Пускозарядний пристрій Pandora Charger 2

Артикул: 1639232252
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
21432
грн

Опис Пускозарядний пристрій Pandora Charger 2:

  • Зарядний пристрій Pandora Charger 2
  • Pandora Charger 2 (зарядно-сервісний пристрій Pandora CHU-2) створений для найновіших автомобільних акумуляторів з новою інтелектуальною автоматикою та максимальною довготривалою потужністю 750 Вт (50 А). Наш зарядний пристрій призначений для швидкого заряджання акумулятора будь-якого типу АКБ і здатний працювати великими струмами, забезпечуючи максимальний, але безпечний для батареї в поточному стані струм заряду. Удосконалена архітектура, що розширює межі енергоефективності, забезпечує нескінченно довге використання та безпрецедентну потужність.
  • Це відкриває можливості використання пристрою в режимі BOOSTER у демонстраційних залах. У режимі демонстрації освітлювальні прилади, внутрішньосалонна електрика та інші енергоспоживачі, що забезпечують комфортне володіння автомобілем преміум-сегменту, потребують великих струмів для живлення бортової мережі. Наш режим BOOSTER робить придатним енергоживлення найнавороченіших автомобілів і буде затребуваний при перепрошивці найсучасніших бортових інформаційних систем.
  • Пристрій Pandora Charger 2 стане незамінним помічником для користувачів, які професійно займаються встановленням додаткових охоронних систем, що потребують значного часу інсталяції. Ми ще більше підняли надійність пристрою та рівень захисту від можливих проблем мережі живлення, зберігаючи стабільність процесів виконання програм дбайливого обслуговування батареї.
  • Додано можливість живлення від АКБ у разі відключення електричної мережі. Поточний процес при цьому припиняється. Потім здійснюється перезапуск того етапу запущеного процесу, на якому відбулося відключення електричної мережі.
  • В оновленій версії Pandora Charger 2 збільшено переріз зарядно-вимірювальних кабелів, що зумовлено неймовірною потужністю пристрою, зводячи втрати енергії до мінімальних значень.
  • Нова редакція Pandora Charger 2 отримала ручку для перенесення пристрою та фіксації унікальних крокодилів власної розробки, підвищуючи зручність користування зарядно-сервісним пристроєм.
  • Інтелектуальний зарядно-сервісний пристрій Pandora Charger 2 є багатофункціональним і займе гідне місце і у звичайному гаражному боксі, допомагаючи власникам виконувати сервісні роботи. Воно має приголомшливу потужність, втілює найінноваційніші та передові технології на ринку, роблячи кожен процес покращеної зарядки з більшою продуктивністю та більшою автоматизацією, ніж будь-коли раніше, простіше та зручніше. І, що важливо, вартість нашої новинки набагато нижча за аналоги, що мають більш мізерні функціонал і характеристики.
  • Pandora Charger 2 – це абсолютно новий рівень для інтелектуальних зарядно-сервісних пристроїв, будучи, ймовірно, найбезпечнішим, найпотужнішим і найпрогресивнішим зарядним пристроєм, що забезпечує дбайливе обслуговування електроустаткування автомобіля.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі