Штатна камера Gazer CKR4400-EP (Ford Escape)

Артикул: 32931
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
3240
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Комплект камер для кругового огляду Gazer CKR4400-EP (Ford Escape):

  • Комплект камер для кругового огляду Gazer CKR4400-EP (Ford Escape)
  • Комплект відеокамер для штатної установки в оригінальні місця автомобіля Ford Escape (EP), 2013-н.в.
  • Кут огляду 1800
  • Дозвілі 580 TVL
  • Формат відеосигналу: PAL/NTSC

Штатне встановлення

  • Відеокамери системи кругового огляду Gazer CKR4400-EP встановлюються в автомобіль Ford Escape (EP), 2013-н.в. штатно, а процес установки займе мінімум часу і не вимагатиме монтажних втручань у конструкцію кузова. Дві бічні відеокамери інтегровані в нижні частини бічних дзеркал автомобіля, повністю ідентичні оригінальним компонентам від автовиробника. Передня відеокамера встановлюється в штатне посадкове місце передньої частини кузова. Задня камера інтегрована в штатне кріплення, яке повністю відповідає заводському компоненту, і призначене для встановлення замість плафона підсвічування номерного знака авто.

Ультрагерметичні корпуси

  • Всі відеокамери виконані в мініатюрних ультрагерметичних корпусах із класом захисту IP67, що дозволяє повністю виключити ймовірність попадання пилу та вологи всередину пристрою. Такі властивості у поєднанні з широким температурним діапазоном роботи забезпечують безперебійне функціонування відеокамер у найнесприятливіших умовах експлуатації: бруд, пил та незліченні мийки під високим тиском.

Якісна оптика

  • Особливість відеокамер системи Gazer CKR4400-EP – максимально широкий кут огляду 180°, завдяки чому сигнал поєднується в єдине панорамне зображення, а водій отримує повноцінний круговий огляд обстановки навколо автомобіля. Для передачі якісного інформативного відеосигналу у будь-який час доби, у тому числі і в повній темряві, всі камери побудовані на базі чутливого HD сенсора 1/3'' (720х480) і передають зображення з роздільною здатністю 580 TVL. Система може передавати відеосигнал у стандартах PAL або NTSC, завдяки чому легко інтегрується з будь-яким пристроєм, що відображає.
Марка автомобіля: Ford
Світлочутливість: 0.1 лм
Кут огляду: [?]Кут огляду визначає ділянку місцевості, яка потрапляє у кадр. 180

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі