsung , оновлена ОС Android 8.0 Oreo та найкращий TFT AH-IPS дисплей у своєму класі виводять платформу AudioSources Т100 у ТОП на ринку автомагнітол для автомобілів концерну VAG. Високоякісна інтеграція з CAN- шиною , преміальний підсилювач звуку TDA7851A, Apple CarPlay та Android Auto , доступ до інтернету та GPS/ГЛОНАС-модуль дають необмежені можливості для комфортної їзди , відпочинку , розваг та додаткової безпеки .

Операційна система

  • Автомагнітола Т100-1040 розроблена на новітній ОС Android 8 Oreo . Це остання версія ОС Android , яка гарантує широкий функціонал пристрої . Android Oreo ідеально інтегрується зі штатними функціями авто і дає додаткові можливості . Магнітолу підтримує нові програми з магазину Google Play Market : браузери , соц . мережі, онлайн- тв , діагностика бортового комп'ютера та інше .

Екран

  • Мультимедійна система обладнана 10-дюймовим (25,4см.) TFT AH-IPS дисплеєм – найкращим варіантом на ринку головних пристроїв . Advanced High Performance IPS – це новітній тип матриці , у якій , збільшено дозвіл та PPI, покращена кольору , підвищена яскравість та знижено енергоспоживання , час відгуку вбирається у 5-6 мс. Сенсорний дисплей забезпечує зручність управління магнітолою а технологія MultiTouch дозволяє легко масштабувати , повертати зображення та виконувати інші операції з багатоточковим дотиком .
  • Розширення екрану – 1024х600 пікселів , тому він передає чітку , деталізовану картину. Ви можете насолоджуватися найвищим якістю фільмів , відео та фотографій у форматі 16:9.
  • Екран має додаткове захисне покриття , яке запобігає поява подряпин , відбитків пальців , а також зменшує сонячні відблиски .
  • IPS матриця
  • 8-ядерний процесор Octa-core ARM Cortex-A53 MPCore

Процесор

  • Магнітолу AudioSources Т100-1040А оснащена самим новим 8-ядерним процесором Octa-core ARM Cortex-A53 MPCore , частотою 1.6GHz. Cortex-A53 - це один з перших мікропроцесорів , який відповідає 64-бітовій архітектурі ARMv8-A. Сьогодні даний процесор є найкращим варіантом для Android пристроїв . Він забезпечує миттєве включення магнітоли та безперебійну роботу будь-яких додатків, завдяки високою швидкості відкликання від натискань.

Пам'ять

  • AudioSources Т100-1040А обладнаний оперативною пам'яттю від Samsung DDR III, об'ємом 4Gb. У поєднанні з суперпотужним процесором , ОЗУ DDR III дозволяє одночасно працювати з багатьма додатками , що не позначається на швидкодії пристрої .
  • Вбудованою пам'яті в магнітолі - 32Gb, плюс вона підтримує роботу із зовнішніми жорсткі диски. Цього достатньо , щоб встановити велике кількість додатків: браузери , навігатори , месенджери , робочі програми , ігри та інше .
  • Samsung DDR III
  • Радіочип високою чутливість TEF6686 від Philips

Радіо

  • У пристрої встановлений радіочіп високою чутливість TEF6686 від Philips (NXP). Це лідер на ринку радіоприймачів , який проводить програмну обробку сигналу . Звук подається у цифровому форматі, проходячи через множинні фільтри . Декодер від Dolby передає у динаміки чистий звук, без зайвих шумів та перешкод . Радіоприймач підтримує стандарти сучасного цифрового HD радіо та добре приймає АМ/FM сигнали далеко від вежі .

Навігація

  • Штатна автомагнітола підтримує навігаційні системи GPS/ГЛОНАС. Висока точність та швидкість передачі даних забезпечені сучасним GPS/ГЛОНАС-модулем ZS1011 GPS+BDS UBLOX: M8030. Купити автомобільну магнітолу AudioSources Т100-1040А можна з уже встановленим навігаційним додатком з карткою України або України та Європи . Програма підтримує пошук точок , вимір відстаней , прокладання маршруту , голосові підказки , рівень пробок та інші функції . Також ви можете завантажити будь-яке навігаційне додаток з Play Market .

Інтернет

  • AudioSources Т100-1040А обладнана новим Wi-Fi модулем RTL8723DS для швидкого доступу до інтернету . Модуль працює за високошвидкісним стандартом 802.11b/g/n з робочою частотою 2.4GHz. Це гарантує швидкий доступ до мережі інтернет та максимально високий швидкість передачі даних у зоні дії сигналу . Хоча модуль RTL8723DS чудово уловлює навіть слабкий сигнал. У поєднанні з 3G-модемом AudioSources UM-667ZTE Wi-Fi модуль RTL8723DS перетворює Т100-1040А на повноцінний WI- Fi - роутер . Це самий зручний різновид бути завжди online не вимагає додаткового налаштування. За допомогою нашого 3G-модему або вбудованого модуля Wi-Fi ви можете користуватися абсолютно будь-якими веб- сервісами та додатками з Play Market .

Медіаплеєр

  • Потужні графічний та звуковий процесор забезпечують висока якість відтворення відео та аудіо файлів . Комфорт перегляду / прослуховування забезпечує простий та зручний медіаплеєр . З його допомогою можна, можливо переглядати контент із пам'яті пристрої , USB- накопичувача або смартфон. Плеєр підтримує велике кількість форматів аудіо та відео : MKV, AVI, MPEG4, MP3 та інші .

Гучна зв'язок ( Hands Free )

  • Автомагнітола має оновлений Bluetooth -модуль RTL8723DS виробництва Realtek . Він підтримує стандарти BLUETOOTH 2.1/4.2. Завдяки цьому з'явилася можливість роботи функції Hands Free . Автовласник може говорити по телефону по гучній зв'язку , тримаючи обидві руки на кермі . Потужний Bluetooth -модуль та високочутливий мікрофон гарантують гарне якість розмови , яка конкурує з оригінальною системою Parrot від VAG.

Управління на кермі

  • Штатні кнопки на кермі забезпечать вам комфортне управління штатним мультимедійним центром без відриву уваги від управління автомобілем . AudioSources T100-1040A працює зі усіма автомобілями Skoda обладнаний блок кнопок. Додатково додана можливість активувати голосового помічника з кнопки на кермі .

Сумісність із автомобілем

  • AudioSources T100-1040A повністю сумісний з автомобілями Skoda , встановлюється в штатне посадкове місце магнітоли , підключається до рідної роз'єм QUADLOCK, та повністю синхронізуються з CAN- шиною автомобіля :
  • Відображення інформації від рідних паркувальних VAG j426 датчиків або штатних систем паркування AudioSources Inter-Park4 та Inter-Park8;
  • Відображення інформації клімат контролю та датчиків комфорту автомобіля ( Сlimate control support );
  • Управління пристроєм через штатні кнопки на кермі ;
  • Помічник паркування (з функцією калібрування ): паркувальні лінії рухаються у бік повороту керма ( Parking Assistant );
  • Відображення бортових даних автомобіля (OBD IlI );
  • Індикація закриття / відкриття дверей, багажника, капота ( Door control );
  • Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на бортовому дисплеї автомобіля ( Multi-function display );
  • Управління функціями автомобіля (актуально для моделей авто, де це управління передбачено штатно) ( Car settings support );
  • Активація режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - управляється CAN- шиною авто.
  • Працездатність тих або інших функцій з даного переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля . Для більш докладний інформації ставте питання продавцю або звертайтесь у техпідтримку нашої компанії .

Адаптивна паркування ( Adaptive parking )

  • Купити автомагнітолу AudioSources Т100-1040А особливо зручно жителям великих міст , де припаркуватися не завжди легко. Вона сумісна з рідними VAG-датчиками та штатною паркувальною системою AudioSources Inter-Park4 або Inter-Park8. Інтегрований помічник відображає адаптивні лінії паркування , які калібруються під Розмір авто. Так ви отримуєте динамічний зображення з камери заднього виду , а паркувальні лінії змінюють своє напрямок з поворотом керма дозволяючи спроектувати точну траєкторію руху заднім ходом.
  • Також до AudioSources T100-1040A підтримує підключення кількох камер, та об'єднання їх у систему кругового огляду .

Функція ( Mirror Link )

  • Дана функція інтегрує зображення зі смартфона в магнітолу . Ви можете підключити смартфон через USB- роз'єм або Wi-Fi . Активуйте функцію Mirror Link та керуйте смартфоном через сенсорний дисплей магнітоли . Так ви можете скористатися додатками зі смартфона, слухати музику , переглядати мультимедійні файли . З'єднання по Wi-Fi сигналу забезпечує зручну та швидку передачу даних , відкриваючи всі можливості функції Mirror Link .

Підключення відеореєстратора

  • Автомагнітола AudioSources Т100-1040А сумісна з великим кількістю відеореєстраторів . Але максимальна функціональність забезпечується від інтеграції з відеореєстратором AudioSources DR-1001 ADAS.
  • ADAS ( Advanced Driver Assistance System ) - прогресивна система допомоги водію . Це набір певних алгоритмів , які в різній ступеня допомагають водію у швидкому прийнятті рішень для безпечного та легкого управління транспортним засобом . Відстеження дорожній ситуації здійснюється моніторинг багатьох параметрів : ідентифікація учасників дорожнього руху , розрахунковий час зіткнення , відстані до об'єкта , підсвічування стану смуг ( вільно / зайнято ), альтернативне визначення швидкості руху об'єкта по GPS і т.д.
  • AudioSources DR-1001 ADAS

Автомобільний Звук

  • Штатна автомобільна магнітола оснащена звуковим підсилювачем TDA7851A від ST Microelectronics . Це ТОПовий неймовірно потужний підсилювач , розроблений за технологією MOSFET. Він має найвищий клас звучання – АВ. Складається підсилювач з 4 каналів по 60 Вт, які дають достатню потужність . Особлива система обробки звуку та вбудований еквалайзер дозволяють отримати дуже висока якість аудіо .

Бездротовий контроль (I- Safe )

  • Ви також можете додатково придбати бездротовий контролер AudioSources IS-3001 I- Safe Wireless . Він значно спрощує управління сенсорною мультимедійний системою , не відволікаючись від дороги. Маніпулятор вставляється в штатні власники автомобіля та швидко підключається до магнітолі .
  • I- Safe особливо зручний для керування головними пристроями AudioSources планшетного типу з величезними сенсорними екрани без фізичних кнопок.
  • Купується окремо .
  • Контролер AudioSources IS-3001 I- Safe Wireless

Адаптер ( Car-Phone )

  • Якщо ви власник гаджетів на операційній системі IOS, і вирішили купити магнітолу AudioSources Т100-1040А, ви можете додатково придбати адаптер AudioSources Car-Phone CP-2001. З його допомогою автомагнітола буде повністю підтримувати Apple CarPlay , який дозволяє керувати своїм iPhone через дисплей Т100-1040А з комфортом та продуманістю Apple . Ви отримуєте доступ до телефонної книзі , медіа-галереї , додаткам та віртуальному помічнику Siri .
  • Купується окремо .

Бортовий комп'ютер (OBD III)

  • У магнітолу вбудований адаптер третього покоління OBD III, який відображає на екран пристрої дані бортового комп'ютера , перетворюючи головне пристрій у міні- діагностичну лабораторію . Діагностика проводиться в реальному часу та відображає точні дані . Ви можете подивитися : середню та поточну швидкість авто; пробіг ; обороти двигуна ; кількість палива ; стан ручника, омивачів та ременів безпеки ; напруги бортової мережі; температуру та інші показники .

Характеристики

  • Операційна система: Android 8.0.0 Oreo
  • Навігаційна система: GPS/ГЛОНАС
  • Комплектна навігаційна програма : Navitel
  • Функція обліку "пробок": є , за наявності підключення до інтернету .

Дисплей

  • Тип екрану : 10 дюймів , TFT AH-IPS, сенсорний , ємнісний
  • Розширення : 1024 х 600
  • Формат зображення : 16:9
  • Процесор
  • 8-core/ Octa-core ARM Cortex-A53 MPCore 1.6GHz

Пам'ять

  • Оперативна пам'ять : Samsung DDR III 4Gb
  • Постійна : 32Gb (з можливістю розширення )

Сумісність з CAN- шиною автомобіля :

  • Управління пристроєм штатними кнопками на кермі
  • Відображення інформації зі штатних паркувальних датчиків VAG j426 та штатних систем паркування AudioSources Inter-Park4 та Inter-Park8;
  • Відображення інформації клімат контролю автомобіля та датчиків комфорту ( Сlimate control support )
  • Помічник паркування (з калібруванням ): паркувальні лінії зрушуватися у бік повороту керма ( Parking Assistant )
  • Відображення бортових даних автомобіля (OBD III)
  • Індикація закриття / відкриття дверей, багажника, капота ( Door control )
  • Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на штатному дисплеї автомобіля ( Multi-function display )
  • Увімкнення режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - керується через CAN- Bus
  • Управління функціями автомобіля (актуально для моделей авто де це управління передбачено штатно) ( Car settings support )
  • Працездатність тих або інших функцій з даного переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля . Для більш докладний інформації ставте питання продавцю або звертайтесь у техпідтримку нашої компанії .

Склад системи :

  • Радіо -тюнер: AM/FM
  • USB- програвач , CD / DVD – ( наявність DVD-приводу залежить від моделі магнітоли )
  • TV-тюнер: вбудованого немає, можливість підключення комплекту T2.

Відтворення :

  • Типи носіїв : CD, CD-R, CD-RW, VCD, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD (за наявності DVD -приводу), USB, SD.
  • Підтримувані формати : CD- audio , DVD- video – (за наявності DVD-приводу).
  • ID3: підтримуються .
  • CD-текст: підтримується – (за наявності DVD-приводу).
  • Підсилювач : 4 х 60 Вт 4-8 Ом .
  • Приглушення звуку: є .
  • Автопошук станцій : є .
  • Еквалайзер : є .

Інтерфейси :

  • Підтримка зовнішніх жорстких дисків
  • 3 порти USB, підтримка USB 3.0 та зовнішнього USB HUB;
  • Входи : RCA, AUX 2 x audio , 1 x video
  • Виходи : RCA, 2 x video , 4 x audio
  • Вихід в Інтернет : є
  • Bluetooth : є
  • Підтримка A2DP: є
  • Wi-Fi : є
  • Підтримка 3G/4G модемів : є ( AudioSources UM-667ZTE)
  • Лінійні виходи : є .

Додатково :

  • Типорозмір : 2DIN, встановлюється в штатне місце
  • Напруга харчування : +10.8...14.5 В
  • Споживаний струм : до 15A
  • Діапазон робочих температур: -25' C ... +50' C
  • Температура зберігання : -30' C ... +70' C
  • Гарантія - 12 місяців .
Марка автомобіля: Skoda
Діагональ дисплея (Дюймів): 10"
Роздільна здатність екрана (px): 1024x600
Операційна система: Android 8
Процесор (Android): восьмиядерний
Оперативна пам'ять (Android): 4гб
CD/DVD привід: Ні
GPS навігація: Так
Bluetooth: Так
Wi-Fi: Так

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі