Штатна Магнітола MyDean 4224 для автомобілів KIA Sorento 2013

Артикул: 45993775
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
4339
грн

Опис Штатний головний пристрій MyDean 4224 для автомобілів KIA Sorento (2013-) без штатного монітора:

  • Це комплексний центр, що має всі сучасні мультимедійні можливості. Цей головний пристрій встановлюється в штатне місце і не змінює дизайн інтер'єру, оскільки він був сконструйований спеціально для вашого автомобіля.
  • Головний пристрій MyDean 3224 побудований на базі новітнього процесора STE сімейства ARM Cortex, що забезпечує високу продуктивність та швидкість обробки даних. На головний пристрій встановлена операційна система Win CE 6.0, яка демонструє стабільну роботу протягом багатьох років.
  • Важливим оновленням головних пристроїв третьої серії є вбудований звуковий процесор DSP, який істотно розширює можливості налаштування звуку.
  • Ще одна новинка – модернізований радіо модуль з покращеною якістю прийому радіосигналу. Тепер навіть найслабший сигнал не буде втрачено.
  • Яскравий 7-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 800x480 (1152000 пікселів), що має високу контрастність, дозволить вам зручно керувати пристроєм, а в поєднанні з вбудованим DVD плеєром - переглядати відео та фотографії з підтримкою форматів DVD/VCD/ /CD-R/MP3/MPEG4/WMA/JPEG, а також відео високої чіткості HD .
  • GPS-навігація, що працює на базі процесора SIRFatlas IV, допоможе вам прокласти оптимальний маршрут і не дасть збитися зі шляху. За допомогою 3G модему (купується окремо) ви зможете дізнатися про пробки на своєму шляху, а також перевірити пошту або пройтися улюбленими інтернет-сторінками за допомогою вбудованого популярного браузера Opera. Крім цього, можливе підключення до інтернету за допомогою Wi-Fi адаптера.
  • Опційно до головного пристрою можна підключити відеореєстратор, який керуватиметься з сенсорного екрана пристрою та записуватиме зображення на SD-карту.
  • Віртуальний CD-чейнджер дозволить вам завантажити до 20 AUDIO CD дисків у вбудовану пам'ять пристрою та прослуховувати їх безпосередньо з головного пристрою.
  • Як недорога, але корисна опція, до головного пристрою можна підключити камеру заднього виду, яка автоматично активується при включенні задньої передачі і допоможе вам запаркувати автомобіль без неприємних наслідків.
  • З аналоговим ТВ тюнером Ви зможете дивитися ефірне телебачення, а з Цифровим ТВ тюнером, керованим з головного пристрою, зможете дивитися DVB-T телебачення у високій якості.
Марка автомобіля: KIA
Діагональ дисплея (Дюймів): 7"
Роздільна здатність екрана (px): 800x480
Операційна система: Windows CE
CD/DVD привід: Так
GPS навігація: Так
Bluetooth: Так
Wi-Fi: Ні

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі