Підігрів сидіння Ємеля

Артикул: 4510170
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
990
грн

Опис обігрівача на дитяче автомобільне крісло "Ємелька":

  • Підігрів на дитяче автомобільне крісло Ємелька — це пристрій, розроблений фахівцями компанії «Теплодом» для максимального комфорту та безпеки Вашого малюка.

Технічні характеристики: 

  • Оскільки підігрів на дитяче автомобільне крісло Ємелька призначений для комфорту дитини, він розроблений з урахуванням найвищих стандартів якості та всіх норм безпеки. Щоб визначитися, чи потрібно Вам саме це обладнання, та гідно оцінити його, ознайомтеся зі списком параметрів підігріву «Ємелька». До цього списку входять: Нагрівальний елемент - вуглецеве полотно; Захист від перегріву за допомогою термореле; Запобігання короткому замиканню та іншим неполадкам з бортовою мережею автомобіля; Встановлення комфортної температури за допомогою вбудованого мікропроцесорного регулюючого пристрою (у підігріві на дитяче автомобільне крісло Ємелька передбачено декілька режимів); Вимкнення в автоматичному режимі для збільшення терміну служби акумулятора; Поверхня 3D з повітронепроникного матеріалу; 2 нагрівачі; Максимальний показник потужності енергоспоживання – 60 Вт.

Комплектація:

  • При покупці підігріву на дитяче автомобільне крісло Ємелька кожен клієнт гарантовано отримує від виробника повний набір аксесуарів, документів та деталей, необхідних для коректного монтажу та використання пристрою. До цього списку включаються: Підігрів одного сидіння; Елемент керування; Інструкція; Гарантія на 1 рік. Підігрів на дитяче автомобільне крісло Ємелька - найкращий спосіб уберегти малюка від простудних захворювань та дискомфорту внаслідок переохолодження під час перебування у салоні автомобіля. Цей пристрій характеризується високою якістю матеріалів, продуманою конструкцією та пристроями для забезпечення безпеки.

Характеристики Ємелька Підігрів сидінь

  • Тип встановлення Накидка Кількість місць На одне сидіння
  • Регулювання нагріву Так
  • Напруга живлення 12В
  • Нагрівальний елемент
  • Дротовий Кількість режимів нагріву 3
  • Виробництво Росія
Встановлення: Накидка
Регулювання нагріву: Так
Комплектність: На одне сидіння
Монтаж кнопок: Універсальний
Нагріваючий елемент: [?]Дротовий – недорогий. Швидко нагрівається і повільно остигає. Такий тип нагрівального елемента погано переносить високі вагові навантаження. Обрив дроту знеструмлює весь пристрій. Вуглеволоконний - надійний та стійкий до деформації. При обриві однієї ділянки не виходить із ладу повністю. Має повільніше нагрівання і швидше остигає. Вуглеволоконний

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі