Парктронік (паркувальний радар) AMS A4191 Black

Артикул: 3065275
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2350
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Паркувальний радар (парктронік) AMS A4191 Black:

  • Виробник автомобільної електроніки AMS випускає функціональні та надійні системи паркування, що належать до середнього цінового сегменту. Продукція українського бренду проходить суворий контроль якості на стадії виробництва та повністю відповідає високим світовим стандартам. Парктроніки AMS сумісні з сучасними авто будь-яких марок та моделей і не мають обмежень в експлуатації.

Функціональні особливості пристрою

  • Паркувальна система AMS A4191 Black виконує допоміжні функції при паркувальному маневруванні, дозволяючи уникати зіткнень з іншими авто та природними перешкодами. Комплектація пристрою включає блок живлення, дисплей з інформативною світлодіодною шкалою, біпер для звукових оповіщень і чотири ультразвукові датчики чорного кольору діаметром 18.5 мм. Сенсори зовнішнього типу (з фаскою) монтуються у задній бампер транспортного засобу. У комплект поставки входить фреза для підготовки отворів під датчики.
  • Функції оповіщення про наближення до перешкоди виконують дисплей з LED шкалою та біпер. На дисплеї з'являється відстань до перешкоди. А біпер попереджає водія про небезпечне зближення з перешкодою за допомогою звукових сигналів із гучністю, що наростає. Точність показань на відстані до перешкоди становить близько 10 см, а діапазон чутливості датчиків обмежений межами 0,3 – 2,0 метра. Ступінь чутливості сенсорів можна регулювати. Також розробником передбачено функцію запам'ятовування виносних елементів транспортного засобу (зовнішнього запасного колеса, фаркопа). Датчики ефективно працюють при температурі від -30°С до +60°С.
  • Дисплей зі світлодіодною шкалою має високу чіткість та контрастність, що дозволяє добре розрізняти показання навіть при яскравому сонячному освітленні. За рахунок компактних розмірів дисплей залишається майже непомітним в інтер'єрі салону автомобіля.

Переваги AMS A4191 Black

  • Проста установка та підключення;
  • Поєднання візуальних та звукових оповіщень;
  • Підвищена чутливість датчиків з можливістю регулювання;
  • Чіткий і контрастний LED дисплей;
  • Універсальність застосування.
  • Замовити та придбати паркувальний радар AMS A4191 Black можна у нашому інтернет магазині. Каталог включає всю лінійку автомобільної електроніки від українського бренду. Гарантія на парктроніки AMS становить 24 місяці.

Характеристики AMS A4191 Black

  • Місце встановлення Задній бампер
  • Сповіщення Дисплей
  • Кількість датчиків 4
  • Розмір датчика, мм 18.5
  • Тип датчика Виступає з фаскою (зовнішній)
  • Колір датчиків Чорний
  • Виробник/Країна AMS/Китай
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Чорний
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 18.5 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі

Відгуки

Долго не мог решиться на покупку, долго изучал вопрос. Так как марка новая и мало известная, были некоторые сомнения.Оказалось, что у моего знакомого такой же, так что инфа была от первоисточника. очень доволен работой радара, техника чувствительная и однозначно стоит этих денег. Очень радует, что можно установить настройки "под себя". Бипер очень помогает ориентироваться в пространстве. Датчики маленькие, абсолютно незаметные, погрешность не более 10 см. в общем, замечаний по товару нет.
Нарешті придбав парктронік на свій старенький BMW 720i. Вибирав серед декількох моделей, але врешті зупинився на AMS A4191. Неймовірно задоволений роботою цього радара. Чудові невеличкі датчики у задньому бампері працюють без помилок, дуже подобається точність і можливість налаштувати їх під себе. Тепер паркуюсь за показами на маленькому яскравому екрані, біпер також допомагає орієнтуватися у відстані. Жодних зайвих рухів і нервів - саме те чого я і хотів. Чудова модель! Раджу як новачкам, так і водіям з досвідом - корисний девайс, що не зашкодить мати у салоні!
Топ за свои деньги! Очень привык за год к экранчику с пищалкой. Ставил на Элантру год назад на специализированной СТО. Мастера настроили тютелька в тютельку, можно сверять линейки. Какого либо негативного опыта, связанного с ложными срабатываниями или с отсутствием срабатываний - не имею. Датчики AMS A4191 точные, работают надежно, доверяю показаниям на все сто. Товар рекомендую к покупке и установке, лучший радар из тех, какими приходилось пользоваться.
Купил сначала жене, а через год - себе. Удобный радар для парковки в услових города, полностью лишает необходимости вертеть головой. Доверяю датчикам на все 100, очень точные и не глючат ложными срабатываниями. Парковаться стало одно удовольствие, быстро и никакого стресса от мыслей, сколько там еще осталось до бампера соседа. Ставил на свою Октавию и Авео жены именно эту модель AMS A4191 для заднего бампера. Датчики незаметны, можно настроить чувствительность, работают и в дождь и в снег, от 0.3м до 2м определяют расстояние очень точно. LED-дисплей отлично вписался в интерьеры машин, яркий, информативный, жена ездит еще и с бипером, я у себя отключил. Покупкой очень доволен. Жена даже имя парктронику дала, называет Яшей и периодиески спрашивает у него сколько еще там осталось:)) Отличная модель - рекомендую!
После покупки спринтера возникла насущная потребность в этом девайсе, поскольку мой гараж оказался немного маловат для нового буса и ставить его приходится теперь чуть ли не впритык к задней стене. Парктроник очень помогает в этом деле, особенно когда еще не привык к новым габаритам. Искал модель именно для заднего бампера, хотя сейчас немного жалею что купил A4191, а не A8192 у которого датчики с обеих сторон. Кстати, к датчикам претензий нет никаких, их 4, они маленькие, незаметные, очень точные (+/-10 см), настраиваются на наличие выносных элементов (например, фаркоп как у меня), не глючат. Экранчик яркий, компактный и информативный, ничего лишнего. Бипер начинает пищать уже от 2 метров до стены. Об AMS много слышал хорошего от коллег, потому долго не думал выбирая. Своей покупкой доволен, но как писал выше - если б брал сейчас, то брал бы модель с датчиками с обеих сторон.