Парктронік (паркувальний радар) ParkMaster 4BJ-05 Black

Артикул: 4510147
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2600
грн

Технічні характеристики ParkMaster 4BJ-05:

  • У комплект моделі входять блок управління; 4 ультразвукові врізні датчики чорного кольору; індикатор з двома триколірними світловими шкалами. що мають 6 градацій відстані. та вбудованим біпером; додатковий біпер. Зона виявлення перешкод 0.3-1.3м. Робоча напруга 10-15V. Потужність 4 W. Гучність біпера 83 dB. Діаметр датчиків 20мм
  • Індикатор "05" являє собою блок з двома світловими шкалами та біпером. подають водію світловий та звуковий сигнали про наявність перешкоди. У міру наближення до перешкоди на шкалах спалахують два зелені. два помаранчевих та два червоні сектори. Перший сектор зеленого кольору спалахує при включенні задньої передачі і сигналізує про те. що система готова до роботи. Одна світлова шкала відбиває роботу датчиків з лівого боку. інша - з правої.
  • Індикатор "05" встановлюється в центрі верхньої частини заднього скла автомобіля або в будь-якому зручному для водія місці салону. Індикатор "05" має додатковий біпер. подає водію звуковий сигнал про наявність перешкоди. Біпер встановлюється у будь-якому зручному для водія місці салону автомобіля.
  • Колір датчиків: чорні
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 20 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі